Nederdel med Liberty

Dette er endnu en af sagerne med de seje lommer. Jeg blev i søndags færdig med en ny nederdel, som har hængt på mig siden. Denne udgave er ikke med linning og lynlås, som mine forrige. Jeg har i stedet lavet den med ribkant. Det fungerer fint, skal jeg lige hilse og sige.

Det slog mig, da jeg fik set de mange billeder igennem, som jeg fik taget af mig selv med den på, at man faktisk godt kan bruge den, hvis man er gravid. Måske jeg havde oppustet mave? Mine tanker fik mig i hvertfald i den retning. Havde jeg bare vidst dét for 1½ år siden. Det ville have været kanon kært med baby-mave hængende ud over.. (Sidepring)

Da den er syet op i babyfløjl, så har jeg foret den med mørkeblå satin. Det har været nødvendigt, da stoffet ellers ville kravle op omkring møllen på mig. Måske fordi jeg fiser for meget rundt. Jeg tror dog, at dette stof er for let til at falde “tungt”. Med foer falder den i rette retning hele tiden, uden at krybe op.
Lommerne er som på bukserne. Totalt cool. Jeg har selvfølgelig brugt en lille stump Liberty. En af mine farvoritter, nemlig Elysian Blålilla/grøn. Inde i lommen er der en rest af den lyse chambrey fra stof og stil.
Nederdelen kan selvfølgelig laves på bestilling. 🙂

22 thoughts on “Nederdel med Liberty

 1. Hej Christina..
  Må da lige spørge hvad der er for et mønster. Har ledt og ledt efter noget man sådan lige kan lave om til en graviditetsnederdel.. Men forgæves…
  Er jo ved at vokse ud af det meste 😉
  Tænkte om i var hjemme i weekenden – så ville Malthe og jeg lige smutte forbi og aflægge en krammer. Efter han så Ida på computeren forleden, står billederne af hende næsten konstant åben 😉 Han beder ligefrem selv om at se dem når han kommer hjem fra børnehave.

  Kh Malene

 2. Hej Malene – i er velkomne… Åhh nej, vi tager jo til KBH lørdag… men fredag eftermiddag efter kl 15 er vi hjemme… 🙂 Hvis I kan.. dette her mønster er et jeg har tegnet af efter en BARK nederdel og derefter reduseret i linning etc.. så jeg kan ikke hjælpe dig sådan rigtigt.. men find din yndlingsnederdel frem, mål din hoftelinie og tegn af med mål i mente.. prøv dig frem 🙂 Ellers kig forbi en dag hvor vi ikke har ungerne om ørene – så kan jeg måske hjælpe dig lidt 🙂

 3. Ja tak:)
  Min lille biks skriger på dametøj;)

  Jeg tror også jeg skal ha sådan en selv, Christina. Med ekstra rib, der kan holde mine uvorne deller på plads;)

 4. Det er også min Liberty-favorit, som jeg næsten har brugt op 🙁 Men heldigvis sælger de af det.

  Din nederdel er rigtig fin og i lækre farver.

  Klem fra Mette

 5. ME LIKEY! Den er lige i øjet, jvf. mit seneste trend-indlæg. Det er ærgerligt, men de flotte og praktiske lommer, vil få alle os med brede hofter til et se endnu bredere ud. Kan man udtænke en anden løsning? En anden type lomme, et andet sted? Nu brainstormer jeg bare, ik? Jeg synes den er super flot. Rib styrer!

 6. Lis´mis – den er her på vej… jeg ligger under dynen med min computer – er syg med snot og kranie-storm…

  Mette – tusinde tak.. liberty er så dejligt!!!

  Julie – Man kan sagtens lave noget andet i forhold til lommerne. Man kunne også lave uden – men vil man undvære liberty? Der kunne måske laves en lille lomme længere nede og i anden form – så det ikke er så voldsomt? Kan du se det for dig? Ellers må jeg tegne for dig lørdag 🙂

 7. Hej Christina..

  Hvor er den fin…:) Er ikke så ferm til det med foer – så nok hellere bare høre hvad sådan en fin sag kunne koste..:)?
  Kh Anne

 8. Sådan en kunne jeg bestemt også godt bruge til at pakke gravid-mavsen ind i. Syede mave i et par jeans den anden dag – kunne være jeg skulle give mig i kast med sådan en også. Du inspirerer til sy-mod her 🙂

 9. Øj, Øj, Øj – du laver altså sådanne flotte ting! Jeg tror jeg bliver nødt til at kaste mig ud et enten et bukseprojekt eller nederdelsprojekt ala det du har fået lavet. Kan lige se at de kan passe sammen med mine høje andefødder i lys læder.

  Håber at du overkommer snot og trods det har en god dag

  /Louise

 10. Meget meget smuk:-) Du har så fine og gode ideer. Men jeg holder også på at du skal lave en model til os bredhoftede… God bedring til dig.
  Knus Maria

 11. Nøøjjj..hvor er den bare fin!Og perfekt med ribkant til graviditet, efterfødsels-kvabs eller til den lille bitte efterjul-hyggevom som jeg pt er indehaver af;-)

  Og fed blog iøvrigt,jeg er helt vild med dine
  (s)kriblerier, din måde at skrive helt ærligt om dit familieliv, og den måde du jonglerer med stoffer og symaskine -det er pokkers inspirerende!

 12. Gud den er lækker! hvad ville sådan en lækker sag koste??? Jeg mangler en nederdel som denne til mit Barkbælte som ikke bliver brugt… Kh, Helena

 13. Hej Alle
  Tusinde tak for jeres kommentar.. Det varmer oprigtigt når I skriver til mig… Jeg beklager, hvis jeg ikke lige får svaret jer alle hver især.. jeg er som nævnt hjemme og syg. Lige nu sidder jeg med Ida på skødet, som har 38,6 i feber.. vi har ofte snakket om, at det måtte være tænderne – men jeg ved nu snart ikke.
  Lidt info om nederdelen. Den kan laves i de fleste farver.. Jeg sender gerne billeder med forslag ud fra dine ønsker.
  Nederdelen tager jeg – 565 kr for nederdelen inklusiv forsendelse. Er du interesseret, så vil det bedste være, hvis du sendte mig en mail.
  Kram fra Christina med det store hoved – sådan føles det i hvertfald!

 14. Hvad så med denne udfordring: Bredhoftet OG gravid!?
  Det er jeg nemlig, og kunne rigtig godt tænke mig at sy en nederdel selv! 😀

 15. Du vet at jeg digger buksene dine, og ja strikken passer nok for gravide også. Ser at du har fått flrer fans i Tromsø, så morsomt. Buksene du syr er supre. Men min er litt stor, mulig jeg målte midt i juleetinga…hihi. Må spare pengene, derfor ble det ikke jakke denne gangen. Skal jo til Helsinki i helga.
  Jeg synes du er så flink, så jeg har lagt en award til deg på bloggen min!
  klem fra Rina

 16. Hej Christina
  Faldt over din blog, da jeg prøvede at få tips til at lave kantebåndet pænt på et par smækbukser fra Elsebeth Gynther.
  Super fine ting, du laver. Jeg må vist hellere følge med.
  Mit kantebånd rynker rigtig meget i kanterne foroven, hvor knappen skal i. Har du et godt tip? Jeg synes, det er svært at få det med rundt i buen.
  Kh Tine

 17. Hvor er den blevet lækker, Christina….mums….(nogenlunde samme model, jeg sværger til – ikke noget der strammer nogle steder …og den er bestemt graviditetsegnet – har syet en del til gravide piger)

  kram

 18. Ååååååååååååå så lager du skjørt oxo!!!!!!! Jeg vet ikke hva jeg skal velge nå haha, kanskje det blir begge deler!
  Snart får jeg pengene til buksa!!!! JiiiPPPiiiiii gleder meg helt villt til å få sydd den av deg !!!!

  mwaah!!!!! x x x

 19. Synes nederdele er fantastiske om sommeren. Jeg plejer at kunne finde dem billigt gennem denne side nederdele.dk så er der jo råd til lidt flere:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.