Et par små seje skjorter til tvillingerne

Jeg blev sat i sving af mine kære genboer her for et par uger siden. De havde et vennepar, som havde fået tvillinge drenge og selvfølgelig skulle de have en barselsgave med. Om jeg havde nogle idéer – læs – om jeg kunne fixe lidt?
Jeg havde længe haft i tankerne at sy noget mere til drenge – men jeg må erkende, at det ind i mellem er svært at få fingeren ud, når jeg ikke har nogen at sy til. Så er det nemmere at sy til pigerne, dermed bliver tøjet jo brugt med det samme.
Så jeg var super glad, da Mie spurgte, om jeg ville lave de gaver for dem. Jeg havde allerede idéerne – så det var bare at få lov!?
For jeg er lidt skudt i gamle klude i øjeblikket og har hentet mig et lille lager hjem. Måtte jeg gerne sy et par retro skjorter? Ala Elsebeth Gynthers? – Det kan godt være lidt et sats at levere et stk. tøj i retro stof. Og så ovenikøbet med blomster – til drenge. Mie var heldigvis med på planen.
Her er lidt billeder af resultatet:
Jeg er blevet lidt begejstret med denne her skjortemodel. Og dette her stof er bare så lækkert at sy dem i. Det er blevet to forskellige skjorter – men alligevel ens på finurlig vis. Jeg kan ikke sætte fingeren på, hvilken af dem, jeg bedst kan lide, da de er helt deres egen. Totalt fede, altså – hvis jeg selv skal sige det.. Det er ok at rose sig selv, ikk?
Hvem der bare havde drenge. – Pigerne er nemme at designe til, da alt er muligt ligesom, men når jeg nu har fået lavet disse her to – har jeg virkelig fået blod på tanden. Når/hvis jeg får overtalt Henrik – så må han spise rødt kød, jeg stå på hovedet i sengen og alle de andre påfund der snakkes om, når man ønsker sig drengebørn. Vi må have en lillebror. (Tror dog lige vi skal have sovet ud først).
Jeg har en separat hylde til mine 70´er metervarer. Jeg kunne sagtens fylde mere på den. Så hvis I kender en shop eller en privat, der ligger inde med noget, som kunne være mig, så læg endelig kommentar eller et link. Jeg kunne gå helt amok… 🙂
Jeg har for øvrigt lidt ekstra af disse to retro-stoffer tilbage. Desværre kun til en enkelt eller to af hvert stykke stof. Men skulle du være interesseret i en af slagsen, så send mig en mail.
Fortsat rigtig god tirsdag. C.

6 thoughts on “Et par små seje skjorter til tvillingerne

 1. Hvor er de bare seje! Helt klart at du har lov til at være tilfreds med dig selv når du har syet sådan nogle lækre bluser.

  Jeg har også kun piger, og bliver altid glad når jeg får bestillinger på drengetøj – så skal man lige tænke lidt anderledes!

 2. Super lækre skjorter.. Den slags havde jeg også tænkt mig jeg skulle prøve mig frem med når lillebroren til sin tid kommer.. 🙂 Har du mon fået min mail…
  kh Rakel.

 3. Hej

  Jeg har lidt ekstra retrostof p lager og vil godt bytte lidt, hvis du er interesseret?

  Du kan kikke forbi min blog og smide en kommentar, hvis det er…

  Skønne, skønne skjorter by the way – de må absolut falde i god jord hos de nye forældre!

  Hilsen Helle

 4. Skønne drenge modeller.
  Jeg har jo kun drenge så jeg kan om alt godt skrive under på at det er sværre at designe noget til drenge. Men jeg synes nu du er sluppet rigtig flot fra det. Håber de bliver glade for dem.

 5. Det bliver ikke nemmere at designe til drenge som de bliver større.
  Jeg er helt vild med dine skjorter, men jeg ville ikke få mine to drenge på 7 og 4½ til at tage sådan nogle på. Alt skal være sejt på den “det har alle de andre også”-måden (=kedeligt synes moderen ;)).
  Så jeg er faktisk glad for, på tøjsiden, at nummer 3 blev en pige, som jeg nu kan gå mere amok i farver til ;).

  Mvh,
  Synne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.