I fuld flor

Jeg har vovet mig ud i et stort applikations projekt, som nu er færdigt. Lørdag eftermiddag og aften var Ida og jeg alene hjemme, så mine vågne og Ida´s sovende timer, blev brugt til at sætte blomster-eng på en nederdel.
Jeg har længe villet ændre udseenet på min nederdel med ribkant. Faktisk er jeg nok mere blevet udfordret til det, da Julie skrev i en kommetar i forbindelse med Nederdelen med Lommerne:
“ME LIKEY! Den er lige i øjet, jvf. mit seneste trend-indlæg. Det er ærgerligt, men de flotte og praktiske lommer, vil få alle os med brede hofter til et se endnu bredere ud. Kan man udtænke en anden løsning? En anden type lomme, et andet sted? Nu brainstormer jeg bare, ik? Jeg synes den er super flot. Rib styrer!”

Det fik jo mine tanker i gang. For jeg kunne godt se hendes pointe.

Resultetet blev dette.
Jeg er vild med applikationer og har ladet mig inspirerer big time denne gang. Jeg er faktisk temmelig godt tilfreds med udgaven. Der er farver, spræl og unika over billedet. Det er ikke en nederdel jeg laver mange udgaver af. Det tager nemlig laaaang tid at klippe, sætte vliseline under, sy omkring og rent faktisk – så har jeg været igang med nål og tråd igen. Der er broderet omkring blade og enkelte blomster med Franske Knuder, Kædesting og Stikkesting.

Nederdelens pasform er som altid perfekt. Den er lavet i twill med stretch og klassisk rib i taljen. Og har tømt ud i mine rester.

Jeg er spændt på, om jeg fik løst Julies udfordring? 

33 thoughts on “I fuld flor

 1. For saddan, Christina!!!
  Den er edderrøgeme blevet FED!

  Jeg kan godt se, hvor inspirationen er kommet fra og jeg havde også vældig lyst til at sy den. Jeg synes nu, at din har fået sit eget udtryk og den er ikke et rip-off. Den kan du godt være stolt af:)

 2. Tak ven.. inspirations kilden er faktisk syet op i jersy.. og applikeret fra bagsiden, så man klipper i selve nederdelens stof.. det er lidt umuligt, når man syr i twill.. Så kommer der for tydelige huller i det færdige resultat.. Men det er en fed nederdel! Det er en fed sag.. altså i jersy.. men jeg er mere til det faste stof.. Kram C

 3. Den er virkelig fin. Jeg har tænkt på lidt ala den du har syet, men da jeg endnu har til gode at kaste mig ud i applikationens kunst tror jeg lige at det må vente en stund:-)

 4. Hold da fest, den er fed og helt sig selv 🙂
  Jeg har tænkt på noget lignende på en anorak i et Elsebeth Gynthermønster… Nu må vi se om det bliver til virkelighed.

  Og jeg kan (som du?) bedst lide at lave applikationer på fast stof. Det andet krøller, synes jeg (det kan nu godt være fordi jeg ikke har lært det).
  Kram fra
  mette

 5. det er virkelig flot, og er sikker på at den egner sig bedre til os med brede hofter:-)
  Kram Maria

 6. Hold da op!! Jeg sidder her og ønsker næsten at skifte mine evindelige jeans ud med nederdel, hvilket jeg ellers ALDRIG overvejer!

  Måske du vil tage nogle nærbilleder af applikationerne? Jeg har netop lånt en broderebog og er blevet lidt tændt på ideen om at brodere på det, jeg syr. Og så er du der allerede 😉

 7. Udfordring løst til fulde! Den er mega flot! Når du laver min, vil jeg helst have applikationerne i grønne, blå, lilla farver, Eller, bare ikke noget rødt helst 🙂
  Du er så dygtig Christina. Den er meget smuk og unik.

 8. Den er godt nok sød og ja det er et kæmpe arbejde. jeg “snød” lidt med min sidste applikation. prøv selv at se på min blog.
  Forresten et dejligt billede af dig selv du har fået sat på din profil.

 9. Kære Marie-Louise – du skal prøve det af… det er så unikt de resultater man får ud af det.. 🙂

  Kære Mette – Tak skal du have.. jeg har kun prøvet at applikere på undernes t-shirts.. og det blev heller ikke godt for mig.. det bliver noget værre vulk.. men hvis man gør det fra bagsiden, tror jeg faktisk at det bliver fint.. men der skal noget særligt papir under før det ikke skrider.. det har jeg ikke..

  Kære Mama-T: Takker 🙂

  Kære Jeanett – tak – jeg kigger lige forbi.. det billede jeg har på min profil er redigeret godt i Picnik.. men det blev fint.. jeg har ellers kun haft det af Ida og jeg.. og måske det ville være bedre, hvis folk kunne se, hvem jeg er?

  Kære Lykke, tak skal du have.. Tror måske den bliver sat til salg en af dagene.. jeg går lige og kigger lidt på den og tænker.. Vi ses snart 🙂

 10. Kære Julie – rød er da ellers en arrig og kvindelig farve.. – eller er det for menses agtigt? Jeg laver i afdæmpede farver.. du vælger selv! 🙂

  Kære Juliane – ja du – du må igang med at applikere. Jeg har set nogle af dine sager – det får du sikkert noget ganske særligt ud af!

  Kære Sara – tusinde tak for dine søde ord 🙂

  Kære Polka – det bedste du kan gøre er at forstørre mit billede.. Ellers prøv dig frem.. Jeg er sikker på, at uanset hvilken knude der bliver slået og hvor, gør bare udtrykket fedt.. broderi på tøj er fedt.. 🙂

 11. Kære Christina

  Det kan godt være det har taget lang tid men det har været hvert et minut værd!! Simpel, smuk, feminin og SKØN.
  Glæder mig til at se dig den 10 måske i din nye nederdel?
  KH

 12. Hvor er den flot, christina! Helt vildt sejt at du kombinerer det med boderi. Er desværre ikke selv kommet videre ud i broderi, som om det bare ikke rigtig er mig. Til gengæld er jeg frist på håndsyet patchwork og kaffe, har skrevet besked inde hos Lis på ts til jer begge:-)
  Kh Line

 13. Jeg er dybt imponeret – jeg ville ønske, at jeg havde bare lidt af dine evner. Super flot arbejde. Hilsen Bente

 14. Som en af dem med bredere hofter må jeg sige, at med den nederdel har du ramt rent hjem. Den “trækker” ligesom blikket væk fra det småbrede område ;o)
  Den kunne jeg godt finde på at nyde sommersolen i.

  KH K

 15. EEj, hvor er den fin. Jeg elsker det farverige på den mørke baggrund. Hvor ville jeg ind i mellem ønske at mine hænder kunne arbejde lige så hurtigt som mine tanker….

 16. Kære Anja – tusinde tak skal du have.. 🙂

  Kære Wenche – tak skal du have, men ved du hvad? Jeg sætter den nok til salg 🙂

  Kære Petra – sikke fine ord 🙂 Tak skal du altså have.. Jeg er også vild med applikationer.. men det tager mega lang tid 🙂

  Kære Bente – takker – jeg lader mig inspirere og prøver bare tingene af… 🙂

  Kære Putzen – jammen så fik jeg jo løst opgaven fint.. Men jeg tror ikke jeg kaster mig ud i alt for mange.. det tager tid.. og så har jeg det sådan.. at jeg må prøve noget nyt af.. så tror ikke den kommer til salg som sådan.. men måske du tænkte at prøve det selv?

  Kære Anna – ja hvis bare man havde mere tid..

  Kære Lene – den bliver kun lavet i to størrelser.. til voksne.. desværre.. jeg kaster mig ikke ud i det til børn, for prisen vil blive derefter. SÅ tror ikke der vil være salg i det..

  Kære Rikke… TAK 🙂

 17. Hvis man må lave lidt “rip off”, så tror jeg da klart, at jeg ville sy en lignende selv.
  Udleverer ikke gerne mit hoftemål til andre (Hæ-hæ)
  Så er det bare et spørgsmål om, hvornår jeg liiiiige får tid til det. Der er MANGE andre projekter på min to-do-liste.
  KH K

 18. Hvor er den bare super super flot!!!!
  Jeg har lige selv syet en nederdel (som er det første stykke tøj jeg syer:)), og har brugt rib i taljen også, det er skønt:)

 19. Jeg havde fingre i den idag da jeg var til reception hos kunstfabrikken og var jo ikke i tvivl om hvem der stod bag den her sag 😉 den er vildt flot og endnu bedre IRL
  kh Rikke

 20. Hejsa 🙂

  Nu er jeg tvunget til for alle første gang, at skrive en kommentar på en blog :))
  Jeg kan ikke holde mig tilbage når jeg ser så fantastisk et arbejde.Jeg er da SÅ forelsket i dine ting! Har forlængst sendt dig en mail!!! :)) Håber jeg snart kan blive den lykkelige ejer af dine talenter. Og lige til sidst så ser dine ting jo ikke kun flotte ud men er sk..da også behagelige at have på :)De venligste hilsner fra atter en beundrer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.