Fredags pigehygge

Jeg får gæster lige om lidt. Jeg glæder mig. Tænk engang, at det kan lade sig gøre med 2 gange blog-træf i denne weekend? Denne gang endda med overnattende gæster?

Line, Helle og Lis invaderer vores hjem med pap, tråd, stof og garanteret Liberty i metervis. Vi skal selvfølgelig være kreative – men jeg vil vædde med, at det også bliver snak og sludder til de sene timer.

Heldigvis skal Henrik til fodbold i aften.. Tror han vil få pip af alt det hønseri.

Søndag skal jeg til Silkeborg og deltage i Karens store Multi-træf. Det bliver sjovt. Tænk engang at møde 40 bloggere, som jeg ikke har hilst på før? Det bliver med sikkerhed mindeværdigt.. Nu håber jeg, at I der kender lidt til Rappedikke, vil tage fat i mig. Jeg er så dårlig til at genkende mennekser – og det bliver ikke bedre, når jeg skal gøre det ud fra jeres billeder på bloggen.. En af mine svagheder.. Og jeg vil nødigt dumme mig midt i alt det herlige 🙂

One thought on “Fredags pigehygge

  1. Det lyder da bare som en super hyggelig weekend.
    Jeg kommer på søndag, men er selv super dårlig til at genkende folk fra billeder – så kan desværre ikke hjælpe 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.