Nyt liv i kludene – restefest #2

Jeg har været inde i bunden af mit skab og finde gamle trøjer frem. Jeg er typen, der elsker at gå i langærmede t-shirts og har derfor en del liggende. Dog også mange, som bare ligger og som jeg er temmelig træt af. Dem måtte jeg enten skille mig af med eller pifte lidt op.
Så grip idéen og få gang i de gamle klude igen! Sæt stolper i dine gamle t-shirts
Find frem alle de t-shirts du alligevel ikke vil sende til genbrug. -jeg specielt kan godt finde på at tage ud til genbrug for derefter alligevel lægge det tilbage i skabet – hvad nu hvis jeg manglede det senere?
Derefter er det at stå på hovedet i stofresterne – og hvis du tør, så tvist lidt i farverne i forhold til dine t-shirts. Klip en stolpe i  passende længde. Jeg klippede efter cm-mål til mellem kantebånds bredde. Og tog sådan ca. på gefühl. Sy på! Sidst skal du sætte tre knapper på båndet og din t-shirt er som ny igen.

Jeg har her pyntet på en gammel Nørgaard på Strøget t-shirt, som jeg ikke har gået med i laaaang tid. Men det er alligevel ikke en sag, man bare smider væk, vel?
Nu har jeg fået en helt ny t-shirt, som jeg bliver glad for – igen 🙂

På dette her billede har jeg hurtigt ændret på stilen. Maries – den lille t-shirt – er der sat coral og gul på. Hun har ufattelig mange lilla klude i hendes skab – og selvom at hun skifter sit tøj, så ser hendes påklædning ens ud næsten hver dag. Så let med det?! Den blå sag er min – det var en prøve – en heldig en af slagsen.. God fornøjelse og god weekend. C

15 thoughts on “Nyt liv i kludene – restefest #2

  1. Så fine de er blevet..!!

    Her er barmen desværre lidt for stor til at mængden af almindelige rundhalsede t-shirts i skabet er særlig stor.. Men tror da jeg vil lege lidt med tøsens t-shirts..:)
    Tak for idéen.. (som der er mange af på sådan en lækker og kreativ blog)

    KH Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.