Lav din egen personlige mobiltaske

Det er så populært at gå rundt med sin mobiltaske om halsen. Jeg synes, jeg ser taskerne hænge i butikkerne overalt.
Jeg synes selv, at de er vildt smarte og praktiske. Især hvis man som jeg har uro i røven og konstant fiser rundt. Min mobil ligger ofte stedere, jeg ikke lige havde forestillet mig. Og træls er det, at skulle rende rundt og lede efter den.

Hvorfor ikke lave sin egen? Jeg har set forskellige her i blogland lave de kæreste og flotteste mobil-tasker. Lis laver dem i læder og brodere på dem. Kirsten hækler nogle fine mobil-soveposer.

Dette her er min udgave – fra mig til dig. Så find dine yndlingsrester frem og en lædersnørre – så er du parat til at gå igang.

1. Begynd med at klippe eller bedre rive to stykker stof i passende størrelse. Jeg har taget mål til min mobil og sjuset mig frem til at de bedste mål ville være 8,5 i bredden og 30 i længden. Og det er inklusiv sømrum.

Læg stoffet ret mod ret og overlock eller zig zag rundt i kanten på 3 af siderne. Lad den ene ende stå åben, så du kan vende stoffet mod retten. Pres med strygejernet og vend kanten ind, så du kan sy siden pænt sammen.
Klap stoffet sammen, så den passer til længden af din telefon. Og sy en stikning ned langs siderne. Jeg syede også op omkring klappen, så det så sammenhængende ud. Nu har du fået lavet en lille pose til mobilen.
Afslut tasken ved at folde klappen ned til lukning. Sy en lille løbegang for oven og træk din lædersnøre igennem og slå en knude. Hvis du ønsker knaplukning, så husk knaphullet inden du lukker af i siderne.
Voila – din mobil taske er færdig.
Denne her taske blev til min veninde i fødselsdagsgave.

9 thoughts on “Lav din egen personlige mobiltaske

 1. Den blev godt nok fin, Christina. Den bliver hun helt sikkert glad for!

  Tak for guide (selvom jeg jo godt kan sy en selv), men jeg elsker altså guides alligevel. De giver ofte idéer til at forfine ens egne teknikker.

  ha en dejlig dag, søde:)

 2. Den er rigtig fin og din veninde bliver med garanti glad. Det at lave en simpel løbegang havde jeg ikke lige tænkt på, så der er en ny, nem ide til “ophæng”.

  God tirsdag.

  Klem fra Mette

 3. Tak.
  Jeg har tænkt på en mobiltaske længe, men ikke fået gjort noget ved det.
  Men nu kan det da ikke blive nemmere altså, med sådan en fin guide.
  Jeg elsker virkelig også disse guides, selvom det måske er noget man godt kan i forvejen – men det kan inspirere på en helt anden måde.
  Mange hilsner fra
  Louise

 4. Tak for guiden. Jeg har som Louise, gået og overvejet og lave en i virkelig lang tid, men har ikke fået det gjort. Mon ikke man skulle gøre det idag – sætte symaskinen på et sted med solskin, og så se at få én kørt afsted.

  Hav en god dag

  /Louise

 5. Tusind TAK, såddan en skal jeg have lavet for jeg må konstant låne en telefon for at ringe til min egen hvis jeg da ikke lige er ved at samle den op og samle den sammen igen efter en tur ned af trappen…
  God dag 🙂

  KH

 6. Sikke en fin guide..
  Lækkert at du er så god (og flink) til at lægge lidt hjælp/inspiration ind til os andre..:)
  Må på to-do listen.. Godt der er vinterferie indenfor overskuelig fremtid..
  Ha’ en dejlig aften.. OG forresten: stort tillykke med Idas første skridt – det er bare så stort og dejligt at se deres glæde over det lykkes..
  Kh Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.