Febervildelse

Vi har stadig sygdom hængende over os. Heldigvis er jeg ved at være nogenlunde ovenpå igen – jeg er nu kun snottet og har en hovedpine – måske også pga manglende søvn. Men jeg kan nu begynde at have overskud til rumme Ida´s sygdom oprigtigt.

I formiddags blev jeg rigtig bange – hun havde fortsat 40 i feber, hvilket hele natten bar præg af. I formiddags lå hun dog hos mig. Lige meget hvad jeg gjorde, kunne jeg ikke gør det godt for hende. Den lille pige forstår jo slet ikke, hvorfor hendes krop gør sådan mod hende. Hun lå på min mave i næsten tre timer, sov og græd på samme tid. Ind i mellem sagde hun hej hej, og det var i søvne.

Det endte med endnu en sviptur til lægen. Det er fedt, at de tager det alvorligt, når man ringer. Jeg var i tvivl om, hvordan jeg skulle forholde mig, da hun nu har haft feber siden onsdag. – Men summasummarum – Vi har åbenbart en virus. Virus gør man jo ingenting ved. De små børn har bare sværere ved at komme af med det. Og varme regulatoren i deres system går helt agurk.

Vi er hjemme – Ida sover igen.
Jeg er begyndt at overveje min tur til KBH i weekenden. Der har været tvivl om, om jeg overhovedet kom afsted. Men jeg kan da ikke gå glip af træf med en masse spændende piger, vel?!

6 thoughts on “Febervildelse

 1. Aiiiij, hvor øv. Det er så enormt energi-drænende med syge børn – og ind imellem kan man blive så frustreret og træt, at man bare har lyst til at løbe skrigende væk. Sekundet senere får man så dårlig samvittighed, for det er jo synd for det syge barn…

  Jeg håber virkelig, at du får mulighed for at komme afsted og lade lidt ny energi. Ellers går du da bare helt ned, og hvem har så glæde af det?

  KH Frau Putz

 2. 3 * øv håber det snart går bedere.
  Min Mikkel slap for hans feber onsdag i sidste uge. Det startede sjovt nok onsdagen forinden. Lægen sagde også det bare var virus, så vi havde 7 dage med feber der lå fra 39-40,8. Rigtig god bedring. Julie

 3. Hei Christina! Nå må jeg unnskylde meg så mye! I dag har jeg sittet og gått gjennom kommentarene fra de siste innleggene mine for å besøke folk tilbake da jeg plutselig så at du jo hadde spurt om oppskrift på hexagons.
  Jeg forsøker å besvare alle spørsmål på bloggen min ganske raskt men innimellom glipper det altså!
  Hvis du ikke har funnet ut av det allerede har jeg linken til oppskrift her: http://www.slagtenhelligko.dk/2009/03/08/hexagonfeber/
  Ser at dere sliter med sykdom ennå og det er ikke noe trivelig! Håper inderlig dere snart får has på dette hardnakkede viruset som har plaget dere å lenge.
  Jeg koser meg med de deilige og varme vottene jeg fikk av deg!
  De er jo helt vidunderlige myke og varme inni og de har fått mye oppmerksomhet..
  Håper dere har en fin helg tross sykdom. Vi skal øyeblikkelig kjøre datteren og venninnen på kino og etterpå skal jeg sitte ved symaskinen en stund!
  Klem fra Kardemomme :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.