Jordbærtyven på spil igen

Nye smækbukser er færdiglavet i dag. Jeg har haft gang i Strawberry Thief igen. Jeg bliver aldrig træt af dette Liberty stof..

Disse smækbukser har jeg dog ikke selv valgt stof til. Det har Signe. Det er hendes datter, som skal erhverve sig et par smækbukser.
Denne her smækbuksemodel har jeg snart lavet i utallige udgaver. Jeg er så pjattet med pasformen. Ida har haft 4 par efterhånden, som hun er vokset ud af.
Jeg har nogle liggende, som snart kommer på
Når jeg får taget tilløb, så skal jeg bestemt have lavet flere af slagsen. Jeg tænker faktsisk, om de ikke kunne blive kære i en knickes længde? Det må prøves! Der er så meget fedt sommerstof i butikkerne nu. En tur i stof og stil i fredags, fik mig slæbende rundt med vognen fyldt med tunge metervarer.. Og jeg fik da også en god portion med hjem.. Der skal laves tunikaer til pigerne, posebukser med smock og kjoler!

Jeg har fingrene i så mange spændende ting i øjeblikket.. Flere posebukser, som skal sendes til Norge og giveaway.. Hmm, og så skal der syes palietter i Gram Prix holdets opvisningsdrager. Jeg aner ikke, hvad jeg har sagt ja til. Især nu hvor vinteren hænger over mig, som et tungt tæppe.. Men … jeg finder jo et frirum med hovedet begravet i mine sysler..

Desuden…. er jeg blevet smittet af den helt nye krea dille – som flyder i blogland.. mere om det en anden dag.

11 thoughts on “Jordbærtyven på spil igen

 1. Pænt pænt, skønne farver sammen!
  Sikke mange projekter på én gang. Held og lykke med pailletterne:-)
  Glæder mig til at høre hvad det er der flyder i blogland. Er en nysgerrigpind:-)

 2. Kan godt forstå du er ramt af en gal jordbær-tyv. Det er godt nok også pænt det stof.

  Lækre bukser.

  Du kan jo sagtens lave dem som knickers. Du kan jo bare lave sommerbukserne, som jo er fra samme basisbuksemønster i bogen. Der er jo ingen der siger at de skal syes op i tyndt sommer-bomuld.
  Er faktisk selv igang med sådan et par til vinterbrug. Synes det kunne være super cool med dem i riflet fløjl og så med strømpebukser forneden.
  Måske bliver det næsten gammel-engelsk i looket. Hvis du forstår hvad jeg mener?

  Mvh,
  Synne

 3. Neeeeej hvor er de pæne. Laver du dem også på bestilling, eller hvordan med det…?

  Har du forresten set, at jeg har givet en krea blogger award videre til dig – har skrevet det i en kommentar, som du måske ikke har set?

 4. Eej hvor er de fine! Jeg glæder mig til hun kan bruge dem!
  I øvrigt så er du virkelig god til at sy de applikationer på. Jeg har prøvet fpr første gang idag og kan slet ikke få det så fint og jævnt. Kommer det med øvelse eller hvordan? 🙂

 5. Øj altså! Når min datter bliver stor nok til smækbukser som disse, så vælter bestillingerne altså ind over dig fra mig. De er SÅ fine!!!

 6. Åhhh, jeg fik lyst til at sy posebukser med smock til mig selv til sommeren nu. Det kunne da være så lækkert – ja sommer i det hele taget.

  Jeg kan godt forstå du har syet mange af de smækbukser efterhånden. De er simpelthen SÅ FEDE når de kommer ud af dine hænder.

  KH Maria.

 7. Nej kan kun være enig, har lige fået noget med posten for ikke længe siden – det er endnu ikke taget i brug, men glæder mig :0)de er da også super søde de smækbukeser:0)
  Dejlig søndag til dig :0)

 8. Nogen skønne sager du laver!
  Min nye perfekte nederdel blev luftet igår, jeg er såååå glad for den:-))Kh, Helena

 9. Hej Line – tusinde tak.. jeg skal nok lige titte frem med mine nye projekter.. jeg ville ønske at døgnet havde flere timer 🙂

  Hej Synne – supert svar.. jeg tror jeg må prøve det af.. det er da så lækkert med stumpebukser.. og så med smæk.. Det kan kun blive lækkert 🙂

  Fru Ekelund – jeg laver dem på bestilling – og i de farver, som du ønsker.. Skriv endelig en mail, hvis det har interesse.. 🙂
  Krea Award er vist fløjet forbi mig.. tak for det.. det må jeg vist også snart få gjort noget ved 🙂

  M – jeg vil gerne lave bukser til din lille mus – har for øvrigt lige sendt dig en mail..

  Maria – altså med røde kinder – tak skal du rigtig nok have… Ja – lad os snart få noget sol.. jeg er ved at være så træt af de her sjap tider.. 🙁

  Karen Marie – tak skal du have 🙂 Buksedrager er så fede..

  Helena – jeg er så glad for, at du er tilfreds med din nederdel.. det er godt det falder i god jord hos modtageren..

  Kram fra C

 10. Jeg skal selv til at sy sådanne et par bukser til min lille prinsesse. Og har lige et spørgsmål angående længden på bukserne: Har du lagt ekstra til når du har syet bukserne med elastik forneden??? Ellers kommer den der posede look vel ikke… og hvor meget har du lagt på?? Håber du kan hjælpe mig med et tip.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.