Dagen i Silkeborg

Det har været en weekend fuld af mange dejlige indtryk. Lige nu er jeg mættet på den gode måde – og sidder og fordøjer indtrykkende på forskellig vis.
Søndag kørte jeg til Silkeborg igen – for at deltage i Karens store blogtræf. Det var bestemt turen værd. Jeg har mødt en masse søde bloggere, som var kommet for at blive inspireret af hinanden. Ikke mindst for at hilse på hinanden IRL. Og hvor der blev snakket. Luret af og grint. Jeg har ikke længe oplevet noget så pussigt. Når man snakker sammen via bloggen, føles det lidt, som om at man kender hinanden. Når man så mødes ansigt til ansigt er det noget helt andet – og virkelig dejligt. Nu kan jeg sætte ansigt og person bag de skrevne ord. Det har været skønt. Rent faktisk, så afviger ordene ikke fra afsenderen.
Karen, Wenche, Tanterne i Odense og ikke mindst Karens Mor, Edith, har virkelig gjort et stort stykke arbejde for at denne her dag blev så fantastisk, som den har været. Tusinde tak de damer for denne her oplevelse. Jeg er så overvældet af indtryk. Især at det har været jer, der var primus motor for at jeg/ og andre kunne møde hinanden. Kan man sende et kæmpe knus via nettets univers, så grib det gerne – for det har I virkelig fortjent.

Som I kan se på billederne, så har det været en kreativ dag, hvor vi fik prøvet nogle sager af. Der blev lavet smykker, syslet med cykelslanger, hæklet, strikket og kigget på Waldorf dukker. Ansigterne på billederne visere tydeligt, hvor opmærksomme og koncentrerede vi var. Men ej at forglemme fik vi jo også spist brød og kage. Karens mor stod for det spiselige.. Hold op nogle lækre kager.. Jeg selv var vild med hendes müsli barer. Måske det burde være en opskrift, som Karen skulle lægge på bloggen?

Jeg selv fik lært at hækle lige. Jeg prøvede at hækle en suttekæde for nogle weekender siden – det lignede mere hornet op en enhjørning end en kæde. Jeg kom dog hjem med dette her armbånd – hold op det virkede. Marie har allerede tyv-stjålet det!

Kjolen, den fedeste retrosag, fik jeg af Wenche. Den passer bare superb – dog ikke i længden. Mine korte ben er ikke til sådan en lang sag. Men hvor er jeg glad for den – og ingen vil stå i samme outfit, når jeg til somme skal til grill-tam tam. Åhh kom du søde sommer.

Tak for en dejlig dag, de damer. Det har været fantastisk at møde jer alle. Jeg er så overvældet af de gode indtryk.

Tusinde tak

16 thoughts on “Dagen i Silkeborg

 1. Christina – det var en fantastisk dag fyldt med masser af gode oplevelser. Tiden gik bare alt for hurtigt – vi nåede desværre kun lige kort at hilse på hinanden til sidst. Men jeg trøster mig med at dette blogtræf var den første i rækken…

 2. Hej Stine – det var ret hyggeligt faktisk.. Og sjovt at se dem, man skriver sammen med i hverdagene.. 🙂 Måske der skal arrangeres blogtræf i KBH næste gang? God aften til dig også! C

 3. Hej Karina – det var rigtig hyggeligt at hilse på dig.. ja desværre blev det ikke til megen snak.. men håber bestemt at det bliver muligt en anden gang.. Jeg er helt vild med dit fede bælte .. altså MEGA meget.. God aften til dig..

 4. Hej Christina..
  Så godt du formår at beskrive det.. Netop denne pudsige balance mellem at kende og ikke kende.. Denne afvejen og følen sig lidt frem – og alligevel følen sig hjemme..;) Det var dejligt at møde dig – håber der bliver lejlighed til mere engang.. Et utroligt positivt væsen, du “render rundt med”..
  Kh Anne
  PS – så koncentreret hun ser ud på billedet over den svamp..;)

 5. Ville lige have skrevet müslibarerne allerede er på bloggen.
  Og søde Christina, Wenche og jeg kommer til Odense lørdag den 1. Maj.
  Kan vi ses?

  Karen

 6. Hej Anne – altså det er lige tilbage med de søde ord. Og ja – jeg kunne ikke lade være med at smide billedet på bloggen.. den koncentration var placeret på alles ansigter!

  Hej Frk. Evigglad 🙂 Turen gik fint – men lang tur som bestemt var det værd.. Det var hyggeligt at møde dig.. 🙂 Tænk hvor autentisk det var, trods alt?!

  Hej Karen – JA JA JA JA selvfølgelig!!

 7. Det låter så härligt! Äh, jag måste nog verkligen lära mig sy nu…va! Jag kan sticka. Men jag är hopplös på att följa mönster och direktioner. Jag är alltför vild. Men JAG SKA ta mig samman! Så kan jag rymma ner till DK någongång!

 8. Hvor lyder det som en helt fantastisk og skøn dag i der havde!
  Du får lige svaret på elastikspørgsmålet her også:
  Det er en rigtig god ide at lave en lille prøve med den konkrete elastik, i alle tilfælde de første gange man bruger teknikken. Der er nemlig ret stor forskel på hvor meget stræk/hold der er forskellige typer elastik. Og så naturligvis sammenholde det med den ønskede omkreds, f.eks barnets hovedmål plus lidt ekstra. Kig endvidere på Hendesverdens syskole (http://www.hendesverden.dk/handarbejde/handarbejdsskole/syskolen/kantning-med-elastik/ )hvor jeg har lavet en anden elastikkant, som også fungerer fint.

  Kh Karen Marie

 9. Kære Christina
  Tusind tak for en SKØN eftermiddag i søndags. Det var bare SÅ dejligt at møde dig.
  Det er altså pudsigt at møde folk man kun har læst om, set billeder af osv osv….det er som om man kender dem lidt, og jo alligevel slet ikke. Der er jo meget at lære endnu….ej nu begynder jeg at vrøvle, men mon ikke du kan følge mig?

  Jeg håber rigtig meget vi mødes igen en anden gang. Og tak for dit forsøg på at sparke gang i min blog igen. Jeg har netop taget billeder til et par indlæg, og nu da barslen endelig er kommet, så er min intention at bloggen fyldes af nykreationer, baby og ideer 🙂

  Stort knus
  Tina 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.