Sommerklar!

Endelig kunne jeg hoppe i min tunika, som jeg længe har haft mellem fingrene. Broderiet er blevet færdigt og halskanten afsluttet. Jeg er blevet godt tilfreds med resultatet.

Rent faktisk har jeg “bare” syet tunikaen i lagenlærred. Jeg har aldrig broderet i bomuldstof og anede ikke hvordan stoffet ville reagere, når jeg vævede tråd igennem. Det ville være en skam at brodere et resultat, som ødelagde en ellers god kjole. Det viste sig dog, at det var ret let at brodere i! Ja – jeg er ny på det område, så nu er jeg blevet en tand klogere.

Mit broderi blev udvidet til 3 små cirkler neders i kjolekanten. Som jeg viste på bloggen forleden dag, så blev der på ryggen lavet en blomst. Men nu hvor jeg sidder og redigerer billederne, så synes jeg faktisk, at den godt må blive lidt størrere. Så måske jeg arbejder videre på den, på et tidspunkt..?!

Nu er jeg en af dem, der elsker at gå i tunikaer, løse kjoler og leggings. Denne kjolemodel er et t-shirt snitmønster, som jeg har arbejdet videre med. Den bliver der nok lavet nogle flere af løbende – jeg skal bare lige udse mig en anden teknik i halskanten – så det ikke bliver med elastik i løbegang ved hver enkelt sag.

Måske skal jeg prøve at sy smock under brystet?!

Nu har jeg endelig påskeferie. Jeg sidder her ved spisebordet med en kop fyraftens kaffe. I aften skal jeg i bio med min veninde. Påskeferie starter bare så dejligt!

14 thoughts on “Sommerklar!

 1. Den ser dejlig sommerlig ud. Det er da en fin start på broderingen 😉
  Jeg kan se at du har gode erfaringer med smock-syning. Det er noget af det jeg går og tager tilløb til at prøve. Har fået spolet elastik på spolen, men det ser bare ikke rigtigt ud.
  God påske:-)

 2. Guud så snygg! Verkligen läcker! Det var ingen dum idé att brodera på en tunika, det kan man ju även göra om man redan har en tunika köpt för att snygga till den lite. Det har kommit til min insikt att ju aldre jag blivit desto “rymligare” kläder köper jag. Det är inte de där tighta kläderna längre. Hmmm…är det tecken på att man blir äldre? Ha en fin påsk! Kram petra

 3. Ahhh, det er åbenbart dagen hvor der afsluttes projekter! Du ser så fin ud i kjolen. Må bare rose dine broderievner, jeg har jo set dem i det virkelige og det er bare sååå flot lavet.
  Rigtig god påskeferie!

 4. Hov, hvor blev mit indlæg af?
  Jeg prøver igen. Fin fin tunika. Den er da en god start på broderingen.
  Smock-syning er noget af det som jeg har til gode at lære. Har spolet elastiktråd op på spolen, men det ser af en eller anden grund ikke rigtigt ud:-(

  God påske til dig og dine.

 5. Nej hvor er den lækker, det er sådan nogle jeg flere gange har tænkt på at lave.. men har alt for meget andet, til nogensinde at få gjort… men måske lige pludselig 🙂

 6. Så yndig!
  Den er blevet rigtig god!
  Hvor er det fine broderier du laver – især når jeg tænker på at du ik har mere erfaring.
  Du har ret i at den sagtens må bli større bagpå 😉
  Smock ville også være rigtig fint – glæder mig til at se mere…
  Knus Maren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.