Hr. og Fru. Hakkebøf på tur.

Ja, nu er vi så småt klar til at tage afsted til Vesterhavet. Ind i mellem følger jeg mig noget latterlig midt i alt det her pakkeri.

Vi har jo sørget for at ALT er med, vi skal jo ikke mangle noget. Vores bil er spækket til bristepunktet – og jeg kan med garanti konkludere, at halvdelen har vi ubrugt retur.. Men bare for at være på den sikre side..

Heldigvis er det dét mest nødvendige vi har med. Da vi blot var 2 der tog afsted for nogle år siden, havde vi Henriks anlæg med + højtalere og vores madras. Det var ren råhygge, men totalt unødvendigt. Nu er der andre boller på suppen, eller bollerne er blevet til børn – så der er slet ikke tid og plads til andet en bleer, spil og 4-somhed.

Jeg glæder mig som et lille barn. Det er altid rigtig hyggeligt.

Kan I have det rigtig godt derude.. Jeg vender tilbage med stemningsbilleder, når vi er retur.

Kærligst C.

13 thoughts on “Hr. og Fru. Hakkebøf på tur.

 1. Rigtig god tur, C:-) Håber i kommer til at nyde det i fulde drag, og får koblet helt fra…
  Knus fra Maria

 2. Jeg ønsker jer en skøn tur. Hver gang vi har været på ferie, hører jeg også for alt det rene, som kommer retur i skabet. Men jeg vil dælme ikke hverken fryse eller stå med r**** bar! 😉
  Vh Louise

 3. Det kunne ligne mig, når jeg pakker 😉 er usædvanlig dårlig til, at lade ting blive HJEMME…

  RIGTIG GOD tur, det bliver skønt for Jer…

 4. Hej Christina – Rigtig god tur….vi har endda haft trailer med, da vi skulle i sommerhus men hey jeg havde alt det med de andre havde glemt…..selvom jeg godt nok måtte høre for det længe. Kh. Mette

 5. Hav en rigtig, rigtig god tur. Jeg kender godt det der med rejsegodset der er blevet et andet og om nogle år er det forandret igen. Egentligt er det lidt sjovt at tænke på.

 6. Hoppas ni får en härlig tur! Här i Sverige faller det bara mer och mer snö…Åh, vad jag längtar iväg någonstans! Många hälsningar, Karin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.