Glad i låget

Jeg var til den fedeste koncert i går med Rasmus Seebach.. Hold kæft den nuller-basse kan det der med at sætte gang i folk.. En udsolgt koncert og en hal fyldt med romantik.

Jeg har ingen stemme i dag.. Den er sunget væk – ja, jeg havde ikke regnet med, at det ville gøre så stort et indtryk på mig.. Jeg er normalt til det lidt anderledes musik – men pop-tøsen er altså gemt et lækkert sted i mig.

Host host – hviske hviske – han var sgu ret kær.. Ikke lækker – men fandes charmerende…

4 thoughts on “Glad i låget

  1. Aaajjj… Bare det dog var mig… Jeg var SMELTET!!… Jeg hører da ikke andet end den cd.. Kører konstant på repeat og Frederikke kan da synge med på en del af numrene.. :))

  2. Hej Rakel
    Det var den fedeste koncert.. jeg er helt solgt.. Marie var tæske sur over ikke at få lov til at komme med.. – for øvrigt – jeg ved ikke om du har set indlægget? Men hold op jeg er blevet glad for dine ugler.. tak skal du have.. Kram fra C

  3. Uh, så misundelig man kan være. Jeg kan heller ikke stå for ham – og så er han til modne kvinde, har han udtalt i et interview 🙂 – ikke at man skal tro på hvad man hører og jeg er heller ikke på jagt efter nyt, men meget rart at vide 🙂

  4. Han spiller også herhjemme på iPoden lige nu. Jeg har dog først lige fået hans cd, da jeg ikke har shoppet musik i umindelige tider. Og jeg skal lige ind på den danske musikscene igen. Men han er helt klart en keeper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.