DIY – Pas paa dine noegler

Jeg kender en rigtig dejlig pige, som godt kan have tendens til at smide sine nøgler væk. Jeg mødte hende for nogle uger siden – og jeg faldt pladask for hendes dukker, hendes svampe og hendes ganske særlige væsen. Jeg har siden hen smilet over hendes tumlen rundt efter nogle nøgler, som hun tidligere havde i hånden.
Hun var så sød at forære mig en af hendes nøgleringe. Jeg har i dag foræret hende denne her:
En uundværlig retrobetrukket bøjle – med en lille lomme til nøglerne.
Og jeg vil vædde med, at vi alle kender dét, at ens nøgler er væk, så derfor lige en lille DIY til jer fra mig.
 • Køb nogle renseri-bøjler. (Det kalder jeg dem?!) Rent faktisk fåes de i Stof og Stil.
 • Tegn bøjlen af på stoffet og klip den ud x 2 med 1 cm sømrum.
 • Klip ud til en lomme i den facon du ønsker, og sy den fast på den ene del af bøjlestoffet. Er du heldig, at din maskine kan brodere – så udnyt det f.eks. som fed detajle her.
 • Derefter syr du rundt langs bøjlestoffets yderside ret mod ret, så den danner en lille pose til bøjlen – med lille åbning i toppen og stor åbning i bunden. Buk kanterne ind og stik 0,5 cm kant fast i bunden af bøjlen. Og betræk bøjlen.
Så er du rent faktisk færdig… Wupti – det er da s…. smart..!
Bøjlen kan du evt. lade stå åben, så betrækket kan tages af igen. Jeg har på Wenche´s limet stoffet sammen i bunden med textil lim – så kan man altid lirke det op igen, hvis det trænger til vask eller sådan.
Jeg har endnu ikke lavet en af disse til mig selv endnu. Men det bliver snart. Jeg er nemlig D.Å.R.L.I.G, som i kæmpe klovn agtig, til at passe på mine nøgler. – Ellers skal Ida nok hjælpe mig med at rydde dem op (i skraldespanden!)
God fornøjelse

7 thoughts on “DIY – Pas paa dine noegler

 1. Tak for din hilsen i går. Det varmer. Hvor er den fin. lige sådan en der er til at vise frem for andre. Er helt enig med dig, når du siger at Wenches dukker er skønne. Jeg er så glad for at Carla har en, og nu altid gerne vil have fletninger som Wilma.
  Fortsat god dag
  Dorte :O)

 2. Hi hi, den er skøn! Jeg har, som begge mine døtre, samme problem som Wenche. Jeg har lavet og fået alverdens ting, der kunne hjælpe med at løse det: håndjern, nøgleringe med navn på, sådan en dims man fløjter efter (og som løber tør for batteri) og senest har jeg lavet nøglesnore. Jeg må prøve at lave sådan nogle bøjler… bare for at se om de virker!
  Tak for i går. Det var dejligt at møde dig 🙂
  Jeg håber vi mødes igen.
  Klem fra
  mette

 3. Total smart idé
  (Jeg har nemlig også nøgle-traume, som min mand kalder det).
  Måske kan du sælge idéen til Stof & Stil 😉
  Vh Louise

 4. Det er bare at prøve det af 🙂 Det skal nok hjælpe lidt på problemet …

  Mette – virker det med den nøgle-fløjte ting? Kommer den løbende, når du fløjter? Det er egentlig ret smart 🙂
  Mon ikke nok, at vi ses en anden god gang? Det vil undre mig andet 🙂

  Louise – jeg tænker faktisk ikke på at sælge ideen til stof og stil… tror du ikke de har prøvet den af før? 🙂

  God dag fra C

 5. Hejsa

  Jeg faldte helt tilfældigt over din blog! Den er super fin! Og så er det jo bare en kanon idé du har der med nøgleholderen!
  Jeg er selv ny indenfor bloggens verden, så jeg tænkte lige jeg ville sige hej.
  Super fede ting du laver! :o)

  Med venlig hilsen

  Frk Toft

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.