Tag forskud på julegaverne? – Gave på vandring

Jeg kunne ikke lade være. Jeg har tilmeldt mig det nye påhit her i blog-land. Nemlig idéen om at gaver går på vandring. Jeg faldt i den spændende fælde inde hos Westmose, og venter spændt på gave fra hende. Det er som at tage forskud på julen og alle overraskelserne. Jubii!!!

Det går i al sin enkelhed ud på, at de første 3, der kommenterer på dette indlæg modtager en hjemmekreeret gave fra mig. Det eneste det kræver af dig er, at du fortæller om det på din blog. De tre første, der besvarer dit indlæg, sender du 3 hjemme bixede gaver. Og på den måde går gaver på vandring ude i blog-land. Det kræver dog, at du har en blog?!

Altså – De første tre der tilmelder sig i kommentarfeltet hos mig, vil modtage lidt lækkert hjemme design fra mig.

Kan du lade være? Nej vel,  så skynd dig at lægge en kommentar og vær med.

14 thoughts on “Tag forskud på julegaverne? – Gave på vandring

  1. Ej hvor spændende. Og nu havde jeg endelig taget mod til mig, og tænkt jeg MÅ da kunne flikke noget sammen som er brugbart for andre.
    Men jeg kom for sent. Jeg må være hurtigere næste gang.

  2. Hej de damer – tillykke til de tre første… send mig en mail med jeres navn og adresse, så vil jeg lave gaverne færdige og sende til jer… Sjov leg altså!

    Til jer andre, skynd jer at klikke rundt.. man skal være fandens hurtig..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.