Tirsdag formiddag

Jeg er hjemme idag. Ida er syg. Hoster og har feber. Lige nu ligger hun ude i det smukke vejr og sover. Hun har sovet siden kl 8. Hun er vist noget udmattet.

Jeg derimod har fået lavet bukser færdig, som skal til Norge. Min posebukser med liberty-lommer har været et hit. Jeg har snart lavet dem i en del forskellige udgaver. Jeg har taget billeder undervejs, så jeg kunne vise jer, de forskellige modeller. Desværre har jeg ikke kunne tage det færdige resultat på. Størrelserne var et nummer større end min egen. Jeg forsøgte faktisk med Henrik. Han er en lille prut. Men altså – råd for usødet – hans “ting” kunne skues i stoffet, og det var altså ikke fikst!!!!

Så jeg håber, at modtagerne vil sende mig et model-foto 🙂

Det her er Maja´s bukser. Hun er vildt glad for kontraster og farver. Hun ville have dem i lilla babyfløjl og lommer i japansk print.

Rina i Nord Norge ville have dem i grå babyfløjl med liberty lommer. Dette Liberty stof (Mauvey)  er så skønt i farverne. Et strejf af forår.

Jeg har gang i en børnemodel til Marie. Den vender jeg tilbage med senere. Det går jo ikke længere så stærkt, efter jeg er startet på job. Ha en dejlig tirsdag..

13 thoughts on “Tirsdag formiddag

 1. Åh, hvor er de skønne, farver og det hele. Det er en god idé at sy dem op i babyfløjl, så de kan bruges her om vinteren også.
  Godt du ikke lavede et foto af Henrik – din beskrivelse var såmænd malende nok ;o)

  God tirsdag til dig.

 2. Å som jeg gleder meg til pakke i posten! Venter spent hver dag. De ser superfine ut, gleder meg til å prøve. Skal nok sende deg modellbilde, hihi.
  Ha en fin dag hjemme, kos deg og god bedring til lille.
  Klem fra jobbeRina

 3. Hej, kul att du hittat min blogg och vill vara med i mitt lilla lotteri!

  Själv har du ju en fin blogg med manga fina kreationer. Gillar de fina barnklänningarna med raglanärm, det är svart att fa till bra tycker jag.

  hej hej / Linda

 4. Hej Christina. Du kan sagtens nå at være med. Jeg trækker første en vinder fredag aften. Selv tak – jeg har fulgt din blog i et stykke tid. Du laver nogle rigtig fede ting…cool fløjlsbukser i øvrigt ;o) Og held og lykke. Kram fra Lone – Frøken Fiil

 5. Årh de er så fine Christina!! Lækre ting, du får fra hånden..
  Kunne kæmpe for en lidt mindre bagdel;) så sådan en par smækre bukser kunne klæde den.. For de er da misundelsesværdige..:)

  Ha’ en dejlig aften..

  Kh Anne

 6. NØJ hvor ser de lækre ud 🙂 Jeg har netop selv købt babyfløjl til posebukser….for hold da op min mave vokser. Har du lavet fast linning? Hvordan tror du det vil fungere med rib og så babyfløjl? Eller har du en go ide til en linning en mave kan vokse i?
  Kh Tina 🙂
  Ps: Hi hi – grinte af din beskrivelse af mand og buks ;-))))

 7. hej Lis
  Super fine bukser, savlede allerede over dem, da du havde billeder på af dem i brune. Må man spørge om det er et mønster du selv har lavet….
  VH: Louise

 8. Hej Tina og Louise
  Jeg har mønstret fra et gammelt burda blad.. og det er kun mønstret jeg har.. bladet er forsvundet.. men – der er et par onion bukser, der kunne minde om, dog med linning – jeg laver for det meste mine bukser med rib – i hvertfald på denne model.. og den kan godt bruges af gravide.. men tilbage til onion – det er nr 4004 – det kunne godt ligne lidt.. lommerne har jeg tegnet i det fri… ellers send mig en bestilling 🙂
  Håber i kan bruge det til noget.. kram fra C

 9. Hej Christina og tusind tak for dit svar 🙂
  Onion nr 4004 har jeg og har syet nogle gange. Jeg har lige klippet et par ud i babyfløjl fra Stof2000’s Mille-model, så er spændt på hvordan det bliver. Jeg har kun syet børnebukser i fløjl – aldrig i stor str.
  Nu tør jeg godt prøve at sætte rib på mine i fløjl, nu du siger go for det 🙂 Det er så skønt med rib til den tykke mave. Snore og elastikker er bare ikke så behageligt.

  Håber din lille sveske er blevet rask.

  Knus Tina

 10. Fine bukser 🙂

  Jeg kunne godt bruge det japanske stof til et andet projekt. Vil du løfte sløret for, hvor det kan fås?

  Hyggelig blog du har. Jeg har fulgt med et stykke tid, men ikke givet mig til kende før nu.

  Mange hilsner
  Anne

 11. HERRE min hatt for nåen fine bukser!!!!! Jeg så på Rina sin side hennes!! Hovr mye skal du ha for å sy en slik til meg !????

  Klem fra Susi!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.