Huller i tænderne?

Marie er vild med x-factor.. Ligesom resten af Familien DK.
Hun overraskede mig BIG TIME sidste fredag, hvor vi var til tøsehygge hos Lis.
Vi sad i sofaen og små snakkede, sang med på de forskellige sange. Nok mest Marie sang med. Hun kan synge med på ALT de spiller på P3. Det er ind i mellem vildt at høre, når hun synger med på Coldplay og får et melankolsk udtryk i ansigtet, for derefter at spring over i Lady Gaga – som bare er under bæltestedet.. Hmm
I fredags sad vi så der og heppede med på de forskellige deltagere. Da den yngste deltager, Jesper, indtager scenen – bliver opmærksomheden skærpet. Jeg, fordi jeg elsker knægtens stil – hans musik og hans udtryk.
Men Marie sidder pludselig lidt fjantet og udbryder:
“Det kilder sådan i min mave. Når han smiler får han sådan nogle søde huller i tænderne. Det kan jeg så godt lide”.
Både Lis og jeg smiler og ler. Men efterfølgende er jeg blevet vildt overrasket over lille pigen. Begynder de små følelser af forelskelse og kærlighed at spire i så tidlig en alder? Hun er kun 7?
Det er jo samme følelser vi selv kunne få, hvis noget så lækkert, som første glimt af den store kærlighed, dukker op? Jeg vil da mene, at min mave slog en koldbøtte, da jeg så Henrik første gang.
Jeg ved godt, at de leger kærester i skolen osv. Men har de virkelig sommerfuglene med?
I aften, når vi sidder foran tv´et igen – vil jeg prøve at lægge mærke til om der virkelig er mellemrum mellem hans tænder. For dét opdagede min Marie.

10 thoughts on “Huller i tænderne?

 1. Århhh skønne Marie.
  Jeg ved ikke noget om hvad små piger føler i den alder, men hvis hun siger det mon det så ikke er sandt?
  Lidt kriller i maven er vel ikke at foragte :).

 2. Min datter på fem kommenterede et billede af en dreng i en af mine strikkebøger: “Aj mor, han ser så sød ud… ham vil jeg gerne være kæreste med.”
  Hvad skal man svare til det?

 3. Den er altså god nok. De er tidligt ude i dag, de unge mennesker…

  Asta havde sin første, ægte, langvarige forelskelse som cirka 5-6årig. Staklen kunne ikke falde i søvn om aftenen, fordi “Andreas er inde i mit hoved mor, og jeg kan ikke få ham ud!”

  *Suk!*

 4. Hov, jeg troede også at sådan noget først kom længere oppe i årene. Hvad er der blevet af, at man først skal være helt vild med heste og Didl – og SÅ begynder man at synes drengene er interessante? Er spændt på hvad hun siger til at se ham på dr i aften:o)

 5. Sikke en sød kommentar.. Men ja det er da lidt overraskende, hvis det allerede er nu et lille “star”-crush kan give kriller i maven..
  Men jeg glæder mig til at høre mere om aftenens betragtninger..
  Og så skal jeg da også lige lure lidt nærmere på ham (den skønne skønne knægt med fantastisk stemme;)
  KH Anne

 6. hihihi, ja, det var altså bare så sødt, da hun sagde det:) Jeg vil også holde lidt ekstra øje med hans gebis i aften!

  Men hun har jo god smag! Når man nu skal finde sig i, at ens piger på et tidspunkt begynder at slæbe drenge med hjem, så synes jeg da, at ham her svesken var en man gerne så sine døtre med. Man = mig. Ronni vil bare skyde alle, der tænker på at nærme sig og det er vel faderens lod?;)

  Ha en dejlig aften, søde Christina:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.