Perfekt til foråret

Jeg er kommet i mine sommerbukser. Endelig fik jeg en stund, hvor jeg kunne lave et par posebukser færdig til mig selv. Jeg har haft dem liggende afklippet i 3 ugers tid, men først i går gav jeg mig selv et rum, hvor jeg kunne forkæle mig selv.

Jeg sender mange af disse posebukser afsted efterhånden. Det sjove er, at der ikke er 2 par, der ligner hinanden. Lommerne er så forskellige, så bukserne bliver helt særlige for modtageren. Det er noget at det, jeg elsker ved at være “hjemme-producerende”. Det bliver langt fra mainstream.

Disse her er syet i den mørke chambrey. Den har jeg brugt mange gange. Men jeg bliver nu aldrig træt af den. Den er så blød og lægger af en demin at være, så den passer ideelt til afslapning, forår og lune aftener.
Lommerne er syet i Liberty – Meauvey den blå, lilla, grå. Den passer så skønt til den mørke demin. Jeg har det sådan, at der gerne må være farver på lommerne, men ikke for meget spræl. Så jeg pejler efter de toner, der passer ind i grundstoffet.

Det er dejligt ind i mellem at få lavet lidt til mig selv. Disse her har jeg virkelig ramt hovedet på sømmet med! Dem kommer jeg til at sove med om natten – også!

28 thoughts on “Perfekt til foråret

 1. Hej Christina.

  De ser også vildt lækre ud – har så ofte overvejet om jeg skulle bestille et par hos dig 🙂 Må lige se om der ikke bliver til lidt mor forkælelse her i maj :o)

  Vejret idag er bare perfekt til at par bløde lette somemrbukser.

  Kram fra Betina.

 2. Kære Betina – du skal være mere end velkommen. De er så dejlige at have på.. føler jeg er smurt ind i flødeost.. (?) Nej – det er vist i en anden sammenhæng.. Anyway.. jeg er så glade for den model… 🙂

  Kære Wenche – tak og jeg synes i den grad at du har ret.. 🙂 Jeg synes også at jeg har fortjent det. 🙂

  Kære Camilla – tusinde tak altså!

  Kære Jeanette – tak skal du have..

  Kære Marika – du har allerede fanget den – det kunne have været mine ord.. Tak

 3. Wow Christina.
  Her gik jeg troede at din nederdel var fantastisk – men altså… de her bukser… De emmer af at man ikke kan stresse med dem på.
  Super lækre.
  Knus Maren

 4. Du er bare så hamrende dygtig!
  Er der lynlås i de posebukser du laver? Jeg er nemlig på udkig efter en model, men synes bare de fleste mønstre er med lynlås 🙁

  Og sikke noget lækkert stof!

 5. Hej Maren – de er jo fede begge sager i forlængelse af hinanden.. Så tak skal du have 🙂

  Hej Anne – bukserne er ikke med lynlås. De er med rib i taljen. Det er dét, der gør dem så skønne at have på. Men du har ret – de fleste er med lynlås… eller bindebånd.. Jeg har lavet mit selv – så prøv dig frem 🙂

  Hej Pernille – tak skal du have 🙂 Jeg sender gerne et par afsted til dig.. meeennn det koster ser du.. griner..

 6. Hei Christina! De var virkelig superfine! Jeg er så glad for mine to par som du har sydd! Går med dem nesten hele tiden 🙂 Har nå lagd ett par til min lille sønn, med lommer inspirert av deg. Det er jo ikke bare pikene som kan matche sin mor 🙂 !

 7. Årh de er lækre Christina..!!:) Igen..
  Er så vild med dem.. Lækkert lækkert stof på lommerne også!
  Sidder også lige og tænker om de kan laves i en størrelse bred hofte..? (jeg har nemlig snart fødselsdag og kunne godt forkæle mig lidt..;)
  KH Anne

 8. Så snygga de är med Libertyfickor! Jeg elsker ju mina. Och det skal bli fler!

  Jag har bara dom på mig nuförtiden! Ett tag var det lidt för kallt ute, med all snö og jeg har jo ingen bil så jeg går överallt, men nu är de perfekta!

  Du är den duktigaste! Kram på dig snygging!

 9. Hvor var det godt at du endelig fik tid til at sy et par til dig selv også! Jeg bruger sel mine rigtig meget – også på arbejde…jeg vidste ikke det var afslapningsbukser:) Det er netop derfor jeg kan lide dem så godt – de er pæne og præsentable, samtidig med at de jo bare er super behagelige.
  Kh, Eivor

 10. Sælger du også de der bukser. Er lidt vild med de grønne forneden også. Men det virker rigtig lækre til en sommeraftner. Du burde sy de der harems nederdele der går til gulvet og er sådan indelt i afsnit..hi hi. Men sådan een har jeg ledt efter og er vild med ; )

 11. Hej Tina – det er dejligt, at du er blevet glad for bukserne.. selvfølgelig kan drengene også få lommer på som disse.. det er da for fedt 🙂

  Hej Silje og Vibece – tak skal I have.

  Hej Anne Lotte – jeg laver dem på bestilling – det er nemmest hvis du skriver en mail til mig: christina.skaroe@gmail.com. Så har jeg jer adskilt fra hinanden 🙂

  Kære Anne – så vidt jeg husker, så har du ikke brede hofter – men jo jeg laver dem efter mål, så skriv endelig en mail, hvis du vil forkæle dig lidt 🙂

  Hej Fie – tak 🙂

  Hej Kære Karin – Snygging – hvad betyder det? Jeg er glad for at du er glad for dine bukser, kan du tro.. du skal endelig bare sige til en anden gang.. måske du kunne hente dem selv her i DK? 🙂

  Hej Rikke – jeg kender faktisk ikke de nederdele… Dem må jeg lige tjekke ud et sted.. hvis du finder et link, kan du så ikke sende dem til mig?

  Hej Eivor – Jeg kalder dem afslapningsbukser – netop fordi de sidder som de gør.. jeg bruger også mine på job.. og hele tiden.. Og så er de heldigvis så tilpas anderledes, så det ikke ligner søndags outfit 🙂

 12. Hei!

  Første gong innom deg – så mykje fint du lagar! Buksene var bare kjempeskjønne!! Lagar du mønster sjølv?
  Eg legg meg som følgar eg:-)

 13. Også her må jeg udtrykke min kærlighed til dit syeri…Jeg må bare eje et par af disse 🙂 Glæder mig så meget til, at høre fra dig på mail 🙂

  Fortsat god sommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.