Ida går nu

Det er helt vildt som tiden flyver. Ida har nu taget hendes første mange skridt efter hinanden. I lørdags knækkede hun koden, og hendes ansigt lyste op. Hun synes bestemt, at det her er fedt.
“Tungen ud af munden, armene i luften, så nu går jeg. Stille og roligt – fremad.”
13 måneder gammel.
Godt nok går det ikke så hurtigt, som når hun kravler. Men klart hun ved, at hun har lært noget svært.

Ikke et øje er tørt her i huset.. selv Henrik bliver rørt til bristepunktet. 🙂
God søndag i blogland!

29 thoughts on “Ida går nu

 1. Hejsa… Søgte tilfældigt på Libertystof – til lidt syslerier, og trykkede ind på et link..
  Pludselig råber Malthe gennem stuen; “IIIDDDAAAAA….. Se mor… Lille Ida…”
  Sikke et sjovt sammenstød. Vi har nu kigget alle billeder igennem.. Malthe er helt forelsket- tror han savner hende..

  Sikke nogle herlige ting du får lavet..

  Mange hilsner Malene ( Malthes mor

 2. Årh hvor deeeeejligt.. Det er så fedt, når de små pus gør fremskridt.. Og man må sige, at det her er en stor ting.. Også for dem selv.) Nu ser hun verden fra en helt anden vinkel. kan godt forstå du er stolt og glad:-)
  Knus og klem pernille

 3. Det er ubeskriveligt at se de små stavre rundt! Det kræver al deres opmærksomhed 😉 Nu er du sikkert igang med at flytte nix-pille-tingene en tak længere længere op i reolerne …?

  Polka

 4. Hej Alle
  tusinde tak for jeres ord… det er helt vildt fedt at være mor, så ungerne gør så kæmpe fremskridt.. dog må jeg nok som Polka nævner, se at få fjernet alle dimsedutterne i karmene.. 🙂

  Hej Malene, hvor er det sødt, at Malthe råbte efter Ida… Hvis du vil, kan vi da ses en dag, så de kan kramme hinanden lidt???
  Pas på med det der liberty – du bliver afhængig…!!!

 5. Hun er så lækker, Christina!

  Ih, hvor jeg glæder mig til at se hende stavre stolt rundt.

  jeg fik jo helt våde øjne sammen med alle de andre, for man mindes jo. Tak for det:) Nu kan jeg både mindes og se lidt frem.

 6. Gud for en skjønn liten unge! Ser at stoltheten lyser i det blide og søte ansiktet! Det er en herlig tid når de begynner å løpe rundt.
  Angående vottene og størrelsen så passet de meg helt perfekt snille deg! Og de er så nydelige at jeg ikke kan se meg mett på dem! I morgen skal de være med meg på jobb! :)Ha en fin uke der i søsterlandet! Klem fra Kardemomme :))

 7. Så fine bilder! Hvor er hun søt! Vil også gjøre deg oppmerksom på at du har fått en award hos meg 🙂
  God uke til deg!
  /Kaja

 8. Nøj, hvor ser hun bare glad og stolt ud! Skønne billeder 🙂
  Det er bare altid så stort, når de små tager deres første skridt. En helt speciel milepæl.

  Knus U.

 9. Hej igen… Det ku da være super hygeligt – Malthe var bestemt klar til at kører med det samme, da jeg spurgte om han havde lyst… 😉

  Forøvrigt må jeg lige spørge om to ting.. Hvor køber du tøjmærker henne?( med Rappedikke – påskrift) Og ved du om Odense ligger inde med en god Liberty butik – jow Stof og stil har da – meeennn, ikke du ved, noget som alle andre ikke har… Synes ikke jeg har kunne støve andre forretninger op… Ok, hvis man gider kører til KBH . men lidt langt…

  Mvh MAlene

  I øvrigt, lidt sjovt. Sille min gode veninde – hende må du også kende… Har i hvert fald luret et par dejligt bukser, som Hjalte har, hvori der står Rappedikke 😉

 10. Jeg vil da lige sluttte mig til det store kor og råbe tillykke. Hun er lækker, man fr helt lyst til at nive hende lidt i kinderne?

  Hvilket mønster har du syet buksedragten efter?

 11. Hej Igen Malene.
  Jeg kender godt Sille. Har lavet lidt tøj til både hende og Malte. 🙂 Der er ingen butik i Odense, der sælger Liberty. Jeg køber som regel hos Fabriccompany.com de har en masse.. men ellers skal man købe over nettet i england. Der er penge at spare.. jeg har dog ikke gjort det endnu…

 12. Hej Christina

  Hold k… hvor er det kært. Sikke en begejstring. Det er en fantastisk alder. Du skulle lige kigge ind på min blog. Jeg har noget til dig.

  Kh Rikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.