Heldigvis

Jeg er træt i dag.. Min krop værker, jeg fokuserer minus og er bare ked af det. Der er bare dage, hvor man ikke kan overskue ret meget.. Min dag er i dag – og i går for den sags skyld…

Heldigvis – har jeg hentet to lækre piger hjem fra dagpleje og skole. Begge med højt humør. Så skal der ingenting til at få smil frem på mine læber. Jeg har så fantastiske tøser – det kender i sikkert alt for godt.
Maries iver, når hun fortæller om sin dag – Ida´s måde at give uopfordrede kys på. Jeg smelter…

Mon snart sneen også gør dét?

Jeg var på besøg hos min veninde her til eftermiddag. At få lettet hjertet, drikke en kop te og spise hjemmebagte fastelavsboller – jeg er nu klar til en omgang dag i morgen…. Der skal faktisk ikke ret meget til, så er stenen væk og energien tilbage..

4 thoughts on “Heldigvis

  1. Dejligt det hjalp lidt med et besøg også. Tak for idag, vi nød bestemt at have besøg af dig og charmetrolden:-)
    Kram Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.