En lun sag

Jeg har netop fået sat mærke på en lille sag, som jeg har lavet til Ida. Hun har manglet en lun cardigan længe – og jeg har haft velour liggende til den et stykke tid, men den ribrouleau har blokeret min lyst til at gå i gang.Og jeg manglede et velegnet snitmønster. Jeg blev inspireret hos Lis, som havde snittet liggende. Hun har afprøvet modellen og den er ret kær.

Jeg har kantet og foret huen med bomuld fra stof 2000. Vis nok med japansk print. Jeg var lidt bange for, at det ville blive for hårdt/voksen til den cardigan i str. 80 – men hallo – den går rent ind på min bestseller! 🙂

Jeg kom fint over mit ribrouleau problem, da jeg kantede trøjen med 100% bomuld – og det er jeg efterhånden en ørn til.
Jeg har besluttet mig, at ønske mig penge i julegave.. Jeg vil så gerne en coverstitch maskine!!!
Ohh, kære julemand…(…)

9 thoughts on “En lun sag

 1. Næ hvor er den fin 🙂 Er det nogle du syr og sælger eler? Og er det mon en der også kan bruges som en lille jakke til sommer? Og hvad er prisen? Kunne godt tænke mig sådan en måske 🙂 Knus Pernille Og rigtig god weekend, mig og kæresten skal ha en overnatning på hindsgavl slot, uden lill pigen.. Blir skønt, men også lidt hårdt..

 2. Den er top lækker 🙂 Hvis du nu en gang føler dig rigtig overskudsagtig, kan du mon så ikke lokkes til, at tage billeder mens du sætter de der kanter på ? Jeg tør ikke rigtig kaste mig ud i det, da jeg overhovedet ikke kan overskue hvor jeg skal starte eller slutte ! 🙂

 3. Hun bliver da fin. jeg elsker knald på farverne til småbørn. For mig kan det meget let blive kedeligt med pudderfarvet og beige- men især små drenge skal helst i marine og gråt og ligne små voksne. Det synes jeg er synd.

 4. Hej Pernille – tusinde tak – dit heldige asen.. jeg sender dig lige en mail en af dagene.

  SiriR – tusinde tak skal du have.

  Anne D – den er kanon i pasform.. den er fra et gammel Ottobre blad.

  Mette – tak 🙂

  Clemme – tak skal du have… næste gang jeg syr kantebånd på noget, så vil jeg tage billeder og lave en guide.. Det lover jeg!!

  Julia – tak skal du have

  Karin – jeg giver dig fuldstændig ret.. jeg tøver ind i mellem, når jeg prøver farverne af… Men det er sjovt at være modig 🙂

 5. Nøj hvor er den fin. Tænk at du finder overskuddet med sådan nogle nætter. Jeg håber sådan at I allesammen får ro og lange nætter men indtil da håber jeg du vil sove fem kvarter i timen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.