Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Duckfeet – bliv afhængig… og nye bukser |

Duckfeet – bliv afhængig… og nye bukser

Jeg har haft mine nye bukser på idag. Endelig er de blevet færdig, selvom at de har været klippet færdige længe. Jeg fik tid igår og vupti – de er færdige.

Jeg har brugt posebuksemodellen igen. Den har jeg efterhånden lavet ufattelig mange gange. Men jeg er en slapperas-pige – så løse bukser og bestefar t-shirt er noget, jeg aldrig bliver træt af at gå i.
Desuden har jeg fået smidt mine gamle vinterbukser ud – de var forvaskede og med hul i skridtet. Jeg slider mit tøj op, hvis jeg bliver glad for det.

Disse her er syet op i brun babyfløjl. Lommerne har jeg lavet i Liberty og køkkentern. Viskestykkestoffet er på indersiden af lommen. Bukserne er lavet med en bred rib i taljen, som kan slås ned, hvis man lyster. Det er et par uerstattelige bukser, kan jeg fornemme. Og de er allerede klar til vask. Jeg må vist lave nogle flere af samme model.

Men prøv lige at tjek mine sko. Det er mine brune andefødder. Jeg har 3 par Duckfeet. Støvler, sandaler og så disse her sko. Men disse her har jeg næsten ikke brugt, da de er et nummer for store til mig. Det er en str. 37 og de er til salg! Jeg har brugt dem omkring 10-15 gange. Og man kan se, at de er brugte. Men de er langt fra slidte og jeg har lavet et minimalt tryk i skoen. Hvis man vurderer standen efter ts – vil jeg sætte dem i kategori Næsten som Ny. Nyprisen er 899,-.

Er du interesseret? Så læg en kommentar – de er for gode til bare at have stående. Jeg er helt og totalt afhængig af Duckfeet kollektionen!! Prøv og bliv grebet selv!

36 thoughts on “Duckfeet – bliv afhængig… og nye bukser

 1. Hvor er de geniale de bukser. Hvis du overvejer at sy dem for at sælge, så står jeg da gerne i kø;) Jeg tør nemlig ikke selv kaste mig ud i en gang syning af lommer endnu.

  Elsker også duckfeet. Men render desværre rundt med et par kæmpe plader, så kan ikke hjælpe dig af med dem. Du ser forresten også fremragende ud 🙂

 2. De er bare rigtig fede, de bukser. Jeg tror jeg må prøve at lave sådan et par selv :o)
  Ingen andefødder til mig – jeg kan have 2 fødder i én sko!

 3. Hærlige bukser.
  Min datter elsker også Andeføtter, men hun bruker str 38.
  De ser litt “pedagogiske” ut.
  Passer da også bra, siden min datter er lærer.

 4. Åååå for en deilig bukse!:) Hadde jeg hatt mindre fot ville jeg gjerne kjøpt dine andefødder:) Har tre par selv og er totalt avhengig… 🙂

  Gode hilsener fra Lønnetunet

 5. Åhhh Christina – du er altså lækker i dit outfit 🙂

  Jeg får lyst til at lave mig sådan nogle bukser også, de er virkelig lækre. Og skoene… Ohhhhh, hvor er de skønne. Jeg tror jeg kan passe dem, det er i hvert fald min størrelse. Men hvad skal du have for dem ? Og er du eventuelt interesseret i en bytter af en slags ?

  KH Maria.

 6. Så fine bukser!
  Om du lager for å selge må du si ifra 🙂
  Jeg leter etter deilige slummeyogabukser, men her i nord (helt oppe i Tromsø) finner jeg det ikke. Har sett på danske sider, bla merket Vila, men de får de ikke inn her… Fin blogg, du er flink!
  Klem fra Rina

 7. Hej Christina jeg byder 400 kr for skoene og vil også gerne bestille et par bukser i str 44/46 (de skal nemlig helst pose lidt ss) hvad skal du ha for bukser??

  MVH Anja

 8. Neej hvor er de fede de bukser der. Hvis du laver nogle på bestilling hvor meget skal du have for dem?
  Kh Maria G.

 9. Camilla – tak skal du have.. jeg er også vildt glade for dem.. 🙂

  Fru Thornholt – afsted med dig.. det kan du godt!

  Jeanett – tusinde tak.. men jeg er sgu træt.. ps – jeg kan altså ikke lægge kommentar hos dig af en eller anden mærkelig grund!

  Mette B – bukser er næsten det eneste jeg laver til mig selv.. Andet kan jeg ikke finde ud af.. eller har i hvertfald ikke fået lavet mig et snitmønster der har fanget mig som disse bukser..

 10. Kate – jeg er selv pædagog.. griner men man behøver ikke at være så LILLA for at gå med andefødder.. jeg synes de er fede.. uanset 🙂

  Elisabeth – jeg forstår dig så udemærket godt

  Maria – kan jeg sige andet end et stort taknemmeligt tak?! Jeg har egentlig forestillet mig omkring de 400 pp for skoene. Jeg tænker at det vil være bedst at sende som pakkepost… Jeg står ikke lige og mangler noget pt Maria … ellers tak 😉

 11. Rina – jeg laver gerne på bestilling. Og hvor ville jeg være stolt, hvis jeg skulle sende helt til Tromsø. Min pris for sådan et par vil her i juletiden være 489 pp. Normalt ville jeg tage lidt mere for dem, men der vil være lidt leveringsventetid, da julen jo er forestående..

  Pretty Flamingos tusinde tak skal du rigtig nok have 🙂

  SiriR – tak 🙂

  Anja – du må gerne få skoene for 400 pp. Send mig bare en mail christina.skaroe@gmail.com
  Bukserne tager jeg 489 pp for. Og jeg kan godt lave dem i din størrelse.. Med poseeffekt 🙂 Send bare en samlet mail, hvis du er interesseret..

  Hej Maria G – 489 er prisen… De er fantastiske. Mine kollegaer var også ellevilde.. tror jeg får lidt travlt med produktion.. men det er jo det jeg elsker 🙂

 12. Prinsessensmor Lene 🙂 Jeg tager 489 kr for dem. Jeg har ikke sat noget af mit tøj på ts. Jeg arbejder primært ud fra henvendelser på min blog og lidt på Karlssons Kludeskab. Du skal ikke holde dig tilbage, hvis du finder noget du synes om.. 🙂

  Hej Lisbeth, – jeg har tegnet buksemodellen af fra et burda blad, jeg har desværre kun mønsterarket tilbage – bladet er blevet væk 🙂 Det får du jo ikke meget ud af?

 13. Så flott at jeg kan bestille!
  Men har du andre farger også? Kunne tenke meg en grå/lilla/rosa/grønn/hvit og gjerne mønster på lommene som du har på din 🙂

 14. Jeg kan godt forstå du får solgt nogle bukser nu – de ER altså for lækre 🙂

  Jeg regner med at skoene gik til Anja 🙂

  KH Maria.

 15. Utrolig fin bukse!! Satt som et skudd, og ser behagelige ut å ha på seg 🙂 I høst har jeg kjøpt mine første duckfeet, og ja, jeg er villt begeistret! De er utrolig gode å gå i, også er de så fine!Anbefales til alle 🙂

 16. Jeg følger med i din lækre blog her , du er mig meget inspirerende . Jeg er vildt forelsket i din bukse her .. Kan jeg lokke dig til at tegne mønstret af til mig , vil gerne betale dig for det .. Knuser Pernille i Nordjylland

 17. Selv en mand kan blive afhængig af Duckfeet, efter et års tid i i et par sorte støvletter er man blevet forvent med den megen plads og samtidig er det et produkt af meget høj kvalitet.

 18. Er de der rigtig fine sko blevet solgt?
  Jeg kunne virkelig godt tænke mig et par bukser, de ligner et par af den slags bukser man gerne vil flytte ind i;-)kan man stadig bestille?
  Vh Anja

 19. Sikke nogle fantastiske bukser!
  Kan man mon købe sådan et par, nu hvor jeg ikke selv er så ferm på symaskinen…?
  Hvad skal du mon have for sådan et par?
  Du må meget gerne kontakte mig på allimakmak@hotmail.com, hvis du altså sælger dine fine ting.
  Hilsen Kamilla

 20. Kan mænd tillade sig at gå med andefødder? ok jeg går med jesussandaler om sommeren – så kan jeg vel også gå i duckfeet…

 21. Jeg har også lige fundet andefødderne frem… årstiden nærmer sig – jeg har model sjælland i sort – den er superfed. var nede og prøve et par nye – man kan jo godt have 2 par (elsker andefødder…) men havde næsten glemt hvor stive i læderet de er som nye

 22. Hej Christina

  jeg er meget vild med disse bukser.. jeg vil meget gerne betale for at få mønsteret tegnet af, hvis du har lyst til at dele 🙂

  Mvh Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.