Barnets 2. sygedag

Ida er syg igen. Hun fanger alt i øjeblikket.. Og det går lige i halsen på hende hver gang.

Hun har siden igår ligget på min mave. Hun forstår slet ikke, hvad det er, der skal gøre så ondt. Hun bliver så ked af det, hver gang hosten går agurk. Det eneste sted, hun kan holde ud at være, er ovenpå mig.. H er heldigvis snart hjemme, så han kan tage over. Jeg trænger til at få rejst min krop op.

Henrik tog hende med til læge i går.. åbentbart virus. Lægen nævnte, at de små pus har svært ved at komme over deres sygdom i øjeblikket. Det er lidt noget pis.. Hun kan selvfølgelig ikke gøre for, at hun er syg – men det er vildt svært at løse problemet pasning, når vi har en længere sygdom i huset.. Vi er priviligerede, at vi har mulighed for barnets 2. sygedag.. men når vi ikke har bedsteforældre, der kan tage over, så står vi faktisk lidt med problemer. Jeg sender ikke Ida halvsyg afsted i dagpleje. Men hvad kan jeg egentlig stille op?

I morgen kommer min kusine og tager Ida, så jeg kan komme tilbage på job. Jeg håber så inderligt, at hun er klar til torsdag..

11 thoughts on “Barnets 2. sygedag

 1. Uh, den lille stakkel. God bedring herfra, hvor der også hostes natten lang. Har ikke lukket et øje hele natten. Agnes bliver også ved med at skrante, og der er altid mindst 4-5 syge børn på hendes stue i vs for tiden. Der er åbenbart noget genstridigt noget i omløb.

 2. Det er simpelthen bare så hårdt når ungerne er syge.. både for dem men også os.. jeg er også fuldstændigt drænet for energi.. Jeg synes der er mange syge… vi trænger vist snart til sol og dvitamin af det RIGTIGE.. Håber at Agnes snart bliver frisk.. det har da varet et stykke tid efterhånden?
  Kram C

 3. Åh håber snart på bedring jeres vej… det er så hårdt med sygt barn og de er bare så modtagelige! Øv øv
  Heldigt at i har barns 2 sygedag og kusine der kan tage over og hjælpe 😉

  Go bedring til Ida

  Kh Maria

 4. God bedring med den lille. Jeg kender alt til det, min søn har også været god til at skrabe alt til sig, efter 4 måneder i vuggestue havde han været mere hjem end i vuggestue og kun 2 hele uger, ikke i træk. Det er bedre nu, men har da lige haft han 1 uge hjemme igen med virus, hvor han både fik mig og manden med i svinget, vores inmumforsvar var også brudt op.
  Folk synes, jeg er heldig fordi, jeg er startet som selvstændig, at jeg så bare kan passe ham, men det får jeg jo ligesom ingen penge ind af…
  Mine varmeste tanker:-)

 5. Hej Christina
  God bedring til den lille Ida, svært når de er syge, og især svært at få det hele til at gå op med job mm.
  Vi har haft en reservebedste de sidste 14 år mens vores børn var små, og det var super godt, desværre har vi lige mistet hende efter et år med kræft en kamp hun desværre ikke klarede, men hun gjorde en meget STOR forskel for vores familie. MÅske en ide for jer.

 6. Øv øv – det er hårdt! Kender det alt for godt – vi har også været hårdt ramt i år. Skoldkopper for 4 uger siden og i sidste uge. Helena på 10 måneder havde nok 500 skoldkopper – og feber i 3 døgn. Jeg havde min mor herovre i wk da jeg havde bagvvagt – mandag og tirsdag tog jeg 2 ferie-fridage og torsdag byttede jeg så jeg arbejder en af mine barselsdage en anden uge (har barsel hver onsdag). Jeg synes ikke arbejdet skulle betale for flere sygedag hos os – har nok haft 5-7 stykker i vinter! Men det gør jo så også at jeg selv tager afsted med halsbetændelse og feber for synes ikke jeg kan være mere væk!
  Min mor flytter heldigvis fra sjælland til jylland i morgen, så har vi nemmere pasning – indtil hun får job…
  Det er jo noget andet i dag, hvor bedsteforældrene arbejder i højere grad end da det var os, der var små…
  God bedring til Jeres lille pige – håber du blev aflastet lidt!

 7. Hej Christina..
  Øv hvor træls for jer.. Stakkels Ida – rigtig god bedring til hende.. Håber du har fået aflastet maven lidt..;)
  Vi kæmper også lidt med pasningsproblemerne.. Vi er flyttet fra Århus og lidt tættere på min familie – men det ændrer jo ikke på at mine forældre stadig arbejder og min søster er studerende – så de kan jo heller ikke altid lige springe til når vi har brug for det.. Så vi kunne også godt bruge en reservebedste..;)
  God aften..
  KH Anne

 8. Der er bare så mange syge små børn pt. Både min chef og en kollega står med samme problem som jer – pasning.

  Vi kan arbejde hjemmefra, men når der er møder er det svært.

  Da mine var små for mange år siden :o) havde jeg 3 ugers sommerferie og resten af min ferie blev brugt på syge børn. Vi havde ingen pasning overhovedet.

  Rigtig god bedring med hende.

 9. Ouch…
  Go bedring med lille-pigen.
  Føler med dig.
  Kender alt til det. Syns nærmest Anker har været kronisk syg siden vuggestuestart. Øv. Det er benhårdt.
  Varme tanker herfra.
  Knus Maren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.