Rigtig mange tak

Jeg er langsom og møg elendig til at tage mig sammen til at lave indlæg, hvor jeg bliver tagget. Men det er så ringe  af mig – især i det her tilfælde!

Jeg har fået tildelt kreaawards, og har slet ikke fået sagt tak. Jeg er enormt taknemmelig og beæret over, at jeg har været så heldig x mere end én gang.

Den sidste fik jeg af Fru. Ekelund. Hun tildelte mig den: “fordi hun skriver sådan nogle sjove, søde og ærlige historier fra sin hverdag”. Men jeg har også fået en af Fruea, Frk. Tingeltangel, Ulla, Rina og fra Helle. Håber ikke jeg har glemt nogen?

Mange af jeres argumenter for, at netop jeg skulle have awarden, har været pga. min hudløse ærlighed her på bloggen. Jeg giver ind i mellem en god bid af mig selv i mine indlæg – men det fede er, at de bliver modtaget så godt af jer. Tak skal I have!

Og så hørte der vist en opgave med om, at fortælle 7 ting om mig selv.
1
Jeg er et værre rodehoved. Jeg er den sidste herhjemme, som løber rundt med støvsugeren. Heldigvis har jeg en mand, som selv tager fat, hvis det bliver for meget. Da Henrik og jeg skulle flytte sammen i sin tid, da hjalp Henriks kammerat Peter til. Jeg hører stadig for, at der under min Farmors skænk lå de ledeste nullermænd. Og hvis I kom fordi NU og tjekkede, ville jeg æde min gamle hat på, at de har fundet til Højby igen.
2
Jeg har en svaghed for OST. Jeg elsker det. Især en med kommen, hvilket er til skræk og rædsel for Henrik og Marie. Men ved i hvad? Ind i mellem er det fedt at have den for mig selv!!
3
Mit hjem er fyldt med gamle møbler. Jeg har en forkærlighed for gamle karlekammer – skabe. Jeg har tre af slagsen nu – i forskellige størrelser. Jeg kan ikke presse flere ind i huset, desværre. Ud i garagen står den flotteste Karlekammer seng, som jeg har malet hvid og skrevet ” Sleep well my Prinsess”. Desværre er der ikke plads til den på Maries værelse her i vores hus. Den har jeg ellers lavet specielt til hende, da vi flyttede for os selv i 2002. Den bliver gemt til en anden gang. Vi må finde plads på et tidspunkt!
Vi venter på at få leveret Henriks fars klaver. Åhh det bliver skønt… jeg kan nævne mere … men det bliver simpelthed for kedeligt.
4
Jeg er for øvrigt rigtig nem at distrahere. Jeg har gang i rigtig mange ting på een gang. Jeg tager ofte mig selv i, at samle vasketøj samme, for derefter at smide det i køkkenet, fordi jeg lige skal smække en bolledej sammen. Med dej på fingrene skal jeg liiiige tjekke min mail og sætte musik over. I skulle se mit værksted. Det er det samme rod! Jeg har ikke DAMP – jeg er bare Tvilling!
5
I min erhvervsliv arbejder jeg i en specialbørnehave. Det er mit drømmejob – jeg brænder for ungerne og ikke mindst er mine kollegaer så inspirerende og sjove, så jeg har et smil på læberne hver morgen jeg kører afsted. Jeg havde aldrig troet, at jeg kunne magte at arbejde med børn med psykiske/fysiske funktionsnedsættelser. Men når jeg med objektive øjne ser, hvilke kompetencer vores sted har i forhold til den målgruppe, så bliver jeg så varm indeni. Det er et ganske særligt erhverv, som jeg er stolt af at være med til at udføre!
6
Jeg er natpisser – BIG TIME. Og jeg er så træt af det. Jeg er oppe omtrent 2 gange om natten. Ikke fordi jeg er fyldt til bristepunktet. Jeg er bare vågen så mange gange i forvejen. Så når jeg vågner ud over dét at Ida kalder, bare for at skulle tisse – det er sgu da for træls!
7
Jeg har vist nævnt det før? Jeg er afhængig af sukker. Og jeg kan IKKE tage mig nok sammen til at gøre noget ved det.. Aller helst vil jeg gerne spise en pose matardormix hver aften.. Det er totalt ulækkert, men det river i mig, når klokken er 20.. Jeg står på hovedet i skabet og tømmer hvad der er. Ind i mellem bliver jeg så gal over, at jeg IKKE købte posen i Brugsen om eftermiddagen.. men så ryger jeg bare videre i kogechokoladen eller Maries 1 kr poser. Latterlig at slubre pigens Labre Larver i mig.. Men så ler jeg bare og tænker – det opdager hun ALDRIG. Ravnemor! 
Jeg vil til slut lige pointere, at jeg er virkelig virkelig beæret og glad for jeres award. Jeg er bare så dårlig til at lave indlæg om det. Derfor er der gået så lang tid. Undskyld. Jeg er bare meget bedre til at få sendt mine umiddeltbare tanker afsted i stedet. Jeg kan dog ikke lade være med at smile, alligevel..
Tak

4 thoughts on “Rigtig mange tak

  1. Hvor jeg bare elsker din måde at skrive på! Tak fordi du fik mig til at smile over dine formuleringer…specielt den med slikken og så natpisseriet (: HUMOR haha

    KH Camilla

  2. Hej Christina
    Hvor er det dejligt at høre, at jeg ikke er den eneste, der kræver sukker hver aften og oven i købet stjæler slik fra små børn…
    Kh. Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.