NU ER DET ALTSÅ BARE NOK

Jeg er bukket under for en halsbetændelse. Siden tirsdag kl 18 har jeg ligget i min seng med feber svingende mellem 38.3 – 38.9. Jeg vil vædde på, at I sidder med forestillinger om, hvordan jeg fik mål min temp. Jo tak – den gale vej, I ved nok. Jeg selv fik tanker fra dengang, hvor jeg selv var barn med konstant mellemørebetændelse. Mindes med gru mine forældre komme svingende med kviksølvstermometeret. Men det er et sidespring.

For f.. jeg er træt af det sygdom. Konstant er der noget. Oven i sygdom skal jeg også bekymre mig om den dårlige samvittighed, hvad angår mine kollegaer og mit job i det hele taget. Det er så træls. Jeg kunne brække mig i urtepotten af arrigskab.

I dag tog jeg ind til min læge og kom derfra med recept til en omgang pencillin. På vej retur gik jeg forbi Narturkost butikken.

Har I nogen erfaringer med Bio Strath?
Det kan da kun hjælpe på vores håbløse situation ikke?
PS – hold øje med bloggen de nærmeste par dage.. jeg er ved at tage afsæt til en give-away…

16 thoughts on “NU ER DET ALTSÅ BARE NOK

 1. Hejsa. Sikken en omgang…

  Vi bruger altid bio-strath, og det virker bare. Jeg lærte det af en veninde, som sagde at man altid skulle tage det når er var optræk til ubehag, og så blive ved indtil det virkede okay igen i kroppen… Og efter vi er begyndt med det, synes jeg at vi bliver hurtigere raske igen…

  Så drik du bare det.

 2. Øv – halsbetændelse er ikke sjovt. Vi sværger til Japansk permynteolie herhjemme. Det hjælper både på hals, næse og muskler.
  God bedring herfra – og husk at bruge din energi på at blive rask 🙂

 3. Jeg bruger en kombi af Echinacea (rød solhat) og Bronchosan (til hals og luftveje)
  Jeg kan desværre ikke tåle Biostrath, men kender mange, der har god erfaring med det.

  I øvrigt kan det være rigtig godt, hvis I tager Echinacea forebyggende, når nu I er så ramt hos jer.

  Rigtig god bedring og klem

 4. Vi bruger Biostraht hverdag og kan mærke når vi glemmer det (f.eks. glemmer, at tage det med på ferie). Man skal nemlig tage det konstant- og så skulle det mindske sygdomme. 😉

 5. Vinteren igennem har vi alle fire fået Echinaceaforce og er kommet igennem vinteren uden en eneste sygedag.

  Vores hømopat anbefaler at vi kun tager Echinaceaforce i måneder med R. Januar, februar, marts osv. Det fungere rigtig godt for os.

  Go´ bedring.

 6. Din stakkel Christina!!
  Jeg er 100% på at Bio Strath virker!! Ida fik det indtil hun blev 3 år og jeg kan tælle på en hånd de gange hun har været lidt sløj. Vi kom fra det og hverken Ida eller Laura fik det…. HELE efteråret og vinteren har vi været plaget af sygdom på sygdom!! Vi gik igang med Bio Strath igen for 3 måneder siden og de har stortset ikke været syge siden. Det hjælper selvfølgelig også at vejret er begyndt at være med os, men jeg tror på det virker og har også hørt at det er et af de få alternative præperater der er bevist at virke. Så sæt igang! Her får de hver en lille snaps… ja det er skam i et snapseglas, hvor de får cacao og så de her dråber oveni og de elsker det! Det smager jo ellers af både tis og gær rent, så hold jer lige fra det (:

  Fedt med en Give Away fra dig! Der bliver rift om gevinsten (:

  Kram og god bedring herfra mig

 7. Jeg anbefalede dig faktisk BioStrath for rimelig nylig i en kommentar :).

  Det tager lidt tid før det begynder at virke, men det er guld værd! Virkelig!

  Både til børn og voksne. Eneste “problem” til voksne er de hulens masse dråber der skal i glasset. Der kan man købe den anden hvor man skal have en skefuld. Det går altså noget nemmere end at stå der og tæller dråber i et væk.

  God bedring søde Christina <3.

  Mvh,
  Synne

 8. Hej søde
  Hvor er det træls. Jeg var selv igennem det sammen efter min barsel hvor AK og jeg på skift var syge men der er bare ikke noget at gøre ved det og det er sikkert også dine kollegaers holdning :-))
  Vi har brugt biostratht til AK siden hun var 1 år og havde mellemørebetændelse for første gang. Det var vores ørelæge der sagde god for det og sagde at han selv ville give det til sine børn hvis de have lavt imunforsvar.

  Der er også nogen der mener at ørebørn og mælk hænger sammen og at man skal prøve at begrænse mælkeprodukter eller helt fjerne dem men det er jo en holdning og som vores læge sagde så er der ingen dokumentation for at det er sandt…
  Håber du snart er frisk igen:-))

  Knus Lene P

 9. I er da også bare uheldige hjemme hos jer!!
  Jeg har selv lige købt Bio strath til min datter men er ikke kommet i gang med det endnu, men det skal vi da i en fart med alle de gode erfaringer:)

  God bedring til dig Christina.

 10. I hear you Sista!
  Og kender selvfølgelig ikke noget til BioStrath. Måske er der en sammenhæng 🙂
  Knus og god bedring

 11. først og fremmest god bedring, I er godt nok hårdt ramt.
  Alberte fik bio og var sjældent syg.
  Hun har ikke fået det i laaaang tid nu og hun er sjældent syg (7 9 13 og alt det der) så næppe erfaringer der kan bruges til noget. Jeg har dog hørt meget godt om det og da det ikke er skadeligt så er det måske et forsøg værd ?

 12. Hej Christina,
  Nu har jeg ikke lige nået at læse de andres kommentarer. Men vi bruger biostrath herhjemme. Jeg har fået at vide, at der godt kan gå et par mdr, før den forebyggende virkning indtræder. Vi startede derfor i august sidste år, og derefter har Folke faktisk ikke haft nogle slemme luftvejsinfektioner hele vinteren. Men altså her bliver det indtaget hver eneste dag, og ikke kun i sygdomsperioder.
  Akupunktur er også fantastisk. Jeg kan ikke huske om jeg har skrevet det før, men det har vi brugt mod hyppige luftvejsinfektioner. Bare vælg en god akupunktør og ikke sådan en slemmer en som i Operation X 😉

 13. Vi har ikke mærket nogen effekt ved brug af Biostrath. Men til gengæld har vores børn holdt rimelig stand 2 vintre med Vitasin og Infeksin. Så det sværger jeg selvfølgelig til.

  God bedring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.