Boller op og boller ned…

Jeg er også gået i gang med fastelavns udklædningen herhjemme. Marie og Ida skal være ens i år. Marie vil være ballet Prinsesse. Ja´hvorfor ikke? Nu har hun været Prinsesse de 5 år af hendes liv. Så hvorfor ikke igen i år? Denne gang bliver det med tylskørt, palietter og perler. Ikke noget fancy – Maries ønske..

Ida skal i samme outfit. Men det er mest fordi, at hun hader at få tøj på. Så en udklædning som Mariehøne, Bamse eller Frø vil være et overgreb på hende. Hun vil blive så rød i hovedet af raseri, så dagen vil være ødelagt for hendes dagplejer og venner.. Men hendes pæreform i et par hvide strømpebukser og balletskørt? Hun har vundet præmie for bedste udklædning – I´m sure.

Sidste år dog, fik jeg Marie overtalt til at være andet en prinsens drøm. Nemlig kat.
Jeg tog en hårbøjle og satte to ører på. Ørene havde jeg lavet af to trekantede stykker stof. I midten lidt lyserrødt restestof. Syede dem sammen og syede dem på hårbøjlen i hånden. Kroppen var et par sorte strømpebukser, en sort langærmet t-shirt og hale. Det var igen sort stof syet sammen i en lang strimmel og fyldt med bamsefyld. Den blev hæftet på med en sikkerhedsnål.
Ansigtsmalingen er fra Panduro. Jeg aner ikke, om det er med parabener eller lavet af ren natur – men det virker.. Jeg købte et lille hæfte om ansigstmaling – og kopierede Tigeren – bare med katte mis farver..
Miau – Mere besværligt behøver det ikke være.

Hvilket leder mig videre til et indlæg hos Marina i går. Hun har gang i en kanon idé, som jeg må bakke op om. Nemlig har hun gang i at lave en Idé Bank. Eller faktisk er den kørende, nemlig hos Faldera. Marina vil gerne fylde mere i den.

Jeg synes det er en fed tanke. Jeg er jo ikke pædagog for ingenting. Altså ind i mellem er jeg idé forladt. Så kan jeg jo bare klikke mig afsted og blive inspireret. Det kan jeg godt lide.

Såvidt jeg har forstået, skal du blot lægge en kommentar hos Marina eller på Faldera, så låner de et billede hos dig og linker – således vil banken blive rig på ideer til  f.eks udklædning som her til Fastelavn..

Og så kan jeg lige til slut nævne, at JEG også skal være klædt ud fastelavns-mandag. Jeg skal være gris. Vi er et team, der skal være Store Stygge ulv og de 3 små grise.. Grrøf grøff .. Næsen er i vinkel.. men hvad gør jeg med outfittet? Nogen idéer? Så jeg ikke skal ud og invistere big-time… Er der nogen der ligger inde med et par laksefarvede leggings eller strømpebukser?  🙂

6 thoughts on “Boller op og boller ned…

 1. HA HA HA Christina. Vil du ikke godt love at sætte et billede af dig som grissebasse herind – be-be ??
  Jeg ligger ikke lige inde med laksefarvede leggins, men tænkte straks på de der tykke nylonstrømper gamle damer bruger.
  Og så kan du lave en tryne af en wc-papirs rulle skåret i passende længde, malet lyserød, og fikset til med ti næsebor. åhhhhh altså, jeg vil virkelig elsker at se det.

  Andrea skal også være prinsesse i år. igen. Var det også sidste år, suk. Men de foregående år har hun været henholdsvis kylling, klovn, og pippi.

  God weekend 🙂
  Øf.

 2. Dejligt, dejligt billede af pigerne, det er rørene smukt. Jeg har lagt hårbøjlekatten ind på Faldera og håber også du senere vil deltage emd princessekjolerne. Jeg er SÅ glad for at du har omtalt temaet for jeg håber naturligvis at der kommer masser af forslag sådan at vi kan få lavet en database over fastelavnsideer der virkeligt sparker R… Jeg er overbevist om at krativiteten derude i Bloglandia er enorm og det vil jeg gerne vise frem. Det er helt rigtigt at man bare skal ligge en kommentar med webadresse på det relevante fastelavns indlæg, så henter jeg et billede, skriver en linje eller to og henviser forøvrigt til den blog der har indsendt forslaget. Al fremtidig trafik vil på den måde gå til den der har fundet på ideen.

  Og så glæder mig naturligvis også til at se dig som lyserød gris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.