Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Liberty luxus – posebukser naar de er fedest |

Liberty luxus – posebukser naar de er fedest

Jeg er endelig blevet færdig med hende her´s sommer bukser. Hun er blevet så begejstert for et par posebukser, som jeg sendte til hende for en måned siden. Senere er jeg så blevet sat på opgaven, at stå for lidt af hendes sommergarderobe.

Jeg fik forleden hæftet de sidste detaljer fast og nu er de klar til afsendelse. Jeg har syet to par posebukser i det dejligste Liberty.

Jeg håber, hun bliver ligeså afhængig af de her lette udgaver – som hun blev af modellen i babyfløjl. Så har jeg nemlig ramt plet igen.

Jeg har købt ind til et par bukser til mig selv. Jeg glæder mig til at få lidt tid til at forkæle mig selv lidt. Sommertøj har jeg nemligt intet af – i hverfald ikke som jeg gider gå i – i år igen..

Kender du det?

14 thoughts on “Liberty luxus – posebukser naar de er fedest

 1. IIHHHHH (hopper op og ned og klapper begejstret i de små fede hænder) hvor er de flotte og lækre og FLOTTE! De er MIIIINE, my precious, kom hjem til mor, skattebukser! Så kan man da snart tage til London med stil, hva?
  Og ja, jeg er VILD med de her i babyfløjl. Har kun haft dem af, når de skal vaskes ind i mellem. Så snart der er luft på kontoen igen, så skal jeg have flere, og jeg vil aldrig nogen sinde mere gå i bukser der ikke er syet efter mine mål. Because I´m worth it!

 2. Dom är fantastiska! Nu har jag äntligen tagit foto på mina – det ligger ett på bloggen och så ska jag maila dig några till!

 3. Kære Christina

  Hvis jeg en dag får råd til min personlige skrædder må det meget gerne være DIG, vil være helt tryg ved at overlade min garderobe i dine hænder 😉

  Er så glad for bøjlen den er i flittig brug skal bare lige vænne mig til at det er der nøglerne er…..:-))))

  KH

 4. Kære Linda – du skulle prøve dem.. de er for fede at have på!

  Kære Julie –
  Du er bare så fin med dine ord. Jeg elsker når du går i gang. Ja det er dine bukser.. de savner dig meget! Som i R.I.G.T.I.G meget.. Nederdelen starter jeg på i aften, når Ida sover.. Mon ikke de bliver sendt afsted inden weekenden?!
  DU bliver en Liberty sild i Londons gader.. Jeg har selv købt stof hjem til nogle af samme slags.. bare i andre lækre farver.. Åhhh jeg glæder mig!!

  Kære Karin – hvor er du sød.. jeg kigger lige forbi dig.. Tak for din lange mail.. får lige svaret dig inden længe.. Tak 🙂

  Kære Wenche –
  Jeg laver gerne et par bukser til dig. Du skal have dem i gave.. bare fordi du er dig.. hold op du har fortjent dem! Kære du!

 5. De er da for fede! Er det et mønster du selv har lavet?
  Jeg kan godt sy selv men synes at det er svært at finde nogle smarte mønstre i min størrelse 🙁
  Og sådan et par afslappede bukser vil da være skønne at have til den kommende sommer 🙂

 6. Hej Christina!
  Det er altså så sjovt at vi skulle mødes på den måde. DU ligger faktisk på min blogliste…. og har gjort det længe!!!
  Vi ses lige pludselig!
  Knus fra Inger Lise

 7. Kender det godt…. Jeg har selv købt stof til et par libery bukser. Stoffet er købt da vi var i London i påsken. Og det bliver mine første liberty bukser. Og jeg glæder mig vildt til at få dem på.

  Stoffet er vasket og ligger klar til klip på spiseordet.

 8. Nææ hvor er de fine…Der burde være elastik i livet på alle bukser til voksne damer med post-gravid maver 😉 Er det sådan at du laver på bestilling, og i så fald til hvilken pris?

 9. Hej Britta – mønstret er et jeg har ændret på til de snit, jeg selv er vild med.. Jeg sælger ikke mønstret – men laver bukserne på bestilling – du er velkommen til at sende mig en mail, hvis du skulle være interesseret.. christina.skaroe@gmail.com
  Vh C

  Hej Ingerlise – jeg synes det er vildt underligt.. men dejligt at se dig udenfor den professionelle rolle.. Jeg tror slet ikke, at jeg kendte din blog.. men nu er jeg fast læser.. jeg skal da lure med, he he..
  VH C

  Hej Henny – dem glæder jeg mig til at se?!

  Hej JBS og Rieke – jeg laver bukserne på bestilling – men send mig en mail christina.skaroe@gmail.com. Så vil jeg sende jer lidt mere info..
  Jeg kan kun fortælle, at min højgravide veninder er vilde med dem.. Det er jo med rib.. så den strækker sig langt 🙂
  Vh C

 10. MUMS Christina – lækre bukser!! Åhh rib er det bedste. Alle de bukser jeg har syet gennem graviditeten er med rib, og de bliver bare ved og ved med at passe 🙂
  Knus Tina

 11. Hvor ER de fede! Nu MÅ jeg altså snart få taget mig sammen til at sende dig mine mål, så du kan få den bestilling i hus. Altså….du får nok lige en mail i aften. To par, ender det nok med så. Et i denim og et i blomster. Men du får en mail, hvor jeg uddyber ønskerne lidt mere, ikke 🙂
  Du er filme godt nok sej til det syeri, C.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.