Et hjerte

Hvornår kan man tillade sig at begynde at pynte op til jul? Jeg er gået i julestemning. Jeg har allerede juleklip, pynt og bagning i tankerne. Jeg er allerede gået i gang!!!
Jeg har her til formiddag siddet og lavet gaver. Gaver som skal sendes ud til Trine, Catrine og Fru Melgaard. De har været de heldige, som kom først i gavelegen hos mig.
De vil indenfor de nærmeste dage modtage 3 fine små hjerter. De kan bruges til pynt på juletræet, til at hænge på døren eller i vinduet.
Eller gør som i de gode gamle dage – Læg de velduftende hjerter i skuffer og skabe. Det giver en fantastisk forstærkende duft af renhed.. Jeg har nemlig puttet lavendel i hjerterne. Lavendel skulle efter sigende faktisk være godt omkring sendetid, da det virker beroligende.
Grib idéen og sy hjerter, poser eller andre motiver og fyld lavendel i. Brug hjerterne eller hvad du ellers laver til gaver, de spreder både duft & glæde, og motiverne vil med sikkerhed også være en fryd for øjet.
 
Tip – det nye stof og stil katalog – boliudgaven som Karen står for, har motiver lige til at tegne af..

11 thoughts on “Et hjerte

 1. De er bare fine, dine hjerter. Og jeg kan bare så godt følge dig i glæden over, at det er jul lige om et øjeblik. Jeg elsker alle de kreative ting, der for mig er forbundet med julen. Jeg er allerede godt i gang med at lave julegaver til forskellige…
  Jeg tror da liiige at jeg hapser din gode idé.
  KH

 2. Ihh hvor er de fine. Dem glæder jeg mig til modtage:-)
  Du har jeg også langt om længe besluttet mig for, hvad “min” gave-på-vandring skal indeholde. Så skal jeg bare liiiige ha’ lavet et indlæg om det:o)

 3. Hvor er dine hjerter skønne!

  Jeg har ogs tegnet af efter Stof og Stil kataloget, og er meget tilfreds med modellerne.

  Er som du også utålmodig for at komme i gang med alt juleriet, og er også i gang med at kreere. Oppyntningen må dog vente til lørdag inden første søndag i advent. Det er en ufravigelig regel i vores hus, og så må jeg jo leve med det… 😉

  Jeg er også med i gavelegen, og inden længe oprettes der tre gaver klar til vandring på min forholdsvis nye blog…

  Hilsen Helle

 4. Hej du
  Faldt lige i staver over din blog… Der er en del ting, jeg genkender fra mit eget liv, så på en måde var det en befrielse at læse, at andre “kæmper med” de samme ting som mig selv.
  Også rart at se dine fine kreative projekter.
  KH Puk

 5. Mette B – denne optakt til jul er så lækker.. jeg elsker det altså

  Fru Melgaard – det er ret hyggeligt med den her leg… der er mange der springer på, tror jeg..

  Losarinas Mor – jeg tror vi starter snart 🙂

  En fugl i hånden – velkommen til.. jeg må omkring din blog og kigge… det er dejligt med nye bloggere 🙂

  Pernille – man kan jo ikke lade være – vel?!

  PUK – velkommen til. Jeg er virkelig glad for dette univers. Man får ting ud – på godt og ondt og responce tilbage. Man bliver afhængig. Dejligt du kan falde i staver hos mig.. den reaktion vil jeg gerne have. 🙂

 6. Weeeeeee – jeg glæææææder mig som et lille barn til at modtage disse hjerter – og så lilla, mor må ha’ lilla, mor forguder lilla, mors garderobe er overvejende lilla – og det samme er hendes døtres (indoktrinering??)…jeg er jo også i gavehumør og er så småt ved at kreere mine vandre-gaver…..og så løber min første giveaway af stablen denne uge….elsker gaver – både at få og at give dem.

  kram

 7. De er bare vildt søde de hjerter. Og så fedt at det lige snart er jul, faktisk! Det er slet ikke for tidligt i år, slet ikke. Jeg trænger til honninghjerter og gløgg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.