Den heldige vinder er….

Jeg har nu siddet i et par timer ialt og skrevet navne ned. Hurra for de dersens strimler til at lave julestjerner af , hurra for familieguf og en kop te. -Dog ligner mit syrum en stor katastrofe…

Jeg er alene hjemme; Henrik er til julefrokost, Marie er i KBH og Ida sover. Hmm, jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle trække den heldige vinder, så jeg måtte tænke kreativt. Og grin i bare af mig, når jeg siger, at jeg var inde og finde Maries glaskugler frem.

Kan I huske den gang vi var små og legede med glaskugler? Det der med at skulle trille kugler og ramme de andres, så man fik flere? Does anyone remember? Det er lidt på samme måde, at jeg har fundet den heldige vinder. Alle strimlerne blev smidt ud på gulvet og jeg lod kuglen trille.

Tam Tam Taaaammm
Den heldige vinder er:
Kardemomme! Tillykke til dig – vil du være sød at sende mig en mail med dit navn og adresse? Jeg kan se, at jeg skal sende helt til Norge… 🙂 Håber gaven når frem inden jul – jeg sender mandag!
Til alle I andre – jeg er vildt beæret over, at så mange har villet lege med. Jeg har været inde at kigge på samtlige blogs undervejs i mit navneskriveri. Måske også derfor det tog så laang tid.
Det var bestemt tiden værd! Det er så hyggeligt at blive lukket ind i andres små verdener – Norge, Sverige, Finland og Island og selvfølgelig mange danske blogs. Tak for kigget og på gensyn.
Glade julehilsner fra Christina

7 thoughts on “Den heldige vinder er….

  1. Tillykke til kardemomme, hvor er hun heldig. Jeg er altså gået og blevet mere og mere overbevist om at jeg rigtig mangler sådanne luffer, derfor vil jeg høre om jeg kan bestille et par ?
    Hilsen Heidi

  2. Tak fordi jeg måtte lege med – og hjertelig tillykke til Kardemomme. Hvis du på nogen måde har kræfter til at sy flere af disse prægtige luffer vil jeg meget gerne skrives op på ‘listen’
    Rigtig glædelig jul til dig og dine ♥

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.