Barnets 4. sygedag – vistnok raskmeldt?!

Nu kan vi endelig se en ende på Ida´s feber-hule. Hun har tittet frem idag. Som en lille skildpadde, der har været i vinterhi. Nu er hun feberfri og har indtaget mad og drikke. Den lille frikadelle skal  nok komme på banen igen. Det er jeg ikke i tvivl om!

Endelig kan hun sende os et smil og gå en smule omkring. Hun indtog sin gynge igen, som ellers er hendes aller elskede legetøj. Næsten altså.. Morten Mus er den bedste – men han måtte ikke komme med på gyngen. Den er hendes alene – og Maries.

Tak for alle jeres søde indlevende kommentarer.. I om nogen ved, hvor trist man kan være i sådan et sygdomsforløb. Jeg har hentet meget boost i jeres ord. Det varmer mig oprigtigt.

Taknemmeligheds kram på en torsdag aften
fra C

8 thoughts on “Barnets 4. sygedag – vistnok raskmeldt?!

 1. Jubiii – Lis var aktiv på den rette profil.. hø hø – det kan jeg se på dit profil billede.. 🙂
  Tak – Ida er snart sig selv igen.. længe savnet.. Og jo hun er ved at være stor.. og snakker i øst og i vest.. vi må snart ses alle sammen.. Ikke?

 2. Dejligt at høre godt nyt fra dig Christina! Det er hårdt med syge småfolk i hjemme… det tapper alle kræfter!

  Håber i får en rigtig god start på en dejlig weekend!

  Kram herfra Camilla

 3. Ih, hvor er det bare dejligt både for Ida og for jer;-)
  Tak for din søde besked, det bragte et smil frem -snupper dig på ordet, hvis du stadig skulle have lyst når vi når til næste uge!
  Ha’ en dejlig aften:-)

  Kærlige hilsner, Louise

 4. Godt at høre at hun er ved at være sig selv igen. Det er bare ikke til at holde ud når de er så sløve og dårlige.
  Ang det med lægevagten, så håber jeg ikke at vi nogensinde har været derude samtidig, for Rasmus liver altid gevaldigt op når vi kommer derud. Vi har flere gange snakket om at han da i det mindste godt kunne se bare lidt syg ud 😉 Han har en del gange haft kold lungebetændelse og så skal han bare have penicilin i en fart.
  Desværre er det ikke altid let at overbevise vagtlægen om at jeg kender min søn godt nok til at vide at han er syg, men den ene gang var vi så heldig at det var vores egen læge der var der midt om natten 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.