Hvor dejligt at være lille i det smukke vejr.

Hvor er her smukt overalt. Igår på jobbet kiggede jeg ofte ud af vinduet og havde sådan en udbrydertrang. Jeg kan ikke mindes, hvornår jeg sidst drønede rundt i sneen og sulede de andre (vist nok lille mig der fik mest sne i bukserne?).
Jeg “skyndte” mig hjem fra job. Det tog mig en time, hvor det ellers tager 15-20 min. Men hel hjem kom jeg. Og fik ringet Marie hjem. Så havde jeg da en undskyldning for at blive 6 år igen.

Vi fes rundt i haven. Først med kamera – ellers på knæ med sne i hatten og på handskerne. Vi fik lavet snemand, engle og kastet med snebolde. De hvin og den glæde hos Marie var så hjerteskærende. Jeg kan selv huske den begejstring. Galop galop i sneen.. 🙂

Idag er pigerne sendt afsted. Ida og Henrik gik over til Lone (den super dejlige dagplejer vi har fået). Hun kunne egentlig godt have blevet hjemme, men hun har haft dage de sidste uger, hvor hun har været hjemme hos mig, så hun skal nærmest køres ind igen. Lone har hende hængende i skørterne og Ida´s udbrydertræng er helt i minus. Men jeg tror nu også at de får hygget sig. Maries skole er pt underbemandet, så de skal sikkert ud i sneen, synge julesange og hygge. Disse dage er der sjældent mange af!
Jeg selv og Henrik er hjemme. Al kørsel i vores område frarådes og busserne kører med store forsinkelser. Jeg ville være så panisk for at køre i dette vejr. Så nu efter en kop te tror jeg, at jeg vil hente min dyne ind i stuen foran pejsen og læse lidt i twighligt.

14 thoughts on “Hvor dejligt at være lille i det smukke vejr.

 1. Lyder som en god plan, du har der. Her i Rolfsted er der heller ikke særlig sjovt at køre bil. Børnene skal dog hentes på et tidspunkt. Kunne da godt være den stor blev hentet lidt tidligt, så mor og datter kunne få sig en tur ud i sneen. Måske ikke så tosset at prøve at være 6(eller 4½) år igen:-)

  Kh, Eivor

 2. Neiiih, hvor er jeg misundelig nu… Her ligger kun en lillebitte smule puddersne, og jeg vil også lave sneengle!!! Og snelanterner. Og snemænd. Og huler. Og give vaskere!

  Hrmpf!

  😉

 3. Vidunderligt indlæg….lige til at blive i skønt humør af 🙂
  Og billederne er bare fantastiske!!

  Rigtig glædelig jul til dig og dine.

  Kh Tina 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.