Endelig skete det

Ida fik dræn i ørene i fredags. Endelig. Det var en hård omgang for hende.
Hos ørelægen gik det godt. Det tog hende et minut at falde omkuld – temmelig slatten – i mine arme. Det var ikke rart at se på. Jeg har selv været det igennem MANGE gange som barn, men når det er Ida eller Marie for den sags skyld, så er jeg ikke sej. Men det går jo hurtigt sådan noget. Kroppen var dog temmelig slem for hende bagefter. Lattergas og narkose skulle forlade hende, hvilke hun kæmpede voldsomt imod. De første tre timer var med gråd og utilpashed. Men inden aften og sengetid, var hun sig selv igen, dog ikke synderlig sulten.

Vi har ventet længe på, at der skulle findes årsag til hendes natteroderi. Nu er der sat dræn i hendes ører og jeg er lettet og glad for, at der er fundet en løsning. Alt den udmattelse, vi har været igennem, kan jeg se en ende på. Henrik og jeg kiggede hinanden dybt i øjnene igår – vi ser så elendige ud efter kl. 20. Sorte rander og intet overskud. Vi har virkelig savnet hinanden. Der er meget at indhente!

Ida har sovet bedre de sidste to nætter. I nat var hun kun vågen 2 gange. Uden gråd – kun klynk over at sutten var væk. Hun skal nu vende sig til at sove og komme ud af vanen med at vågne mellem 6-7 gange hver nat. Det sidder indgroet i hendes sovearkitektur! Det skal nok komme inden længe. Jeg er ikke i tvivl om, at det var det rette, der blev gjort. Det er fantastisk!

SÅ: Nu kan vi alle snart sove igen. Jeg må jo være frisk og udhvilet til mandag 8 dage, hvor jeg starter jo igen. Det bliver så skønt! Både at få overskud, men også at være andet end en udmattet Mor!

16 thoughts on “Endelig skete det

 1. Uh nej, man er slet ikke sej, når børnene har det skidt. Det går direkte i moderhjertet!! Men I har klaret det godt, og nu lyder det som om, der er ro på igen. Tillykke med det!

 2. Skønt for jer at få jeres nattesøvn og voksentid men ikke mindst skønt for lille Ida, der ikke længere skal have ondt og være syg. Bliv ikke overrasket hvis hun i løbet af meget kort tid udvikler sig eksplosivt. Jeg har som pædagog set børn næsten springe udviklingsstadier over og ofte kan forældrene næsten ikke genkende deres egne børn, fordi de forandrer sig i sådan en fart. Held og lykke med det.

 3. Hej Christina

  Dejligt, det er veloverstået, og du/I nu alle kan se fremad. Er virkelig glad og lettet på dine vegne…

  Hvis du er frisk på det, så kan du jo lige smutte forbi min blog og lure på den interiørudfordring, jeg har givet dig…

  Ha en dejlig dag

  Hilsen Helle

 4. TILLTKKE: Det er da den allerbedste førjulegave hele familien kunne få og jeg er også helt sikker på at I har gjort det rigtige. Små børn skal ikke gå rundt med konstante smerter, det er ikke sundt og så må man tage den (lillebitte) risiko med der er forbundet med drænene. Men puha når de kommer i nakose er det som om de dør i ens arme ikke? Jeg hader det!!

 5. Hvor ER jeg glad på jeres vegne, Christina! Det er så rart når man løser ting – det lille menneske har jo også brug for sin gode nattesøvn. Jeg glæder mig til vi ses igen i januar – friske og veludhvilede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.