Hulu bu lu…

Ind i mellem ville det være lige i skabet, hvis navlen var magisk. Ligesom nu her til morgen, hvor jeg sidder oppe kl. 5.15.

Bare et lille tryk på knappen – så jeg kunne hoppe tilbage i min seng igen…

IMG_2434 

Ida har dog bare navle-brok. Hun er ikke så heldig som Lotte – at den kan få hende til at blive usynlig. Det ville ellers have været ret smart.. Især for Mor her – lige nu.. 🙂

Godmorgen i blog-multiverset

4 thoughts on “Hulu bu lu…

 1. Godmorgen C

  Jeg var også tidligt oppe sammen med Maya Emilie… Vi bagte boller, og det var nu ganske hyggeligt – jeg er jo noget så enormt irriterende som udpræget morgenmenneske. Jeg elsker morgener, og når allermest i morgenstunden – fra 6-9 det er mine glanstimer 😉

  Hvad skal der ske med Idas navle(brok)?

  Ha en herlig weekend…
  KH Helle

 2. Jeg har ingen ide om hvad navlebrok er, men det lyder bestemt ikke rart! Håber da at I snart kan få sovet igennem…begge to! 🙂

 3. Helle – jeg elsker også mine morgener.. det gjorde jeg i hvertfald engang.. men når man ikke sover om natte hellere, så er det mega hårdt af blive revet ud af dynerne 🙂 Men du har ret.. en kop te, et par af dine varme boller og morgenhygge.. giver du en hel nattesøvn og et kop en morgen?

  Hej Sarah, det er ikke farligt med navlebrok.. det er tyndtarmen der popper ud ind i mellem hos små børn.. de vokser fra det som regel.. 🙂 Tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.