Grrrrrrr

“Her hos os, er det mig der bestemmer.
I hvertfald hver dag mellem 17 og 19. Der er jeg nemlig i det humør,
hvor Mor og Far hopper og danser for mig.”

Og det er der absolut intet at sige til, efter en nat, hvor Ida stort set kun har sovet ½ time i træk.. Kan I se hvad jeg mener? Hun er krop umulig lige nu.. Heldigvis kan jeg lige smutte herind i hulen og gemme mig lidt. Faktisk er det kun Mor, der duer i Ulvetimen..

Godt jeg er så heldig at have en fridag i morgen. 🙂

Hvordan foregår jeres ulvetime?

14 thoughts on “Grrrrrrr

 1. Hej søde

  Vi kunne i lange tider rede en god “ulvetime” ved at lave det om til en puttetime hvor en af ogs lå og hyggede med ak inde i dynerne:-)
  Nu står den på film, Teletubbies var det første og nu har vi udvidet til andre og “bedere” emner:-)
  Så en dyne og en dvd med teletubbies:-)
  Glæder mig til i kommer søndag -det er kl 15 :-))

  Lene

 2. Der er to slags ulvetimer herhjemme:

  Den, hvor man ‘får lov’ at lave mad i nogenlunde fred og fordragelighed, stille børn, der kobler af med rolige aktiviteter, børn, der ikke gemmer sig, når de skal tisse/børste tænder/bades/redes/ha nattøj på/i seng/op og drikke vand/puttes igen/tisse igen/puttes igen

  Så er der den anden….:)

 3. Hvis der er overskud så kan vores ulvetime reddes med et stor glas sund smoothie i hver barnemave.

  Ellers så er Nintendo (ham på 7), tv eller store nørd på computeren (ham på knap 5) og en kasse med perler man kan sprede ud over gulvet (hende på 1) redde meget ;).

  Eller så må man sende de store i hver sin ende af huset og lave mad med den lille madamme på hoften og ellers overleve så godt man kan mens man tæller minutter til de små enlgebasser sover sødt og man pludselig husker hvorfor man fik dem ;).

 4. Helt enig med Lis… Der er de to veje – og ikke meget midt i mellem..;)
  Her kan Bamse redde en helt skidt dag, eller at få lov at lege med mel og havregryn i køkkenet sammen med madlavningen. Men Karo er vist også lidt ældre ik’?!..
  Og så er jeg så heldig at vi ofte er hjemme begge to, så det hjælper jo gevaldigt..
  Kh Anne

 5. Nu er vores den mindste 8 år, så ulvetime har vi ikke rigtig mere men da han var mindre……..
  Løsningen blev “slyngen” så kunne han sidde der og trone, putte med sin moar der var den eneste der duede de første 3 år…. og mens han sad der kunne jeg lave mad, snakke med de store når de kom ind af døren.
  Ja “slyngen” var vores redning i mange situationer og i mange år.
  Han falder i svime når han ser andre børn i slynger og minder mig om hvor hyggeligt det var :-))
  Hilsen
  Susan

 6. Altså, Bamse er vores bedste ven, især i ulvetimen. Og så er legekøkkenet, som står i køkkenet også en god ven. Isac laver mad samtidig med mor, hvis han da ikke sidder oppe på bordet og hjælper direkte. Selvfølgelig kan vi have en træls stund der også, men jeg synes det kan afhjælpes med de tre ovenstående ting. Ellers bruger vi også den med at dele os op. Den en kokkererer og den anden putter, hygger og leger.

  Og så er der de stunder, hvor de ikke har fået nok søvn…ja, de er der også, som Lis siger 🙂

  Jeg har forresten tagget dig i “jeg-er-bange-sofus”.

 7. Hehehe jeg har en pige på 15 måneder, i ulvetimen står hun og hænger på den der laver mad mens hun peger op på skabet med rosiner. Hun får en lille snack skål skal med lidt rosiner, vindruer, tranebær. Det plejer at kunne holde hende lidt hen, men ellers har jeg ingen gode råd- desværre! Overvejer at købe en ringslynge, men tøsen vejer 12 kilo, så ved ikke om mor her kan holde til det!
  Hun er i øvrigt super kær din datter:0)
  SMIL fra Tenna

 8. Vi er også ovre ulvetimen her, men vi var lige så politiske ukorrekte som så mange andre, dengang bølgerne gik højest: Tv…..
  En fantastisk barnepige, når der ikke er en forælder til børnene, og en til madlavningen.
  Ellers om den lille med ud på køkkenbordet med lidt frugt, eller på køkkengulvet med skeer, skåle osv.

 9. Phewww…..jeg har også en meget morsyg én på 16 måneder, så ulvetimen er lidt en prøvelse også her. Der er ligesom ikke så meget andet at gøre end at lægge sig på gulvet og stable klodser ovenpå hinanden eller hjælpe hende med at putte dukkerne. Men der bliver jo ikke lavet meget mad på den måde…heldigvis er vi som regel hjemme begge voksne, og er der kun en voksen hjemme, bliver der noget meget simpel aftensmad. Men jeg følger med i kommentarene og håber på nogle fif. Slynge og snackskål vil jeg da klart overveje.
  Kh, Eivor

 10. hjemme hos os er det lidt kedeligt….det er det i hvertfald blevet. Da hun var mindre (hun er dog kun 3½), der læste vi bøger og sang, men nu har hun fået en hang til at se tegnefilm med katten garfild på Cartoon Network…ret kedeligt efter min mening.

 11. På mystisk vis har vi med tre børn aldrig oplevet ulvetimen, som mange taler om. Til gengæld har vi oplevet så meget “andet” med de tre, som nu er 13, 15 og 23. Måske ulvetimen havde været at foretrække….. God tirsdag!

 12. Vi har heldigvis dage, hvor det går glidende.. men ind i mellem er hun så gal i disse timer, så rosiner 🙂 bliver skuppet væk.. Hun sig ÆÆÆK – hvilket vist betyder nej.. og så er det med at være kreativ.. suk – det er ikke altid sjovt…

  Ind i mellem er vi på skift alene med hende… når der skal laves mad.. og det går op i hat og briller…

 13. Hvor er det bare heldigt at de er så kære, og så nuttede og kommer med de deejligste smil og grin på lige det rigtige tidspunkt….

  Hvor er din lill Ida bare kær!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.