Glad i låget – men ufattelig træt

Jeg har haft min første arbejdsdag efter 1½ år hjemme – gravid og på barsel. Jeg har været hjemme i så lang tid, at jeg i ugerne op til job-start har været angst for at skulle igang igen. Havde jeg glemt mine færdigheder, som er et must med arbejdet med vores målgruppe? Jeg skulle starte i en ny gruppe – alt var temmelig nyt for mig – endda en ny børnegruppe og nye endda svære udfordringer. Kunne jeg leve op til alt det der? Den spænding jeg har haft i maven, har gjort mig så usikker og spændt.

I weekenden vendte det sig til en forventningsglæde. Jeg har glædet mig til at skulle i gang igen. De nye kollegaer er møg dygtige, så min videnbegærlighed sprudler igen. Jeg vil lære en dulans masse – og arbejdet med den nye børnegruppe bliver vildt spændende.

Lige nu sidder jeg her i stuen – har været i bad. Jeg er så træt og glad. Det har været en fantastisk dag. Jeg er blevet budt velkommen af alle i huset og føler mig igen en del af Platanhaven. Når man har været væk fra arbejdsmarkedet så længe, så skal der en vis portion energi og gjest til at komme i gear og ind og udfylde sin professionelle plads igen..

Energien kan jeg ikke prale af, at jeg har hentet ind. Ida har fået en tid til ørelæge igen i morgen. Hun har været så ked af det om natten hele weekenden. I nat vågnede hun småskrigende op flere gange. Det var ind i mellem svært at trøste hende. Jeg aner ikke, hvad der er galt, men jeg kan se, at hun igen tager sig til ørene. Kan drænene sidde forkert? Kan de være stoppede, eller er det mellemørebetændelse igen? Hun bliver tjekket i morgen. Nu må det sgu være slut snart. Det gør så ondt i min mave, at hun skal blive ved med at være plaget med de ører!

I morgen skal jeg afsted igen. Jeg glæder mig. Det er rart at komme ud og blive brugt på anden måde end i denne her mor-rolle. Dét jeg får med hjem igen efter en dag på job, kan erstatte lidt af den manglende søvn, jeg halter efter. Fysisk er jeg  træt, men psykisk er jeg frisk som en havørn. 🙂

9 thoughts on “Glad i låget – men ufattelig træt

 1. Dejligt at høre at du har haft en dejlig første arbejdsdag!!
  Ikke særlig rart at høre at Ida døjer med sine små ører…hvor er det bare SÅ synd for hende!

 2. TIllykke med din første arbejdsdag. Det var en flot start. Mht ørerne så kan der være meget i vejen, men først og fremmest kan de være stoppede. Så skal de suges med en lille støvusger. Hvis hun har haft mellemørebetændelse i så lang tid, så er der ikke ngoet at sige til, hvis der skal gå lidt tid med at få alt ” snasket” ud. Sørg for at få lavet en force majeur aftale med jeres ørelæge, så I kan komme til akut, når det sker, for det er fuldstændigt vanvittigt at så lille et barn skal lide så meget. Hvis man har prøvet at have ørebetændelse som voksen ved man at det er noget af det der gør allermest ondt. Det er jo hendes udvikling, det også handler om.

 3. Åhh Christina. Det har jeg glædet mig SÅ meget til at høre. Du fortjener det. Men øv, øv, øv med de øre.
  Maja

 4. Hej der…så er hæklekuset med de der rosa armbånd slået op….9. Januar i Odense. Ikke at du skal føle dig presset til at deltage, men det var faktisk på din m.fl. foranledning at jeg nu gør alvor af det.
  Så kig ind på min blog….
  Karen
  PS. Du må gerne gøre opmærksom på det også udenfor blogger kredse…

 5. Jeg kan stadig huske, hvordan jeg havde det, da jeg skulle starte op min lange barsel, der startede med Cirkeline og sluttede med Gustavs start i vuggestue. Jeg havde været væk fra arbejdsmarkedet længe, havde sagt farvel til mit tidligere erhverv og skulle starte på ny uddannelse. Det var nervepirrende og jeg skulle lige vænne mig til det – men hold fast hvor var det også bekræftende for mig som person.

  Tillykke med det 🙂

 6. Tillykke med din første arbejdsdag. Det lyder til det gik godt 🙂
  Jeg har altid lidt af øreproblemer fra helt spæd, så jeg kender alt for godt til at have ondt i ørerne. Drænene burde virke, så jeg håber inderligt, I får svar fra lægen. Det er godt nok synd for hende 🙁 .Det eneste råd jeg kan give er at jeg som voksen har fundet ud af at mælk gør mine øreproblemer værre, så det drikker jeg ikke når jeg har ondt. Og det hjælper på mig i hvert fald. Jeg krydser fingre for lægebesøget 🙂
  Kh Katrine

 7. Ej, hvor er jeg glad for at høre at din første arbejdsdag var helt igennem fantastisk:-) Dejligt det blev sådan en god start.
  Knus

 8. Ida var på besøg hos ørelægen – drænene sidder perfekt.. Så hmm. måske er det hendes sove vaner, vi skal til at arbejde med nu… 🙁
  Ellers er det tænderne – hun er snart et år og ikke en eneste tand er brudt frem..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.