Mine ballerinaer

Der er altså ikke noget federe end børns glæde. Marie og Ida er så glade for hinanden. Selvom der er kæmpe spring mellem dem, så er der altså MEGET stærke bånd mellem dem. Når Marie træder indenfor døren herhjemme, så fiser Ida rundt om sig selv og klapper i sine hænder.. “Jubiii, nu kom hun, jaaaa”.
Her til morgen var vi halvt færdige med udklædningen. Marie skulle have lavet balletknold og sminkes som en ægte Ballerina. Ida var færdig. Men Marie kunne slet ikke tage sig sammen til at få ordnet det sidste. Hun var helt rørt over Ida i sit skørt, så det blev til rod, kys og krammeri på gulvet i køkkenet.
Det er så lækkert med den kærlighed. På barneplan er den så umiddelbar og ligetil. Jeg var rørt til tårer. Heldgvis står kameraet konstant i min nærhed…

12 thoughts on “Mine ballerinaer

 1. Hvor er det rørende. De er så dejlige sammen. Det er fantastisk at have en søster 🙂

  Og jeg tror altså også jeg ville blive distraheret af sådan en fin lille ballerina…

 2. Sikke et skønt billede – det første Christina!!! 🙂

  mine piger er også helt vilde med hinanden, og både manden og jeg bliver ofte rørte at at iagttage deres nære bånd og umiddelbare glæde ved og kærlighed til hinanden 🙂

  Kh Helle

 3. Hvor er det dejligt..man bliver rørt til tårer, når ens børn viser at de bare er så glade for hinanden. Hvor er det er dejligt billede du fangede af dem. Og hvor ser Ida skøn ud i battetskørt, ble-numse og små benvarmere..

 4. Åååårh hvor er de bare søde dine piger. Det er da bare så rørende at høre hvor glade de er for hinanden. Jeg håber så inderligt på at mine unger bliver så glade for hinanden!

 5. Det er da rart at læse, at man ikke er den eneste, der kan sidde og føle sig som en tudesidse, når ungerne folder sig ud 😉

  Skønne billeder fra en dejlig morgen.

  KH K

 6. Hej alle – Der er altså noget ved at forevige øjeblikke som disse. Jeg har fanget dem godt igen. Men der er altså også uendelig mange billeder der bliver kasseret..

  Lige nu sidder jeg og lytter til deres snak ude i køkkenet.. tænk at de sådan fordriver tiden sammen, 6 år mellem dem er altså lang tid.
  Jeg er en taknemmelig og stolt mor..
  Kram fra mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.