Optur i regnen

Regnen har fået hele haven til at se så frodig og grøn ud. Tænk hvorledes solens stråler på de grønne blade gør til forskel? Det ser så sundt ud.. Selv de trælse mælkebøtter i græsplænene ser glade ud. I tankerne har jeg være efter dem, men min fysik er først i dag til, at jeg kan være ude af sengen. Selvom at det stadig er i nattøj, men det er ligeså meget for hyggens skyld.

Det er altså ikke fordi, at jeg skal igang med at skifte blogstil og lave have-blog som Claus Dalby. Det har jeg slet slet ikke kompetencer til. Men derfor kan jeg godt glædes over mine hortensia´er, som klarede de sidste dage med nattefrost. Dertil en af grundende til, at jeg ikke skal gå Claus D i bedene.. Men for f… han er beundringsværdig..

I morgen er jeg klar. Jeg skal mødes med et dejligt menneske inde i Odense. Jeg kan ikke gå glip af ret meget mere.. Jeg er træt af at ligge under dynen herhjemme og passe syge børn. Så det er tiltrængt med en sludder, en brunch og en update fra livet i Silkeborg. Og måske lidt shopping?

Jeg glæder mig sådan.

3 thoughts on “Optur i regnen

 1. Jeg skal også på brunch-shoppe-hygge, måske vi pludselig mødes? Putter bukse-stoffet i tasken, just in case:-)
  Klem fra Maria

 2. Håber du får en härlig dag i odense!!
  og håber barnen mår bedre. selv er jag trött, trött, trött. måste se om jag kan hitta något sätt att få fanny Silke att sova bedre…

 3. The first type is present from birth while the second type is not,
  but starts to appear and proliferate as the years
  pass. There are alternatives to having a skin tag
  froze, burned or cut off. The brown-slatted background in the image above really isn’t part of the technique I was trying to demonstrate here.

  My site :: http://www.forum.sopot.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.