Arhhh pis

Jeg er hjemme fra arbejde. Syg og med en krop der ryster af kulde. Jeg er træt af at være under min dyne. Jeg har dårlig samvittighed over at ligge her, mest fordi jeg ved, at mine kære kollegaer knokler, men også fordi, at det ikke er mere end 2 uger siden, at Ida var syg en hel uge, hvor H. og jeg på skift brugte omsorgsdage og 1. og 2. barns sygedag. En totalt ustabil kollega, hmm!

Jeg gider det ikke!

Jeg har ligget i min seng og pillet med mit layout. Christina (den anden 🙂 gav et fedt tip på hendes blog. Jeg har nørklet med det et par timer. Skrifttypen, hvis ikke I allerede har lagt mærke til det. Det har været underholdende.

Jeg vil nu putte mig mere til rette og begrave mit ansigt i en bog af Camilla Läckberg.

14 thoughts on “Arhhh pis

 1. Åh god bedring! Jeg får helt dårlig samvittighed og håber ikke jeg var smittebæreren…. aj, det var jeg ikke! Det var garanteret en af de tilsyneladende uskyldige babyer!!

 2. Hej Christina
  Æv for dig at du er syg, men hvorfor er det at man skal have det så skidt med at være syg, når ens krop bare trænger til ro?! Ih hvor jeg kender den der følelse af at svigte ens kollegaer og nogle gange gå på job, selvom man nok bare burde blive i sengen. Hm, det er nok bare en del af at være en omsorgsfuldt menneske… Jeg håber du snart er frisk igen og ønsker dig en god påske!!

  KH Mette

 3. ØV, sikke noget hø! Det er slet ikke utænkeligt, at min baby har skylden, for hun har haft feber hele natten. I har sovet for meget i ske:)

  God bedring!

 4. Æv da, rigtig god bedring.
  Det ser edder smart ud med den nye skrifttype, very fancy!!
  Og tak for sidst, helt igennem dejligt at møde dig:-)
  Kh Line

 5. Julie – det var dig der smittede både Frida-musen og jeg..!

  Mette – det er dumt med dårlig samvittighed – men du har ret i dine anskuelser!

  Line – tak selv.. det var skønt.. nu ses vi vel snart til noget patch work? Hold op dine sager er smukke!

  Lis – frida er skøn at sove i ske med.. elsker hendes smaskelyde 🙂

 6. Nu dig…
  Syns li du havde fået raske børn…
  Øv. Go bedring!

  Og tillykke med din fine nye skrifttype… Har siddet og leget lidt med det, men blir helt træt når jeg ikke kan få æ ø og å med. Du kender ikke et trick dér vel?
  Knus Maren

 7. Hej Christina
  sej skrift din fine blog har fået -har selv prøvet forgæves og fatter nickfis en bjælde af det ???
  godt gået det ser i hvert fald fint ud her:-)

 8. Rigtig god bedring – håber du snart kommer af med både feber og dårlig samvittighed, ingen af delene er noget man gider ha’!
  Fin skrifttype. Ligner sjovt nok en af mine veninders håndskrift på en prik. Ved du, at der findes et sted hvor man kan lave sin egen skrifttype? – hvis jeg kan finde den, smider jeg lige et link – så kan du lege med det, indtil du er helt frisk igen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.