Hurra for morgentv, panodil og trådløst internet

Jeg ligger her under dynen. Ida er lige faldet i søvn. Vi har rent faktisk næsten ikke sovet i nat. Det er ikke kun mig, der er syg nu. Ida har haft tårnhøj feber, det meste af natten. Nu har hun fået lidt panodil, så håber jeg, at hun (og JEG ikke mindst) kan få nogle timers søvn.

Det er simpelthen så hårdt at “mande” sig op til at være Mor lige nu. Mor med overskud til et sygt barn. Bare det havde været omvendt, så det var Ida der kunne tage sig lidt af mig. (?!) Jeg er træt, har kæmpe hovedpine, snottet flyder og mine tænder gør ondt.  Er det normal at tænderne også skal gøre ondt? Jeg føler, at jeg har huller i alle mine tænder! Håber dælme ikke det sætter sig til bi-, kæbe- eller pandehule-betændelse!

Jeg vil prøve at få sovet lidt.. det bliver en lang og hård dag. 🙁

15 thoughts on “Hurra for morgentv, panodil og trådløst internet

 1. Ja, det er sørme ikke nemt at have det store mor overskud til syge børn, når man selv er syg. Har lige været dér. Man klarer det jo alligevel, selv om det trækker tænder ud.
  Jep, man kan sagtens få ondt i tænderne af en almindelig forkølelse, det får jeg ofte.
  God bedring 🙂

 2. normalt plejer jeg ikke rigtig at skrive på alle jer skønne kvinders blogs, læser kun flittigt med, men synes da lige jeg vil komme med lidt råd til at komme snotten til livs… Sidder selv her med hovedet godt fyldt op, og en tur til London i morgen, så har været noget despereat (for at sige det mildt)for at få det væk. Så jeg indtager i øjeblikket store mængder kogt vand med frisk ingefær og citron, STÆRK c- vitamin, og echinea piller og sidst men ikke mindst får tuden dampbad hver aften med pebermyntedråber. og det virker! jeg er stadig snottet, men det har ikke fået lov til at toppe, og er mere som når en forkølelse er på retur.
  så prøv evt. nogle af ovenstående og se om det ikke også kan hjælpe dig..
  god bedring

 3. God bedring!!!
  Håper du snart føler deg bedre igjen. Det er noe herk med værkende kropp og et hode som ikke helt sitter på plass.
  Jeg er ei lidenskapelig bloggleser-jente/dame. Etter å ha trålet bloggverden ganske lenge endte jeg opp med min egen. Synes det er kjempe gøy.
  Jeg ser at dere (les:deg) har så fine modeller av sydde tunikaer og overdeler. Mitt store ønske er å lære å sy klær. Har du et tips til meg hvor jeg kan finne gode, enkle symønstre på klær?
  Overlykkelig med et tips…!!!
  Ønsker deg masse god bedring.

 4. For fa….., Christina! Det er sgu da noget hø! Kan du så se at blive rask. Jeg vil altså ikke undvære dig på lørdag. Du skal altså være rask for min skyld også;)))

  Jeg ønsker dig virkelig virkelig god bedring. Læg dig under dynen og fis lidt rundt i blogland, hvis du orker.

  Drik en masse te, indtag c-vitaminer og glæd dig til Henrik kommer hjem og kan pleje dig lidt.

  Hvis jeg ku finde min telefon ville jeg ringe til dig, men det er som sunket i jorden:(

  Krammer!

 5. Åh nej Christina, sikke noget hø!

  Rigtig god bedring. Alt det der med ingefær og varmt vand og citron og så videre, det hjælper helt sikkert. Men det gør forkælelse også, så husk, at efter sådan en nat må man få lige hvad man peger på!

  Ja, og skynd dig så at blive rask. Som Lis siger: Vi hverken kan eller vil undvære dig på lørdag.
  Knus!

 6. Hej igen..
  I den anden ende af Højby er situationen nøjagtigt den samme. Malthe er dog på toppen om dagen igen – så han futter rundt oppe i børnehaven. Men om natten tonser han rundt i sengen og kan ikke få luft, da det hele lukker til.
  JEg er også total stoppet til!! Og det værste er næsten at man ikke må benytte sig af de ellers fantastiske næsespray´s når man venter sig… De plejer ellers at være min ven i de situationer…

  Er Lille Ida også forkølet? Prøv med Iliadin ? (Fåes på apoteket – husk oplys alder)Næsedråber til børn. Vi fik dem af vores ørelæge, da Malthe tit fik mellemørebetændelse (trods dræn) før hen, når snotten rigtig satte ind.
  Det er et vidundermiddel – specielt om natten, hvor det hele samles i hovedt og de ikke kan finde ro..

  Vi finder bare en anden dag, end i morgen… Her er mit nummer, kan du så ikke sende dit – lidt nemmere kommunikation, hvis jeg lige har 5 min en dag hvor vi kunne komme forbi og sig hej… 23688586
  Måske lidt spørgsmål til syning også kan komme 😉
  Er ved at indstille mig på at sy en kørepose, efter Elsebeth G. mønster. ( den kunne godt gå hen og drille lidt.. 😉

  God bedring Malene

 7. Å nej og øv.

  Det værste ved at være mor er når man står alene og er så syg at man bare vil sove, men hele favnen er fyldt med syge børn der kræver ind. Jeg HADER det for jeg føler at det simpelthen ikke er rimeligt. Det er ok når de er syge og det er ok når jeg skal passe børn og selv er syg, men det er simpelthen bare for meget at være syg OG passe syge børn samtidigt. Jeg håber I begge to får det meget bedre, meget snart.

 8. Rigtig god bedring og vil da sige at zoneterapi, som er punkterne op langs tæerne er ret godt, når man er stoppet til. Det gør herrenas..min moster plejede at gøre det med en kuglepen…men det løsner nu meget godt : ) Jo, og jeg bruger altid en næsespray, så er det ikke så ulideligt : )

 9. Den bedste bedring til dig Christina! For hulen da, du kan ikke blive syg nu – vi skal jo bruge dit gode selskab i overmorgen… Håber du repareres hurtigt! Stort knus fra Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.