Vi holder fødselsdag – og lidt godt nyt

Jeg har lige 5 min. Jeg er ved at lave andesteg og sidder nu lige med kaffen… Jeg har nyt at fortælle, jeg var jo ved ørelægen i dag.
Ida skal have dræn i ørene. Undertryk i det ene og væske i det andet. Så om 14. dage har vi tid. Jeg er lidt nervøs. Hun er jo knap 11 mdr. Men som jeg kan forstå på alle jeres kommentarer løbende, så overlever hun jo nok dette. Og vi kan sove – igen. Jubiiii..

Men heldigvis forstod han og fortalte, at nogle børn er meget sensitive med deres ører. De behøver ikke kan mellemørebetændelse for at bøvle med dem. Pyhaaa, jeg har været så bange for at blive sendt hjem igen med en rysten på hovedet over en mor, der beklager sig. Tak tak tak…

Henrik har fødselsdag. Vi har rigtig hygget her til formiddag. Og han fik jo sin gave – sin pung – som han ventede. Men hvilken pung – ahhhh lige netop dén blev han rigtig glad for. 🙂 God valgt Marie!
Jeg må videre… Jeg er så glad, la la laaaa

17 thoughts on “Vi holder fødselsdag – og lidt godt nyt

 1. Måske kunne det hjælpe – indtil I får ordnet det med de ører – at klodse hovedenden på Ida’s seng op. Det var et råd, vi fik af en læge for mange år siden, da en af vores drenge havde vrøvl med ørerne. Han græd og mudrede rundt om natten, fordi det gjorde ondt i ørerne, når han lå ned. Vi lagde et par bind af Gyldendals Leksikon (i mangel af bedre) under benene på sengen i hovedenden – og det hjalp!

 2. Åh, hvor er det dejligt med en forklaring og en endelig fritagelse for at være en hysterisk mor. Tillykke med det. Jeg håber alt går vel og at I snart får noget nattesøvn. Tillykke med manden i dit liv.

  KH Mette B

 3. Tillykke til Henrik med dagen, hvilket held at pungen faldt i god jord:-)
  Min ældste nevø har bøvlet meget med mellemørebetændelse, og har fået dræn i – ikke noget min svoger (farmand) var særlig glad for, det fik tårene til at trille da han skulle i narkose, det er jo aldrig sjovt at se sit barn gennemgå det. Men men men lillefyren klarede det SÅ flot, og var fight for fight da det hele var overstået:-)
  Så forbered du dig på at lade tårene trille mens det står på, og glæd du dig over at lille Ida (og dig) kan få jeres skønhedssøvn tilbage i nattetimerne;-)
  De bedste hilsner,
  Louise

 4. Lyder herligt – både med andesteg, mand og mulig nattesøvn ;o)

  Jeg har lige lavet et Rappedikke-indlæg på min blog. Takker for inspirationen!

  ;o)

  Ha’ en herlig aften – og tillykke til Henrik herfra. Godt han blev glad for “overraskelsen” ;o)

  KH FP

 5. Fint – håber det er løsningen. Der er (næsten) ikke noget værre end problemer med ørerne. Indgrebet plejer ikke at være et problem, men forbered dig på, at det er hæsligt, når de bliver bedøvet! Jeg har tudet hver gang! Heldigvis er det hurtigt overstået, og man mærker forandringen hurtigt. Bare så du er lidt forberedt. Pøj-pøj.
  Dorthe

 6. Det er slet ikke sjovt at se ens barn blive lagt i narkose og så sidde og vente til lægen er færdig med at lægge drænet, men det er heldigvis hurtigt overstået og “belønningen” er der næsten straks når hun vågner og er frisk igen.

  Tillykke med husets herre.

 7. Tillykke med manden!:)
  jeg krydser fingre for, at dette bliver Idas mirakelkur.

  Jeg glæder mig til imorgen, når vi atter skal jonglere med stof, juhuuu:)

 8. …åh glemte lige….held og lykke med øredræn. Det fik min søn da han var ca 1,5 år, og det gik fuldstændig nemt og smertefrit 🙂

 9. Tilykke tillykke – med begge dele! Det lyder lækkert med and og mand, og heller ikke helt dårligt med forstående ørelæge og forestående dræn. Her hjalp netop drænet rigtig meget. Og det var helt det samme med væske og tryk, men ingen betændelser.

 10. Hvor dejligt at høre, at der så har været en rrel grund til hendes “nat-roderi”.. Håber så inderligt det kommer til at hjælpe, nu når hun får lagt dræn. Kan godt forstå du er glaaaaaaaaaad:o)
  Knus herfra Pernille

 11. Tak skal I have allesammen. Det er så dejligt, at I har fulgt med og kan glædes med mig. Det er så befriene at jeg nu kan sætte ord på, hvad der bøvler Ida. Pyyyeee mine skuldre er blevet lettere. Og jeg er pludselig blevet sååååå træt.. nu kan jeg lade mig falde og blive grebet af ørelægen.. Nu tager han over… !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.