Amar halshug

 • Jeg lover mig selv, at jeg vil cykle på arbejde de fleste dage resten af forår/sommer/efterårs sæsonen igennem. Selvom at jeg pt., efter 2 dage med 18 km på cykel, har kæmpe ondt i røven af at sidde på den hårde sadel.

 • Jeg lover mig selv, at jeg vil droppe at være morgensur. Det er ikke min mening at blive sur om morgenen, men jeg kan ikke lade være. Jeg er ikke god til at være imødekommende og hjertelig. Jeg har mest af alt bare brug for en halv time for mig selv, inden nogen kræver noget af mig. Måske jeg skulle stå en halv time før op, så? Altså sådan ca. kl. 5.30? Hmmm, den lader jeg lige stå lidt!

 • Jeg lover mig selv, at jeg vil bliver bedre til at rydde op efter mig. Det er simpelthen ikke fair, at jeg bliver irriteret over, at ungerne flyder med deres ting – og Henrik for den sags skyld, når jeg selv er den, der har mest liggende omkring. Lige nu ligger der strikketøj i sofaen, tråde og stof afklip under spisebordet, hårdimser på reolen, strygejern i køkkenet, bøger på disken ind til spisestuen, tøj i bunke i soveværelset.. Jeg skal vist minde mig selv om dén med “stenen og glashuset”?!

 • Jeg lover mig selv, at jeg skal droppe tantekysset og blive bedre til “kysset” med Henrik. Jeg har nemlig læst, sikkert i Femina eller Alt for damerne, at kys får hormonerne til at risle. Der siges nemlig, at nerverne i kvindens overlæbe og mandens underlæbe er direkte forbundet til kønsorganerne. (??) Altså jeg er simpelthen for dårligt til at få gang i mit “kæledyr”. Måske den er stukket af? Er der nogen der gider sende katten til Fyn, hvis I møder den på jeres vej? Jeg skal nok selv betale porto – den er nemlig savnet! Den bider ikke – den er helt tam og temmelig ligeglad med alt omkring sig.

 • Jeg lover mig selv, at jeg vil slippe mine sysler – eller i stedet flytte dem udenfor i den fri natur. Jeg savner at kunne være to steder på en gang. Vores have spirer så dejligt i øjeblikket, fuglene fløjter og lægger æg. Desværre til stor glæde for naboens kat. Men mine kreative ideer giver mig også samme fornøjelige glæde, som udelivet.. Jeg tror, jeg flytter min systue om i sandkassen!

 • Jeg lover mig selv, at jeg vil suge mere energi til mig. Og give en ordenlig portion til mig selv og en tilsvarende mængde til Henrik. I den sidste tid har vi været så bombede, så vi begge hænger med hovedet. Henrik er så træt og har job op til begge ører, da der er sket nogle rotationer derude, så han har MEGET mere at tage sig til. Den tilvending tager tid! Jeg selv er bare træt og køre i samme rille uden at komme videre. Jeg savner solen og at jeg ikke er så træt. Derfor er jeg hoppet på cyklen på job. Jeg ved af erfaring, at motion giver energi. Hip hip og ondt i møllen!

 • Jeg lover mig selv, at jeg vil sove som en sten i nat, så jeg er klar til min lørdag.. Lørdag skal jeg nemlig besøge og hygge med Karen og Wenche – da jeg i anledning af Danmarks Mesterskabet søndag er i Silkeborg.-Jeg må være tæt på Marie, som skal sove i en stor hal med hendes gymnastikveninder. Jeg glæder mig kæmpe meget! Især til kage, krea, Karen og Wenche og alt de sludder og sladder ..

 • Jeg lover Marie, at jeg vil heppe og springe rundt, når hun og hendes hold er på gulvet søndag middag. Jeg ønsker nemlig hende alt mulig “pøj pøj”, når de med sommerfugle i maven, skal møde 6 andre – temmelig dygtige Micro gymnaster… Det bliver hårdt at nå medaljerne denne gang.
Rigtig god weekend

11 thoughts on “Amar halshug

 1. Jamen dog… Sikke mange løfter.
  Jeg kiggede lige en ekstra gang på kalenderen, for måske var det 1. april, når det nu ikke var nytåret 😉

  Pas nu på, at det hele ikke ender med dårlig samvittighed. Af samme grund laver jeg aldrig nytårsfortsætter.

  Jeg håber Marie vinder – at du får kreeret og hygget – og at energien kommer sammen med foråret og sommeren.

  KH Frau Putz

 2. Griner stadig over dne med katten. Kender det SÅ godt, men det ved du jo allerede 🙂

  Held og lykke med det og god weekend.

 3. Godt med lidt på skrift, så man kan holde sig selv til ilden. Og apropos ild, så skal jeg nok sende din ‘kat’ til Højby, hvis jeg ser den. Hvilket jeg ikke håber! Eller? Nej, du ved vist hvad jeg mener;)))

  God weekend til også:))

 4. Hej Karen-Ditte – he he – jeg tror du har ret.. jeg tager som førsteprioritet mand og børn. 🙂

  Hej Frau P – jeg får ikke dårlig samvittighed hvis jeg ikke holder dem.. jeg prøver bare at skitsere op, hvad jeg bør overveje nøje… og prøve at holde. 🙂

  Hej Inghild – tusind tak.. det er jo bare fakta.. som andre sikkert godt kan genkende 🙂

  Hej AB – Ja selvfølgelig.. jeg er udemærket klar over, at jeg ikke er alene om det.. min kat er gammel..

  Hej Lis – jo tak – send den gerne retur hvis du møder den.. men så vil, nej glem det… den får du en anden dag 🙂

  Hej Kirsten – jeg tror også, at jeg vil overveje et sadel betræk.. det er for hårdt det her.. i hvertfald indtil jeg får hård hud i rumpetten.

 5. Ja sådan går det, man lover sig selv. og for at holde sig selv lidt op på det, skriver man det lige på sin blog…Men men, for mig virker det kun i momenter, for på de travle hverdage hvor tingene bare skal hænge sammen, falder jeg nemt tilbage til mit gamle mønster, det mønster jeg har dannet fordi det virker…Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke, og tror på, at det bliver godt ;O)

 6. Ha ha. Rikke for faen.
  Det lyder som en stor omgang.
  Men også som super gode (og nogle af dem smittende) ideer 😉
  PAs nu på ik at love mere end du kan holde…
  Omvendt så lyder det som om der faktisk er meget af det du lover dig selv, der ka gi energi til at overholde resten…
  Pas nu på numsen 😉
  Og hep… Kys kys kys -så sandt – skide svært at skændes (f.eks.) når man kysser 😉
  Held & Lykke.
  Knus Maren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.