Nytårskjole

Når man nu er i stof 2000, hvilket jeg er temmelig tit, så har de altid et bord fyldt med rester. Stofrester der koster ½ pris af normalen. Jeg er ALTID i bunken og rode, for der er altid et eller andet, der kan mixes med det jeg har derhjemme.

For en måneds tid siden fandt jeg dette blomstrede stof, som jeg ikke kunne lade ligge.

Ida har fået en fin nytårstunika – i farver eller stof, jeg normalt ikke sådan lige falder over. Og her er det, jeg stopper op; jeg har lavet mig en yndlings (min) kjole, ud af stof, jeg ellers ville springe over.

Ida er vokset ud af de første skjorter, jeg har lavet – og dem bruger vi ellers tit. De er specielt gode i denne her tid, hvor hun har langærmede uld-bodyer på. Hvis hun har t-shirt udenover bodyen, bliver det for stramt for hendes buttede arme. 🙂

Denne er meget fine skjorte er blevet god. Jeg har kantet den med lilla bomuld – der er nemlig lilla i blomsterne. Lilla kan vi nemlig godt lide her – ved ikke om I har lagt mærke til det. (Jeg synes altid, at hun har lilla eller brunt på).

Ta-ta – fint skal det være. By the way – hvis du har svært ved at arbejde med kantebånd, så hold øje med bloggen her. Jeg arbejder på et indlæg på opfordring. Jeg har bixet voldsomt med at lære at kante – nu vil jeg give mine erfaringer videre.

4 thoughts on “Nytårskjole

 1. Det er da en skøn lille sag, du har begået her. Kan godt lide de sarte farver. Selv har jeg to drenge, så jeg har ikke rigtig fået dækket mit behov i den ende af farveskalaen;-)
  Anette Linnea

 2. Den er blevet rigtig fin. 🙂

  Jeg har også lidt sværere ved det med drengene, og (jeg har vist nævnt det før) jeg mangler konstant nye tiltag, ideer og inspiration. jo større drengene bliver, desto større bliver problemet med tøj.
  Piger ER bare nemmere med det dér.

 3. Hej Christina,

  jeg har fået og taget imod en udfordring og skal nu udfordre tre andre ifølge spillets regler.

  Jeg håber, at du vil lege med 🙂

  Udfordringen er, at du skal fortælle om:
  – 3 afsløringer om interiør
  – 3 ting du har fortrudt, at du ikke købte
  – 3 ting/interiør, du leder efter…

  Når du har taget udfordringen op, må du sende den videre til tre nye personer.

  Mvh. Mirjam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.