Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/rappedikke.dk/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87
Direkte indsprøjtning |

Direkte indsprøjtning

Det er nævnt utallige gange, hvor hård en periode vi er inde i, og Ida fylder rigtig meget i mine indlæg. Derfor bliver jeg nødt til at dele denne her fantastiske weekend med jer.
I sidste uge valgte vi simpelthen at tage Ida ind i soveværelset – igen – selvom at hun egentlig sov inde i hendes eget værelse. Uanset om hun sov hos sig selv eller i ske med mig, var hendes søvnmønster det samme. Så trygheden var ikke et issue om hun sov godt eller ej. Så derfor havde vi ikke tænkt tanken før nu, at det ville lette natten lidt for mig, hvis jeg bare skulle række armen ud – og så var hun der.. det fisen frem og tilbage var det værste.
Henrik har ellers hele tiden holdt på, at når hun nu var inde på værelset, så ville det da være dumt at flytte hende tilbage til os.. Han gik med på ideen, – han er selv smadret efterhånden. I løbet af kort tid fik han taget en af siderne af hendes seng, hængt hendes fugle op i loftet og skubbet min side ind i mod. Så nu ligger vi alle tre i en stor seng. Det er fantastisk ikke at skulle op længere. Der er så koldt på gulvet. 🙂
Men selvom hendes hovedgærde er hævet og hun ligger i konstant kontakt med mig, har hendes søvn ikke ændret sig. Nedtællingen til ørelægen er begyndt. Det er en lettelse at vide, at det måske er ørerne der bøvler hende!
Vi sover nu en nat om ugen hver for sig – men sammen med Marie. Vi får da her hentet lidt ekstra ind. Det er nødvendigt!
Anyways;
Fredag var jeg alene hjemme og nød timerne. Jeg fik hørt min yndlingsmusik, lavet lækker mad og hygget med Ida. Selvom at ulvetimen ikke går forbi os, så klarede jeg mosterne med smil og overskud.. Det har jeg selvfølgelig foreviget.

Lørdag vågnede vi alle efter formiddagslur og tog ind til centrum. Vi spiste brunch på Kræs – Ida fik charmet sig ind alle steder, kastet med pølser og ædt en halv ommelet, men vi hyggede os. Jeg følte, vi havde tid til at være sammen, uden at være for trætte. Vi tussede rundt i byen, fik købt movicol og gensing. Sidstnævnte til os voksne. Det må afprøves, om vi får mere energi eller om det er opreklameret pis?! I min tilstand hopper jeg på hvad som helst!
Inden vi fik set os om, hang Ida med hovedet og sov siddende med savl i mundvigen. Hvad gør to forældrer så? Går vi til bilen og vækker hende for at køre hjem? Eller…. går vi i Café bio og drikker varm solbær drik og spille backgammon? Og lader Ida sove udenfor vinduet? Selvfølgelig gør vi da det! 🙂 Henrik og jeg smilede flere gange til hinanden – fordi det var en uvandt situation og måske også fordi vi pludselig så hinanden igen,  uden barn på armen. Så fuck gensing tabs og formiddagslure og gammelt musik… Jeg fik 4 timers sammenhængende søvn sprøjtet dirkete i blodet på et splitsekund. Og vandt for første gang over ham.. (?)
Hjemme igen efter en omgang boller i karry. Det elsker Henrik – Hader Marie, så når hun er i KBH får vi retter som hun ikke er betaget af. Jeg ville have taget et billede af maden, for sjovt, men det var sgu for ulækkert at vise..
Turbo afslutning – inden jeg taber læserne – vi så “Engle og demoner”, spiste et kilo bland selv slik og hoppede i seng kl. 22. Ja vi holder ikke længere. Natten var som vanligt ikke noget at skrive jubii over. Men nu hvor Henrik snorker på sofaen efter en fodboldkamp, han tabte og Ida små hoster i babyalarmen, nyder jeg efterveerne af weekenden.
Det eneste minus er, at Marie desværre ikke har været her til at dele det med os. Det er den eneste ulempe ved at være skilsmisse barn hos os. Jeg har virkelig savnet hende.. Det skærer ind i mellem i mit hjerte, at hun ikke altid er med. MEN – hun oplever så meget dejligt hos sin far og bedsteforældrer. Det har jeg på ingen måde lyst til at tage fra hende. (Vi har det kanont sammen – heldigvis er der ikke ulykkeligt brud der nager her). Jeg har blot savnet hende..
Inden længe skal jeg hente hende på banegården og så er der gymnast i stuen igen. 🙂
Det er dejligt at opleve sådan en weekend. Jeg ser ikke altid de ting, der giver overskud, når jeg vælter rundt i min egen osteklokke og tømmermændslignende tilstand. Mange af jer kender godt den fysiske og psykiske tilstand man er i, når man mangler den dybe søvn? – Jeg blev lige gjort opmærksom på mere af det gode, igen. takker

9 thoughts on “Direkte indsprøjtning

 1. Hejsa
  Lyder da rigtig godt at I fik ny energi.

  Et godt tip til ørebørn – Bio-Strath, som kan købes både ved Matas og på apoteket og som skulle være helt vild god til ørebørn.

  Der står på pakken at Bio-Strath styrker kroppen naturlige modstandskraft og fremmer optagelsen af næringsstoffer fra kosten.

  Vi har brugt det til vores handicappede datter i rigtig mange år. Hun var altid syg med grøn gummi-snot ud af næsen, som næsten var som elastikker at trække ud. Og hendes immun-forsvar har også altid været ekstrem dårlig. Efter vi begyndte at give hende Bio-Strath, har hun faktisk kun været syg meget få gange. Og når hun er forkølet, er det kun med meget lidt klar snot. Så en effekt har det. De få gange vi har prøvet at stoppe med at give det, er det ganske vist, at efter 1-2 uger har der været optræk til sygdom.

  Så hun får det stadig, trods det at hun nu er 18 år. Vi tør simpelhen ikke lade være med at give hende det.

  Dosis på pakken siger godt nok at voksne og børn over 12 år, skal have 3 x 2 tabletter, men Tanja får 1 tab. morgen og 1 tab. aften, og det er ok dosis for hende.

  Bio-Strath fås både som tabletter, dråber og eleksir. Så det er bare om at finde det som passer bedst til personen som skal have det.

  Uha, det blev vist en hel reklame for Bio-Strath……

  Håber det er ok med et godt råd, og det står dig heldigvis frit for om du vil bruge det.
  Vi har bare haft så gode erfaringer med produktet, at jeg syntes du skulle vide det.

  Mange søndagshilsner fra Dianna

 2. Hej.
  Dejlig weekend :-))
  Vores den mellemste havde også dårlige øre :-(( i perioder hævede vi hendes hovedgærde, dette skulle kunne afhjælpe lidt.
  Hilsen Susan
  Der stadig sover i kæmpe seng da yngste stadig komme op til os hver nat.

 3. Hvor lyder det dejligt for jer.. Kender nøjagtigt den tilstand man befinder sig i, når man gennem længere tid har været under pres og ingen søvn, den er absolut ikke sjov! Men fantastisk når man opdager at det ikke er for altid, og at små ting kan gøre underværker. Man kan leve højt på de gode oplevelser længe, så det er med bare at GØRE det, selvom tiden el overskuddet måske ikke er til det. Måske er det så så meget bedre bagefter.. 🙂
  kh Rakel.

 4. Stakkels lille pige og stakkels forældre- jeg håber og beder til at I finder en løsning. Det er hverken sundt for jer eller jeres barn. Min erfaring er at venlighed og tålmodighed med systemet ikke er af det gode. Pres på- læge venlighed og pænhed væk og vær en rapenskralde- det er det eneste de har respekt for i systemet. Ring dag ud og dag ind så får du en tidligere tid, så I kan få ændret jeres situation. Det var godt at I flyttede hende ind i soveværelset. kender godt alle de mulige og umulige råd, men man skal indrette sig som det passer bedst og ungerne har jo ikke fundet på at børneværelser er smarte. De vil helst ligge i en klump til de skal i skole. Selvom Ida ikke sover bedre er jeg sikker på hun har det bedre når hun vågner og I er der. Det tager tid at ændre søvnrytmer for små børn. Hun ved jo ikke om hun bliver flyttet tilbage igen.

 5. Det lyder godt nok som en dejlig dag! Jeg kender Odense godt – har boet i Nedergade, og elsker området inde omkring Brandts, Café Biografen og Musikbiblioteket. Dejligt at høre, at I har “set” hinanden! 🙂

 6. Hej Christina
  Sikke en skøn weekend 🙂 Jeg sidder her med et stort smil efter at have læst dit indlæg.
  Jeg kan sagtens forstå hvordan du har/har haft det. Vi har børn på nogenlunde samme alder, og FØJ hvor har jeg sovet lidt siden sommeren 08. Nu er Naja på vej mod de 16 mdr, og de sidste 2-3 mdr har hun sovet fantastisk. Vågen max en gang hver nat, så det er en FRYD at gå i seng om aftenen og vide man kan sove.
  Hvad vil jeg sige med det…? Jooh – jeg tror på din Ida laver samme nummer :-))

  Det bliver spændende med ørelægen.

  Kh Tina 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.