Julekreation

De sidste par dage har vi været syge på skift herhjemme. Alle har rendt frem og tilbage og optaget toilettet i evigheder. Temmelig træls. Jeg vil ikke belemre jer med dét. Griner.
Men nu hvor jeg er oppe og ved at være frisk, så kan jeg lige vise Maries julekjole frem. Den blev færdig i sidste uge. Jeg har syet den i rød babyfløjl og igen brugt bomuld med japansk print. Selvfølgelig skulle der stolpe på kjolen. Alt hvad jeg har i hænderne i øjeblikket bliver der sat stolpe og knapper på.

IMG_1576

Det der print er altså rigtig lækkert. Jeg havde købt stoffet, da jeg ville lave en kjole til mig selv. Men stoffet er kun 110 cm bredt, så efter at jeg lavede kantebånd til Ida´s velourbluse, så var der pludselig ikke stof nok til min kjole. Sådan kan det gå, når man ikke tænker sig om!

IMG_1577

Kjolen lukkes på ryggen med en usynlig lynlås. Det der med lynlåse er jeg ikke så ferm til. Men det er blevet rigtig godt egenlig. Jeg er ikke afskrækket – den skal absolut laves igen, jeg kan nemlig godt lide det snit, hvor den sidder tæt til kroppen. Det eneste minus er – Marie kan ikke tage den af og på selv!

7 thoughts on “Julekreation

 1. Fedeste kjole 🙂
  Øv med sygdom…men godt den er på retur. Vi døjer stadig…eller jeg gør!
  Hvordan går det med drænene? Får du noget nattesøvn?
  Kh Tina 🙂

 2. Hvor er den sød! Kan godt li det japanske stof, ærgelig at der ikke er nok tilbage så du kan lave en kjole til dig selv!

  Håber i bliver friske snart:)

 3. Arj hold nu op, hvor er den flot Christina! Nu må jeg altså se at få den datter, så jeg kan købe nogle af dine kreationer! KH M

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.