Mærker i tøjet

Jeg har her i weekenden modtaget en ny sending af Rappedikke – mærkerne. Hvor jeg pludselig kom i tanke om, at jeg er blevet spurgt et par gange, hvor jeg køber mærkerne henne.

Der er en del steder på nettet, hvor man kan købe dem. Jeg har prøvet et par steder – og det sted, jeg vil anbefale er Scannex .
Der kan du købe vævede ettiketter med det navn du ønsker.
Jeg har for et halvt år siden fået designet mit helt eget logo. (Marie har tegnet solen). Hvis du tegner det selv og får det lavet til en billedefil, så kan det printes ud på en vævet ettikette. Ret smart. Jeg startede ud med en enkelt basis ettikette. Men kan varmt anbefale, at få lavet sit eget, hvis der er behov for det. Mulighederne er der, i hvertfald. Og så til nogle fornuftige penge.

God søndag fra C

10 thoughts on “Mærker i tøjet

 1. Hej Christina. Du har ret, scannex er et super-sted. Jeg køber også mærker dér, har dog ikke selv designet mine. Men køber også mærker med børnenes navne i, som e syet i alt det de medbringer i vuggestue og børnehave. Jeg bestiller altid med lim-bagside, så de sidder hvor de skal, når man skal sy dem fast.
  KH Mia

 2. Hej Christina..
  Nu er jeg ikke så ferm at jeg laver eget tøj og sælger..;) Men dit link er gemt til den (heldigvis om et godt stykke tid) kommende børnehavetid.. Indtil nu er vi så priviligerede at dp-mor sagtens kan kende Karos tøj fra de tre drenges..;)
  Tak for din hilsen ang. skråbåndsfolderen..:) Så er jeg vist klar til min (alt for store) bestilling hos stof og stil..
  Go’ aften
  Kh Anne

 3. Ja kan også klart anbefale scannex.. det er også der jeg køber mine og det er bare super køb 🙂

  Synes det er en rigtig fin sol Marie har tegnet.. passer perfekt sammen som helhed.

  Kh Maria

 4. Kære Christina

  Fede mærker du har der! Såddan lidt rå og alligevel venlige 😉
  Kender ikke selv firmaet, bruger et tysk firma de har rigtig gode priser. http://www.namensbaender.de så kan i jo kigge forbi ang. eget logo tror jeg bare at man skriver til dem og hører. Men en god pris hvis man kan klare sig med mindre og man kan få helt ned til 50 stk mener jeg det er 😉

  Ønsker dig en dejlig uge.

  KH

 5. Hei Christina :)Jeg får visst passe godt på min Kitchen Aid hvis du skulle ryke forbi ;)Jeg er faktisk utrolig glad i den maskinen. Fikk den på min bursdag etter å ha ønsket meg den i omtrent 100 år. Den var på salg i vårt nærsenter på samme tid som jeg fylte år så da passet mannen på å slå til. Tror de selger disse med 30% rabatt over hele skandinavia innimellom.
  Ser at du baker surbrød og det er så lekkert. Har forsøkt meg noen ganger og ingenting smaker bedre enn hjemmebakt brød.Dessuten lukter det så godt i huset når man har sånne prosjekter på gang.
  Så søt din lille pike er! Det er så herlig å se hvor konsentrert de blir når de får “hjelpe” til :))
  Ønsker deg en god uke! Klemmer fra Kardemomme :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.