Min venindes smuksak

Jeg modtog billeder forleden dag, af min veninde Maria´s lille Asta Marie. Den lille kære pige viser sig frem i hendes dåbs-gave, som jeg havde lavet til hende i november.

Jeg var ikke i tvivl om, at jeg skulle lave en anorak til hende. Jeg havde købt noget fedt retro stof hjem, som jeg kombinerede med rød babyfløjl. En pink lynlås blev sat i halsen og under den ene arm.

Jeg har faktisk ikke lavet flere anorakker end den her. Men det er da en stor fejl. Jeg må overveje det til næste gang pigerne skal have nye.

Jeg er helt solgt over de her billeder. Det er lang tid siden, at jeg har set lille Asta Marie. Hun er lidt en charmebøf. Som bare skyder i vejret. Ida er kæmpe stor i forhold til. Sikke tiden går!

Applikationen er set før. Et træ i fine farver. Min inspirationskilde var Lis. 🙂

9 thoughts on “Min venindes smuksak

 1. Så lækker christina! Om jeg begriber hvor mange projekter du får lavet ved siden af jobbet. Hatten af!!
  Jeg synes ikke jeg når noget som helt selv om jeg har hele dagen lang….men det er jo nok fordi jeg kommer til at sidder lidt for meget foran computeren og beundre alt det i andre laver…. må stramme op!
  Kram Line

 2. Hej Christina.
  Ih hvor du altså bare kan. Jeg følger dig hver dag skal du vide og har nu ladet mig inspirere, ikke stjålet, til et par posebukser af eget fabrikat. Se dem gerne på min blog. engle-gaarden.blogspot.com.
  Min Giwe avay kunne også godt være noget for dig tror jeg. Se på det men skynd dig. Jeg savner altså også faste læsere, måske gider du også det????????
  Skønne ting du laver, fed stil, meget i stil med min egen og ofte ting som mine børn have for engang for snart længe siden, den ældste er snart 30. Sjovt at se de søde ting igen. Dejlige indlæg på din blog, altid god læsning. aldrig overfladisk. Tak fordi du gider dele.
  Go dag fra Stella

 3. Hvor er den lækker!
  Super fine farver.
  Og hun ser jo lykkelig ud med den på 😉
  Forstår godt, hvis dine piger skal have anorakker…
  Knus Maren

 4. Hvor er den skøn Christina..! (Ja den lille dejlige pige også – men hende kan du jo ikke “tage æren for”;)
  Men det minder mig om at vi stadig ikke har fundet overgangs-/sommerjakke.. Gid jeg havde evnerne..:)
  Nyd aftenen..
  KH Anne

 5. Hej Line – denne her jakke er altså en jeg lavede i efteråret, da jeg stadig var på barsel.. men jeg finder mig altså tiden til mine syslerier.. lige i øjeblikket har jeg brug for at koble fra derinde.. Hmm… Kram fra C

  Hej Stella Dea – jeg smutter lige en tur omkring dig 🙂 Tak for dine søde ord.. dem bliver jeg så glad for at læse.. Kærligst fra C

  Hej Maren – tusinde tak… 🙂

  Hej Anne – nej desværre kan jeg ikke tage æren for AM – men hun er f… en lille lækkermås!
  Håber du finder en god overgangsjakke, du bliver glad for! Jeg kan godt overtales til at lave en til jer, hvis du står og mangler.. så skriv endelig 🙂

 6. Jakken er bare helt nydelig som alt det andre du lager, jeg er så imponert. Lager du modellene selv eller bruker du mønstre? Har du kanskje tips om hvor en nybegynner skal lete etter mønstre til barneklær?
  Jeg følger deg daglig og du skal vite at du er så inspirerende – ikke bare lager du vakre kreasjoner men du skriver godt også! Klem fra Hege

 7. Kæft, hvor en anorak. Burde overveje en i min størrelse. Jeg beundrer dine farvevalg, din måde at sammensætte samt din finish, og jeg sluger det hele råt. Måske er jeg faktisk en smule misundelig, hvis jeg skal være helt ærlig. 🙂

 8. Hej Hege – mønstret her er fra ” børnetøj du selv kan sy – en grundbog – købt i gyldendals bogklub.. jeg har ændret en smule på mønstret.. men jeg prøver mig ofte bare frem.. ind i mellem bliver det noget møg – andre gange en succes.. Tak for dine søde ord.. kram fra C

  Hej Nette – altså jeg har ikke prøvet at lave den i voksen størrelse.. men sig da endelig til, hvis jeg skal prøve det af? hvis jeg så bare var halvt så god som dig til at strikke?

 9. Det er sødt af dig, Christina, men jeg bør selv gå i gang. Jeg har syet, siden jeg var ti år gammel, og ved jeg kan. Jeg har bare ikke det der gen, der sætter finesser på, og så sjusker jeg frygteligt med afklipning af tråde, og altid trævler for mig, selv velour. Jeg har dog netop købt stribet stof til nye bukser til drengene, så jeg SKAL i gang inden længe.
  Hvis jeg havde gen og overskud, gik mine børn kun i hjemmesyet tøj, hvilket de så nok er godt tilfredse med, jeg ikke har. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.