Restefest # 3

Jeg har lige lavet Ida´s adventsgave færdig. Bolde med bjælde er en sikker vinder hos Ida. Hun har et par stykker i forvejen og bruger dem flittigt. Jeg har en idé om, at hun vil bruge dem år frem, så jeg har lavet ekstra. Jeg har en forestilling om, at vi skal have en hel kurv i stuen med disse bolde. De er dekorative og lækre at lege med.

Og endnu engang får jeg rydet lidt op i resterne..

God weekend til jer alle!

8 thoughts on “Restefest # 3

  1. Ih! Hvor søte og praktiske baller! Jeg får så lyst til å lære meg å sy når jeg ser de yndige ting du laver! Takk for inspirasjonen, og fortsatt god lørdag til deg 🙂

  2. Tak skal I rigtig nok have 🙂

    Polka – jeg fylder boldene med bamsefyld. Man kan købe en pude i stof og stil og bruge indholdet. det er så nemt at fylde dem godt op og gøre dem faste med det. Hvis du bruge pladevat bliver den hurtigt lidt skæv i det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.