Drivhus?

Sidste år i forårs og sommerperioden overvejede jeg flere gange at udnytte vores spisestue optimalt. Men kom fra det igen. I år vil jeg gå til sagen og benytte den varme, som der dannes herinde. Til tider kan det faktisk være ulideligt at sidde ved bordet og spise frokost, da solens stråler bager så direkte ind i stuen.
Det skal jeg selvfølgelig ikke brokke mig over..
Jeg har tænkt mig at bruge vores “drivhus” til noget konstruktivt.. Derfor har jeg købt tomatplanter. Det bliver det rene væksthus. Og er der noget bedre end hjemmedyrkede tomater?
Ungerne vil bestemt også få mere end nydelse ud af det. Måske Marie skal have til opgave at passe og vande planterne? Det må da være en stor tilfredsstillelse for hende at se, “hendes” planter danne små røde tomater… Så skal jeg bare hjælpe til med at undgå, at Ida hiver dem af, inden at de er klar til det..
Noget af dét, jeg elsker allermest ved den danske sommer er min fars drivhus. Og alle de agurker og tomater, han kommer slæbene med til os. Vi æder os en pukkel til af alt det sunde – og løber i pendulfart ud og tisser efterfølgende..
Apropos agurker?? Det har jeg da glemt … Mon de kan klare den udfordring?

3 thoughts on “Drivhus?

 1. He He den der med at forhindre at tomaterne bliver hevet at for tidlig bliver en større opgave .
  Da mine børn var små havde jeg tomater på friland . Der var mine unger også med til at vande .
  Og en dag jeg kom ud til planterne var alle de grønne tomater plukket af . Meget ærgerligt . Men der var jo ikke rigtig noget at gøre ved det .
  Held og lykke med projektet 🙂
  Mvh Kirsten

 2. Og græskar!!! Store kæmpegræskar i vindueskarmen – dét ku’ være en udfordring udover agurkerne:o) KH M

 3. Åååå, det er så kjekt med “egne” tomater. De smaker rett og slett mykje bedre. Eg er så heldig og har eit lite drivhus… Og det er så gøy! Før vi fikk det hadde eg tomater inne/ friland etterkvart og agurker som eg bandt opp i gardinstanga…;)

  Det sies også at har du tomater i vinduskarmen holder en fluene vekke…

  Lykke til med vanning og plukking!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.