Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
DIY – Indlaeg ude af kontekst |

DIY – Indlaeg ude af kontekst

Kender I dét, at når man mindst venter det, så får man en tanke eller følelse ind fra højre, som enten bringer eftertænksomhed, glæde, sorg eller måske direkte latter med sig? Det kan være musik, en duft en følelse eller måske bare stemningen i kroppen her og nu?

Jeg kommer altid til at tænke på Henriks kammerat, når jeg tisser efter at have spist asparges! Det er totalt langt ude. Jeg har ingen trang til at forbinde vennen med min tissetår, men det sker helt af sig selv.

Henrik fortalte mig for lang tid siden, i en anden sammenhæng (måske i en mad-snak), at vennen aldrig spiser asparges. Hvilket jeg altså slet ikke forstår! Det er jo en fantastisk spise… Men efter at Henrik fortalte mig at årsagen, forstod jeg så småt, eller?

Har I selv tænkt over, at ens tis rent faktisk lugter af asparges, bagefter at man har spist denne sunde grøntsag? Det havde jeg aldrig indtil da. Igår fik vi asparges igen. Det er ganske sikkert, der er ingen tvivl om, at tis´en pludselig er med flavor.. Det passer – prøv selv!

Jeg er ret lallet i dag. Beklager – det er totalt latterligt et indlæg – men jeg måtte simpelthen bare dele det med jer! Jeg vil vædde med, at I vil tænke over det næste gang I spiser asparges. Eller skift ud med guldkorn – det skulle vist være det samme!

15 thoughts on “DIY – Indlaeg ude af kontekst

 1. Ha ha ha:) Altså asparges det har jeg aldrig lagt mærke til, men guldkorn, den er god nok;)
  Lige nu får min lille datter pencilin, det kan man også tydeligt lugte når bleen skiftes:)
  Dejligt med et uhøjtideligt og lidt lallet indlæg, det var lige hvad der var brug for:)

 2. Sad også og tænkte på guldkorn mens jeg læste indlægget…har lagt mærke til begge dele. Det behøver jo heller ikke altid at være så seriøst vel?

 3. Nu er jeg sikker på at jeg kommer til at tænke på dig næste gang jeg skal tisse efter at ha’ indtaget asparges;o).
  Tak fordi du fik mig til at grine:)

  Vh. Louise

 4. Jeg har hørt det er ca. hver fjerde der oplever dette. Vi testede det på en venne-weekend får nogle år siden, hvor der var asparges til forret.
  Vi gjorde status dagen efter til morgenmaden, og 2 uf af 8 kunne bekræfte 😉

 5. Ha ha ha christina, hvor er du sjov. Vi fik aspages forledes og ja den er jo god nok:-)
  Den med guldkorn har jeg tilgengæld aldrig lagt mærke til, men det gør jeg da helt sikkert næste gang jeg spiser dem:-)
  Go aftne!
  Kh Line

 6. hehe, ja, den kendte jeg godt. Jeg drikker ikke koffeinholdig kaffe særlig ofte, men når jeg gør, så tænker jeg ‘aspargestis!’

  Tak for fjolleindlæg – de løfter alles stemning:)

 7. Nemlig Christina, og det ikke bare lugter – det er jo også helt vildt grønt det der aspargesurin! Når jeg har spist asparges, så tænker jeg altid på en hamster jeg havde som barn- lugten af savsmuld kombineret med hamsterurea lugter fuldstændigt som asparges!
  Så fremover, når jeg tisser efter aspargesindtag, vil jeg stadig tænke på min hamster – men bestemt også på dig:o)

 8. Vi skal til München i week enden og et par dage i næste uge…og til ASPARGESTRÆF hvis jeg kender min gode gamle sydtyske udvekslings familie rigtigt….
  jeg skal tænke på dig. 100% sikkert

  🙂
  Karen

 9. Hvor har du ret, selv med dåse asparges:-) Det er testet. Min kloge mand har lige oplyst mig om at det er aspariginsyren i asparges der giver tisselugten:-)
  Tak for det sjove indlæg!
  Kærligst Gitte

 10. 😀
  Herligt med sådan et uden for kontekst-indlæg. Det er de underligste ting man kan komme til at tænke på og som kan bringe et smil frem.
  Når vi taler urin, så troede min bedre halvdel på et tidspunkt, at han fejlede et eller andet alvorligt, for hans urin var skrigende rødt. Det måtte være blod… – men viste sig at stamme fra de bagte rødbeder, han havde indtaget i rigelig mængde dagen før ;o)
  KH K

 11. Haha… Lige et indlæg for mig.
  Jeg tænker altid på en bestemt ting når jeg hælder vand ud af babybadekaret.
  Når jeg ruller gardiner op sender jeg altid en tanke til en god kammerat.
  Det er ikke noget jeg tænker over jeg skal, men mens jeg udfører handlingen kommer tankerne væltende helt af sig selv. Meget mærkeligt. Jeg har tit tænkt over hvorfor…

  Ang. tis, så kan man også lugte tun og rucola… Prøv selv!

  Kh. Malene

 12. Hahaha, ja det kender jeg rigtig godt – især i maj-juni, hvor jeg at finde oppe i aspargesbedet om morgenen for at samle til dagens madpakke.

  Har du prøvet at spise enten en ordentlig portion rå rødbedesalat eller rødbedebøffer? Hvis ikke man er klar over, at det er dem der gør det, tror man, at man har en alvorlig blærebetændelse med blod og alting dagen efter!!!

  Og nu kommer jeg nok også til at tænke på dig, næste gang jeg spiser de sprøde grønne ;o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.