Energiboost – der vaelter een af pinden

Jeg er hjemme igen efter en dejlig weekend. Den har været fyldt med nye indtryk, nye venskaber og kreative syslerier. Her mandag er jeg fuldstændig fyldt til randen med tankerne om alle de dejlige timer, jeg har tilbragt med Karen og Wenche.

Jeg havde mødt Karen og Wenche een gang før ved et hækletræf i Odense. Så jeg var meget spændt på, om jeg ville kunne “falde ind” i snakken, da jeg blev inviteret til hygge hos Karen med overnatning, da jeg jo alligevel skulle være i Silkeborg i anledning af Danmarks Mesterskaberne i Gram Prix. Marie skulle vide, at jeg var tæt på hende, når hun for første gang skulle på sådan en tur. Karen tilbød som det mest naturlige, at jeg kunne sove hos dem.

Jeg havde absolut intet at være nervøs for. Min dag strøg afsted og det har været mindeværdigt.

Jeg tillod mig at tage lidt billeder – så her er lidt stemning fra dagene.

På væggen ind i spisestuen hos Karen fik jeg først øje på skabet. Met et var jeg ikke i tvivl om, at HER boede Karen. Skabet er proppet med svampe. Jeg har smilet af det siden.. Karen er vild med svampe. Hun er ikke på svampe – selvom at hendes energiniveau godt kunne minde om noget der ikke er helt sundt. Men det er en helt anden historie. Karen er en kvinde for sig! Men tjek lige billederne og samtlige svampe.

En anden ting i lige skal hæfte jer ved – tjek lige Steiner dukken! Det er Wenche, der har lavet den. Selv dukken har en svampelignende hue på 🙂 Jeg tror, at der har været en mening med det! Men hold fast et stykke håndværk Wenche laver. Den dukke har de smukkeste detaljer. Jeg har ikke set noget lignende før. Hun er dygtig! Hendes tøj til dukkerne er også fyldt med lækre snit og hendes strikkekunst er ikke til at nå. I hvertfald ikke for mit vedkommende. Jeg har aldrig haft sådan en dukke i hænderne – jeg er imponeret over, hvorledes det er muligt at skabe noget så detaljeret.

Karen har mange ting. I ufattelig mange dimser, nips, dekorative og lækre sager.. jeg skulle beherske mig for ikke at åbne skabe og pille i tingene. Prøv lige at se det sorte skab med englevingerne; lys, servise, skåle og sager stod hulter til bulter – og så fedt det var. Og så er hun vild med neon..

Søndag var i på Bagagerum´s marked. Jeg kunne have væltet mig i gamle dåser, blik og andre sager.. jeg kom hjem med en længe eftersøgt stor gammel læder kuffert.. Den skal bruges til Ida´s legetøj, som flyder i vores familierum. Karen faldt selvfølgelig over nogle keramik svampe – men afslog – hun har vist rigeligt.

Jeg tog mit hækleprojekt med derop. Jeg har prøvet at hækle de hexagoner et par gange ud fra Liselotte´s guide. Men kunne ikke knække koden i sidste omgang. Men den blev løst med Karen´s hjælp. Endelig kan jeg lave dem, uden at gå i banjo.

Jeg sidder her træt og udmattet. Det har været sådan nogle gode dage. Næste søndag tager jeg derop igen. Jeg skal være med i Multiblog-træffet. Det bliver skønt at se pigerne igen og alle jer andre 🙂

14 thoughts on “Energiboost – der vaelter een af pinden

 1. Å hvor det lyder hyggeligt og hvor er det sjovt at se Karens hjem med dine øjne.

  Hvordan gik det med dansepigerne?

  Masser af forårkram.

 2. Kære Christina 😉

  Ja der er knald og fuld fart på heldigvis på den gode måde den der virkelig sætter ens hjerne i gang.
  Glæder mig SÅ meget til vi ses igen på søndag!!

  KH

 3. Hej Christina
  Ja, mon ikke vi får det ligeså hyggeligt på søndag som i har haft det i weekenden?! Jeg glæder mig i hvert fald rigtig meget til at møde en masse spændende mennesker, som man lidt føler man kender på en eller anden sjov måde.
  Kh Mette

 4. Sikke lækre billeder..:) Og det lyder da til I har haft den skønneste dag.. Fantastisk når det kreative og dejlige mennesker lige kan lade én op igen..
  Glæder mig til at få lidt af endegien med hjem på søndag..;)
  Kh Anne

 5. Hej Christina
  Jeg spørger som Marina… Hvordan gik det med Marie og hendes konkurrence??? Man følger jo med fra sidelinien og hepper, ved du…

  Mor har sandelig hygget sig, kan jeg se. Jeg kan godt forstå, at det var svært at holde hænderne ude af de der skabe 😉 Sikke en skattekiste.

  KH K

 6. Jamen .. du kan da ikke bare ikke fortælle noget om hvordan det gik med Marie? 😉

  Ud over det så er det nogle fantastiske billeder du viser frem! Helt vildt!

  En ting jeg undrer jeg over. Wolfort dukke? Hvad er det? Nu har jeg googlet det uden held.
  Det ligner en Steinerdukke. Og det ved jeg kun fordi jeg lige har været på kursus og lavet sådan en smuksak selv ;).
  Men jeg er meget spændt på hvad en Wolfort dukke er?

  Hvis du vil se min steinerdukke så kan du jo slå et smut forbi hos mig ;).

  Knus,
  Synne

 7. “Kloge åge” der bor i huset med dukken, kan lige kommentere at en Waldorf dukker = Steiner dukker.
  I tysktalende lande hedder Steiner Skoler: WALDORFskoler efter den første af slagsen, som blev indrettet/udtænkt af Rudolf Steiner og var skole for fabriksarbejderbørn fra Waldorf Astoria fabrikken. Deraf navnet.
  Sjovt at se sit eget hjem gennem en andens linse…:)
  Jeg kan lige kommentere at Marie var VILDT dygtig og Rappedikke er SUPER GODT SELSKAB!

 8. Hej Marina – det gik rigtig godt med Marie.. jeg laver indlæg derom en af dagene. 🙂 Det var en rigtig dejlig dag hos karen 🙂

  Hej Mette – det bliver hyggeligt at se dig på søndag..

  Hej Anne – det bliver sjovt at hilse på dig også.. vi har efterhånden snakket en del sammen her på bloggen, så det bliver sjovt at ses IRL.. 🙂

  Hej Rikke – det er sjovt at mødes bloggere imellem. 🙂

  Hej K… putz.. det gik så godt med Marie.. karen har billeder derfra – som jeg venter på at modtage.. derefter kommer der indlæg 🙂

  Hej Synne – læs lige Karens svar 🙂
  Jeg har tjekket dine fine dukker.. de er flotte 🙂

  Kære Karen.. tak for dine søde ord.. der er så gengældte.. Jeg har virkelig hygget mig.. og jo Marie er god!!

 9. Ihh hvor lyder det som en hyggelig weekend :-))
  Spændt på at høre om Marie – og mon ikke du har taget et godt billede af hende? Det plejer du 🙂

  Jeg glæder mig sådan til at møde dig på søndag – og alle jer andre 🙂

  Kh Tina

 10. Tina – det bliver så sjovt.. jeg er spændt på, om vi kan finde hinanden alle sammen og pege hinanden ud?! Jeg er så dårlig til at huske ansigter især fra billeder 🙂 Jeg skal dog bare kigge efter din mave ikke? Kram fra C

 11. Nemlig – du kigger bare efter maven 🙂 Den er kæmpe!!! (Hvordan kan der være 2 mdr. endnu?)

  Godt Karen laver navneskilte – mon ikke det hjælper lidt? Jeg har heller ikke nemt ved at huske ansigter.

  Jeg ser virkelig frem til på søndag 🙂

  Knus Tina

 12. Ahh jamen selvfølgelig en Waldorf :). Tak for opklaringen Karen. Nu har jeg det meget bedre.
  Får tics af uløste gåder ;).

  Christina – Tusind tak :). Har også svaret dig inde hos mig selv.

  Nå, lad mig ikke spamme dine kommentarer længere… 😉 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.