Fidipus – barnets personlige bog

Jeg er blevet kontaktet af en af indehaverne fra Fidipus.dk. Katarina var forbi min blog, da hendes veninde havde opfanget vores snak om barnets bog. Astrid nævnte Fidipus i rosende vendinger, hvilket nu kommer Rappedikkes faste læsere til gode.

De faste læsere på Rappedikke kan med fordel lave julegaven hos Fidipus.

 og spar 15%.

Hvis du ønsker at benytte dig af deres tilbud om 15% rabat på fidipus bøger kun i november og december, skal du blot sende en mail til katarina@fidipus.com og i emnefeltet skrive Rappedikke. Så sender Katarina en rabatkode retur, som du skal bruge i forbindelse med betaling. I betalingsmodulet skal man tilkendegive om man ønsker at betale med Visa/dankort, masterkort etc. der skal du bare trykke på rabatkode-feltet og indtaste koden, så fratrækkes de 15 % med det samme og der resterende beløb betales derefter på almindeligvis med kort.

Jeg er solgt mht. de bøger – jeg står og skal lave en til Ida i 1. års fødselsdagsgave. Jeg har været inde og kigge idag og kan slet ikke vælge mellem alle de fede designs.
Hvis du ikke ved, hvad sådan en bog kan bibringe, så kan jeg lige fortælle lidt nærmere. Hos Fidipus.dk kan du selv designe en helt personlig fotobog til dit barn eller barnebarn. Du designer selv siderne med deres tapeter, dyr, børn og dine egne billeder, så der bliver fortalt en historie om barnet.
De skriver bl.a om fordelene ved sådan en bog;

Præcis som hos os voksne oplever et barn, der introduceres til en ny hverdag, både nervøsitet, glæde, angst og usikkerhed. Institutionsstart kan være en sårbar tid, for både forælder og barn. Indtil nu har værktøjerne været begrænsede, men fra i dag bliver fremtidens opstart i vuggestue, børnehave eller dagpleje – lidt nemmere. På www.fidipus.dk kan forældre selv designe en tryghedsskabende fotobog, hvor barnets identitet, liv og verden dokumenteres. Den anerkendte familieterapeut Jesper Juul, er begejstret for konceptet og ser fidipus bogen som et unikt redskab, både når det gælder udvikling af barnets identitet men mest af alt, som et tryghedsskabende element i mødet med nye omgivelser.

I mit arbejde som special pædagog bruger vi meget disse bøger. Vores børn har brug for tryghed og tydeliggørelse i hverdagen. Skift mellem børnehave og hjem kan være svært for dem. Når de har sådan en bog med billeder af dem selv, deres familie og hverdagssituationer især, hjælper vi dem med at gøre deres hverdag tryg og forudsigelig. Derudover bringer bogen også et rum, hvor man har det rart sammen. Det skaber en god kontakt, hvor barnet er i omdrejningspunktet. (Det kan være svært for vores børn at have nære sociale relationer).

Min ide i forhold til Ida er at lave en familie bog til hende. Og fortælle sjove historier om de forskellige  familiemedlemmer. Jeg håber, at vi med sådan en bog kan tydeliggøre familien lidt og snakke om de forskellige, som vi ikke ser så tit. Jeg tror også, at det trygge og sjove kan være med til at fremme hendes sprog. – Hun skal nok lære at sige MOR først!!

Det er altså et kanont tilbud – gå ind og tjek det ud! Hvis du laver link til dette indlæg på din blog, ville det være toppen.
Jeg har været inde og lure lidt idag og set deres fantastiske jule-tema. Måske du vil lave en julehistorie om den lille? Mulighederne er mange.

9 thoughts on “Fidipus – barnets personlige bog

 1. Hej Christina

  Ja det er altså en fantastisk side, har en bog i vente jeg ikke har fået gjort færdig! Men sikke alle de muligheder til at gøre bogen helt sin egen 😉 love it

  Nå men måske man skulle færdigøre den bog så..hmm

  Kh Maria

 2. Haha – de er fremme i skoene, er de. Jeg oplevede også superfin og hurtig (round midnight) service, da jeg skulle lave Fridas bog – på det tidspunkt var det ikke muligt at gemme bogen undervejs. Men det blev det, få dage senere, og fluks fik jeg en mail om, at nu kunne det godt lade sig gøre. For det er altså et must, når man har valgt en på 20 sider… 🙂 Kan kun anbefales – Frida elsker sin, som indeholder sider om hus, have, mor, far, søster, Frida selv, yndlingslegetøj og -bamser, en side for hver årstid, og lidt der er dedikeret til billeder af Frida sammen med storesøsteren. Stort hit! 🙂

 3. De er intet mindre end fantastiske de bøger, det er nemt at gå til og man har mulighed for at vælge de skønneste baggrunde mm. Jeg skal helt sikkert igang med sjove bøger til julegaver 🙂
  Men de kan også bruges til mere alvorlige situationer. Vi har en dejlig person i vores allernærmeste familie der er alvorligt syg, og vi ved desværre hvor det ender. Jeg vil gennem fidipus lave en mindebog, som jeg tror kan give os trøst og være udgangspunkt for gode snakke og så håber jeg det kan være med til at mine børn bliver ved at huske!

 4. Hvor heldig kan man være ?
  Jeg har de sidste dage lavet en bog derinde til et af mine børnebørn som han skal have i julegave, men jeg har endnu ikke trykket på køb knappen fordi jeg lige vil kigge den igennem en ekstra gang, og så ser je på din blog at eg kan få 15 % rabat …
  Dejligt :o)

 5. Jeg synes det er et super tilbud.. – jeg var inde igår og startede på bog til Ida. Inden jeg fik set mig om havde jeg brugt 3 timer. Det er så fed en side at manøvre rundt på. Det bliver en rigtig lækker bog..

  Fru. Thornholm.. Super du har sendt mail afsted 🙂

 6. Er der nogen der kan fortælle mig om siden er lukket, eller har fået nyt navn… sigeg nemlig siden ikke eksitere mere. Er der nogen der kender til lignde steder man kan lave sin egen bog, så de bliver lige så flotte som hos fidipus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.